Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
djevojka bez imena

#3076 Re: Što privlači nas, dame?

Post by djevojka bez imena »

ćiribiribela wrote:Ne bih se ni ja javila, ima ljudi sto ne vole pricati na telefon i ko sto annoy rece bude neugodno, bude awkward. :D i ako nije nista pisala poslije tog poziva isto pisi propalo.

Zaboravljate cinjenicu da je ona ucinila prvi korak i poslala broj,ako sam dobro shvatila. Za sta ce mu ako je nece zvati,da ga u dzepu nosa?

-@ krelac
posalji poruku i pitaj zasto suti,od nagadjaja nema nista.
Matzan

#3077 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Euridika wrote:
Matzan wrote:
@Lajavikrelac, ni pod razno ne slušaj ove ženske savjete.
Samo ignore, pa nek se misli.
Jel' zaista misliš da je ignore normalna opcija u komunikaciji dvoje ljudi? Posebno što se ovo dvoje haman i ne znaju, 2-3 puta se dopisivali... Tu bi bio momentalni prekid svake dalje komunikacije (nakon ignore). Mi smo mu dale savjet s kojim bi imao izgled da komunikaciju nastavi, ako je druga strana zainteresirana. Ali, eto, ako smatraš da će primjenom tvog metoda imati više uspjeha, nek proba... Mene to previše previše asocira na igrice toplo-hladno, koje su mi totalno off...

U nekoj normalnoj komunikaciji nije.
U ovom konkretnom slučaju djevojka je ta koja igra nešto toplo-hladno, prvo da do znanja da je zainteresirana, a onda ne odgovara na telefonski poziv. E, sad on treba da se misli šta to ona radi, hoće, pokušava....

Život je suviše kratak da se pokuša shvatiti ženska logika.
Ide ili ne ide, pun svijet žena.
pukepuke

#3078 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Ne treba se brate odmah kofrčiti, ja uvijek računam da je možda neki krupan problem u pitanju, tipa ozbiljna bolest ili smrtni slučaj u obitelji, pa osobi nije do javljanja. Ako joj se ne želiš više javljati, probaj se raspitati, možda kod te prijateljice od koje si i dobio broj je li joj se u životu nešto izvanredno dogodilo, pa onda odluči što dalje. Tko pita ne skita :)
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3079 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Domaci izdajnik »

Image
Image
Matzan

#3080 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

pukepuke wrote:Ne treba se brate odmah kofrčiti, ja uvijek računam da je možda neki krupan problem u pitanju, tipa ozbiljna bolest ili smrtni slučaj u obitelji, pa osobi nije do javljanja. Ako joj se ne želiš više javljati, probaj se raspitati, možda kod te prijateljice od koje si i dobio broj je li joj se u životu nešto izvanredno dogodilo, pa onda odluči što dalje. Tko pita ne skita :)

Tko pita ima šanse da umoči. :wink: :mrgreen:
pukepuke

#3081 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Matzan wrote:
pukepuke wrote:Ne treba se brate odmah kofrčiti, ja uvijek računam da je možda neki krupan problem u pitanju, tipa ozbiljna bolest ili smrtni slučaj u obitelji, pa osobi nije do javljanja. Ako joj se ne želiš više javljati, probaj se raspitati, možda kod te prijateljice od koje si i dobio broj je li joj se u životu nešto izvanredno dogodilo, pa onda odluči što dalje. Tko pita ne skita :)

Tko pita ima šanse da umoči. :wink: :mrgreen:
Pa i to :D
Domaci izdajnik

#3082 Re: Što privlači nas, dame?

Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu :roll:
pukepuke

#3083 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Lajavikrelac wrote:Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu :roll:
Ako je takva, onda ti je i bolje bez nje. Pokušao si više puta, dosta od tebe.
tututuuuu

#3084 Re: Što privlači nas, dame?

Post by tututuuuu »

Nisam procitao temu. Al da pogodim. Veliki cundarko? :-D

I da, da je brizan i pazljiv, al da opet nije previse brizan i pazljiv. I da ima velikog pisu. :D
supercali

#3085 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

Specificnost
Zoya

#3086 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Zoya »

tututuuuu wrote:Nisam procitao temu. Al da pogodim. Veliki cundarko? :-D

I da, da je brizan i pazljiv, al da opet nije previse brizan i pazljiv. I da ima velikog pisu. :D
Pa de sviju ti kako ćeš to znati dok se mladjan ne oslobodi od odjeće? Odokativna metoda je u pomenutom slucaju jako neprecizna.
Matzan

#3087 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Lajavikrelac wrote:Mah....dala broj, razmijenili poruke na Viberu, zatim me dodala na FB. Poslušao savjet poslao juče poruku na Viber, nema odgovora a poruka pročitana. Nisam je pitao što ne odgovara. Stvarno bezze, ne kontam poentu :roll:

:-) Samo ti slušaj ženske savjete!?
Pa one, bolan ne bio, ne mogu same sa sobom da se dogovore!

