Tomahawk11 wrote:HoceL dijeliti stanove?pici wrote:jopet će se vrnut socijalističko samoupravljanje... tako vele tVump i putIN
Bonove i to?
uglavnom bitnuĆe radniH akcija i marende... dobro je za Arbeit macht frei...
Tomahawk11 wrote:HoceL dijeliti stanove?pici wrote:jopet će se vrnut socijalističko samoupravljanje... tako vele tVump i putIN
Bonove i to?
Pa po defaultu sve sto dolazi iz rusije je anti-kapitalisticko, globalisticko, ekspansonisticko...mind set up je cudo za nekesumirprimus wrote:A jeko socijalista putin?General War wrote:Pa nadaju se da je Trump ustvari socijalista a ne kapitalista pa ce lijepo sve putinove zelje ostvaritisumirprimus wrote:Jebeno nema govora.veliki bijeli covjek desne. Orijentacije zbija redove..
Kad skontas ko sve podrzava trumpa tacno za zabrinut se...
Samo mi nisu jasni pojedinci lijevog antiglobalistickog spektra.
Koja je vasa racunica ovde?
zato jer je vise stoke sitna zuba, ko i svugdje u svijetu.prog321 wrote:A zasto su izabrali Trumpa ?
Jefferson i Jez govore da im je bilo dosadno od blagostanja pa zbog toga

rambo amadeus.quote.prog321 wrote:Ne razumijem.
Objasni ?
zadah je cudo ,pogotov kad truhne danima medj zubimaprog321 wrote:Znaci nista ekonomija, niske plate, gubitak perspektive ? Ono sitan zub i los ukus, ?
ne nego je on pobijedio na strahu, i lazima za siroke narodne mase,jeftina populisticka demagogija koja mozda iza sebe ima i mracniju agendu,s obzirom na obzir ko mu se radujeprog321 wrote:Pa nije pobjedio zbog ekonomskog programa nego zato sto je Hillary prestavljala same old, same old.
Da je Amerima dobro ne bi trazili promjenu.
jasta neg rasisti.prog321 wrote:Heee ?
To hoces reci vecina Amera rasisti iako im dobro ide? Ti bi trebao malo proucavati istoriju. Nacionalizam cvijeta samo u ekonomskim krizima.
Pun stomak ne briga brigu ko je sta.
Znaci Midwest glasao za Trumpa jer vole nacisticke gluposti ? Ono fabrike otisle u Meksiko, proizvodnja u Kini. To nista ?
pici wrote:
eno i srBskije šHofer ima uticaja na tVumpa... sad srBske diplomate mogu lobirat preko šHofera i dadilja
Paul Ryan wants Donald Trump to let him privatize Medicare, gut Obamacare
Paul Ryan has near complete control over the future of health care in the U.S.
Omiljena kreatorka prvoj dami Amerike je SRPKINJA!daddy-kool wrote:pici wrote:
eno i srBskije šHofer ima uticaja na tVumpa... sad srBske diplomate mogu lobirat preko šHofera i dadilja
Kakvog li će još pomoćnog osoblja srbijanskog porijekla imati vezu sa Trumpom?
Čistačica iz Pančeva u Trump Hotelu:" Gospodin Trump je pohvalio kako sam spremala krevete. Mnogo lepo je govorio o Srbiji."
Moler iz Niša: "Kada sam mu krečio dnevnu sobu, svideo mu se moj rad i rekao da ga boli što Kosovo nije deo Srbije."
Melanijina frizerka poreklom iz Valjeva: "Gospođa Trump mi je rekla da će se zalagati kod svog muže za nezavisnost Republike Srpske."
...
"Drill, baby, drill!".Trump choosing leaders to roll back environmental, energy policies
Fracking billionaire Howard Hamm, venture capitalist Robert Grady tipped for key energy file