Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ćiribiribela wrote:Ne bih se ni ja javila, ima ljudi sto ne vole pricati na telefon i ko sto annoy rece bude neugodno, bude awkward. i ako nije nista pisala poslije tog poziva isto pisi propalo.
Zaboravljate cinjenicu da je ona ucinila prvi korak i poslala broj,ako sam dobro shvatila. Za sta ce mu ako je nece zvati,da ga u dzepu nosa?
-@ krelac
posalji poruku i pitaj zasto suti,od nagadjaja nema nista.
Matzan wrote:
@Lajavikrelac, ni pod razno ne slušaj ove ženske savjete.
Samo ignore, pa nek se misli.
Jel' zaista misliš da je ignore normalna opcija u komunikaciji dvoje ljudi? Posebno što se ovo dvoje haman i ne znaju, 2-3 puta se dopisivali... Tu bi bio momentalni prekid svake dalje komunikacije (nakon ignore). Mi smo mu dale savjet s kojim bi imao izgled da komunikaciju nastavi, ako je druga strana zainteresirana. Ali, eto, ako smatraš da će primjenom tvog metoda imati više uspjeha, nek proba... Mene to previše previše asocira na igrice toplo-hladno, koje su mi totalno off...
U nekoj normalnoj komunikaciji nije.
U ovom konkretnom slučaju djevojka je ta koja igra nešto toplo-hladno, prvo da do znanja da je zainteresirana, a onda ne odgovara na telefonski poziv. E, sad on treba da se misli šta to ona radi, hoće, pokušava....
Život je suviše kratak da se pokuša shvatiti ženska logika.
Ide ili ne ide, pun svijet žena.
Ne treba se brate odmah kofrčiti, ja uvijek računam da je možda neki krupan problem u pitanju, tipa ozbiljna bolest ili smrtni slučaj u obitelji, pa osobi nije do javljanja. Ako joj se ne želiš više javljati, probaj se raspitati, možda kod te prijateljice od koje si i dobio broj je li joj se u životu nešto izvanredno dogodilo, pa onda odluči što dalje. Tko pita ne skita
pukepuke wrote:Ne treba se brate odmah kofrčiti, ja uvijek računam da je možda neki krupan problem u pitanju, tipa ozbiljna bolest ili smrtni slučaj u obitelji, pa osobi nije do javljanja. Ako joj se ne želiš više javljati, probaj se raspitati, možda kod te prijateljice od koje si i dobio broj je li joj se u životu nešto izvanredno dogodilo, pa onda odluči što dalje. Tko pita ne skita
pukepuke wrote:Ne treba se brate odmah kofrčiti, ja uvijek računam da je možda neki krupan problem u pitanju, tipa ozbiljna bolest ili smrtni slučaj u obitelji, pa osobi nije do javljanja. Ako joj se ne želiš više javljati, probaj se raspitati, možda kod te prijateljice od koje si i dobio broj je li joj se u životu nešto izvanredno dogodilo, pa onda odluči što dalje. Tko pita ne skita
Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu
Lajavikrelac wrote:Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu
Ako je takva, onda ti je i bolje bez nje. Pokušao si više puta, dosta od tebe.
Lajavikrelac wrote:Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu
Samo ti slušaj ženske savjete!?
Pa one, bolan ne bio, ne mogu same sa sobom da se dogovore!
Ti si prihvatio savjet koji si zelio,samo mislim da je bolje da joj se vise ne javljas.Djevojka ili zena kada je neko zanima vrlo rado odgovara na poruke.Ova suti kao riba, nema cak ni osnovnu kulturu da ti odgovori, pa makar napisala i da nema vremena za tebe.Poentu znas,samo je jos i prihvati.
Matzan wrote:Život je suviše kratak da se pokuša shvatiti ženska logika.
Ide ili ne ide, pun svijet žena.
Matzan wrote: Samo ti slušaj ženske savjete!?
Pa one, bolan ne bio, ne mogu same sa sobom da se dogovore!
Just ignore bitch!!
Kakvi su ovo stavovi o ženama? Čak i da je šala, malo si pretjerao...
prog321 wrote:Forumasice uglavnom daju pogresne savjete. Ne znam kad ste zadnji put pogodili ?
Mene više brine to što si ti "pogodio". To mi je više pokazatelj tipa žena kakve birate... napredne, nazadne, s propuhom u glavi... a onda se čudite što to sve završe kao promašaji...
Napravio si gresku sto si se prvo javio preko Vibera - Zakljucila je da ti je zao potrositi par feninga na klasicni poziv, sto dalje implicira da si vjerovatno kokuz - pisi propalo
prog321 wrote:Forumasice uglavnom daju pogresne savjete. Ne znam kad ste zadnji put pogodili ?
Mene više brine to što si ti "pogodio". To mi je više pokazatelj tipa žena kakve birate... napredne, nazadne, s propuhom u glavi... a onda se čudite što to sve završe kao promašaji...
Ne treba da te brine.
Ja sam vecinom u pravu
To je tehnika visih brojeva. Kada ti je broj zena veci od broja cipela i obidjes nekoliko visih kulturoloskih institucija tipa striptiz barova i pufova onda dodjes na odredjen duhovni nivo shvatanja zenskog uma koji kod obicnog puka zvuci nejasno.