Just ignore bitch!! :izet:
Matzan

#3088 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Zoya wrote:

Pa de sviju ti kako ćeš to znati dok se mladjan ne oslobodi od odjeće? Odokativna metoda je u pomenutom slucaju jako neprecizna.

Imate vi rendgenski vid.

A i ako nemate, raspitate se okolo... :mrgreen:
libra123

#3089 Re: Što privlači nas, dame?

Post by libra123 »

Ti si prihvatio savjet koji si zelio,samo mislim da je bolje da joj se vise ne javljas.Djevojka ili zena kada je neko zanima vrlo rado odgovara na poruke.Ova suti kao riba, nema cak ni osnovnu kulturu da ti odgovori, pa makar napisala i da nema vremena za tebe.Poentu znas,samo je jos i prihvati.
prog321

#3090 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Ljudi bi se manje blamirali kad bi slusali moje savjete. :-D
uvijekIInikadI

#3091 Re: Što privlači nas, dame?

Post by uvijekIInikadI »

Image
pukepuke

#3092 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

prog321 wrote:Ljudi bi se manje blamirali kad bi slusali moje savjete. :-D
Čovjek pitao forumašice...
prog321

#3093 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Forumasice uglavnom daju pogresne savjete. Ne znam kad ste zadnji put pogodili ? :-D
tututuuuu

#3094 Re: Što privlači nas, dame?

Post by tututuuuu »

Zoya wrote:

Ma primjeti se. Ja tu naguram uvijek par carapa kad izlazim van. :wink:
Euridika
Globalna šefica

#3095 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Matzan wrote:Život je suviše kratak da se pokuša shvatiti ženska logika.
Ide ili ne ide, pun svijet žena.
Matzan wrote: :-) Samo ti slušaj ženske savjete!?
Pa one, bolan ne bio, ne mogu same sa sobom da se dogovore!

Just ignore bitch!! :izet:
Kakvi su ovo stavovi o ženama? Čak i da je šala, malo si pretjerao... :roll:
prog321 wrote:Forumasice uglavnom daju pogresne savjete. Ne znam kad ste zadnji put pogodili ? :-D
Mene više brine to što si ti "pogodio". To mi je više pokazatelj tipa žena kakve birate... napredne, nazadne, s propuhom u glavi... a onda se čudite što to sve završe kao promašaji... :roll:
edo_79

#3096 Re: Što privlači nas, dame?

Post by edo_79 »

uvijekIInikadI wrote:Image
Mene for egzampl ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klixoris

#3097 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

Napravio si gresku sto si se prvo javio preko Vibera - Zakljucila je da ti je zao potrositi par feninga na klasicni poziv, sto dalje implicira da si vjerovatno kokuz - pisi propalo :mrgreen:
Domaci izdajnik

#3098 Re: Što privlači nas, dame?

Vratiš se par postova iznad pa pročitaš da sam je već zvao a ona neće da se javi ili odbija poziv..... :roll:
klixoris

#3099 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

Lajavikrelac wrote:Vratiš se par postova iznad pa pročitaš da sam je već zvao a ona neće da se javi ili odbija poziv..... :roll:
Procitao sam ja sve, ne brini ! I vidio da si se prvo preko Vibera javio, pa tek onda zvao.
Zato i kazem da si kiksao :mrgreen:

I za*ebavam se cijelo vrijeme, BTW :razz:
prog321

#3100 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Euridika wrote:
prog321 wrote:Forumasice uglavnom daju pogresne savjete. Ne znam kad ste zadnji put pogodili ? :-D
Mene više brine to što si ti "pogodio". To mi je više pokazatelj tipa žena kakve birate... napredne, nazadne, s propuhom u glavi... a onda se čudite što to sve završe kao promašaji... :roll:
Ne treba da te brine.
Ja sam vecinom u pravu :-D

To je tehnika visih brojeva. Kada ti je broj zena veci od broja cipela i obidjes nekoliko visih kulturoloskih institucija tipa striptiz barova i pufova onda dodjes na odredjen duhovni nivo shvatanja zenskog uma koji kod obicnog puka zvuci nejasno. :-D
Post Reply