Žene pitaju žene
- Ime Korisničko
#3076 Re: Žene pitaju žene
Priznate li da su vas nazuljale cipele, cizme, sandale koje ste kupile jer su se samo vama svidjele, a svi ostali su govorili da su krute, neudobne i pomalo skupe 
- alkalna_baterija
#3077 Re: Žene pitaju žene
nego šta, ujutro kad ustanem i vidim sunce kako izlazi, istuširam se i onda se prihvatim posla, u međuvremenu ili pustim nešto (istovremeno pjevam) ili samo pjevam
ali se trudim da me komšije ne čuju
A Balaš... Za Balaša moraš biti ekstremno tužan da bi ga slušao, razumio... Ja ga volim i volim njegove pjesme, ali mi pašu možda jednom godišnje. Ako ništa, morate priznati da su tekstovi u moru ovih kvazistihova stvarno umjetnost i imaju jačinu i neku vrijednost
ali se trudim da me komšije ne čuju
A Balaš... Za Balaša moraš biti ekstremno tužan da bi ga slušao, razumio... Ja ga volim i volim njegove pjesme, ali mi pašu možda jednom godišnje. Ako ništa, morate priznati da su tekstovi u moru ovih kvazistihova stvarno umjetnost i imaju jačinu i neku vrijednost
- Big Ang
#3078 Re: Žene pitaju žene
Kome priznam li? I ko mi je govorio da su neudobne i pomalo skupe? Meni to niko ne smije rećiIme Korisničko wrote:Priznate li da su vas nazuljale cipele, cizme, sandale koje ste kupile jer su se samo vama svidjele, a svi ostali su govorili da su krute, neudobne i pomalo skupe
- Big Ang
#3079 Re: Žene pitaju žene
Pa dobro ..."o ukusima se ne raspravlja"...neko voli neko ne voli Balaševića 
- alkalna_baterija
#3080 Re: Žene pitaju žene
ili Namćorkrvava wrote:ma zašto bi se morala biti tužno da ga se slušaalkalna_baterija wrote:nego šta, ujutro kad ustanem i vidim sunce kako izlazi, istuširam se i onda se prihvatim posla, u međuvremenu ili pustim nešto (istovremeno pjevam) ili samo pjevam![]()
ali se trudim da me komšije ne čuju![]()
devojka sa čardaš nogama nije baš za tuge i ima ih još takvih
"...tu su paragrafi pa zagrabi, pošteno i za veru i za neveru..."
slažem, se, ovo ja govorim nekako o većini pjesama
- Ime Korisničko
#3081 Re: Žene pitaju žene
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3082 Re: Žene pitaju žene
Nisam nikada kupila cipele a da mi je onaj s kim sam kupovala rekao da ne valjaju u bilo kom pogledu. A to sto mene nazulja 4 od 5 cipela nema veze sa drugima nego sa mojom nogom. Imam malo jaci ris i zbog toga moram uvijek da uzimam broj veci iako me i tada nazuljajuIme Korisničko wrote:Priznate li da su vas nazuljale cipele, cizme, sandale koje ste kupile jer su se samo vama svidjele, a svi ostali su govorili da su krute, neudobne i pomalo skupe
Imam samo jedne cipelice koje sam kupila sa mamom prije mozda 7 godina, njoj se svidjele meni i ne bas, obukla jednom i dosla kuci krvavih nogu bukvalno, nisam ih vise nikad obukla, cekaju mozda neka bolja vremena
- Ime Korisničko
#3083 Re: Žene pitaju žene
Ako ste gledale Friends, sjecate se kad je Monica kupila cizme koje idu uz sve 
-
free_spirit
#3084 Re: Žene pitaju žene
plesanje po kuci i pjevanje - bude i toga, obicno kad sam sama sa sestrom 
cipele - gotov sve me zuljaju haman (nadje se pokoji izuzetak), al neko je vec rekao, nije do cipela uvijek nego sam ja nogata pa kad kupujem, kupujem one sto najmanje zuljaju jer nemam izbora
cipele - gotov sve me zuljaju haman (nadje se pokoji izuzetak), al neko je vec rekao, nije do cipela uvijek nego sam ja nogata pa kad kupujem, kupujem one sto najmanje zuljaju jer nemam izbora
- alkalna_baterija
#3085 Re: Žene pitaju žene
Žene, gdje da nađem dobrih pantalona, farmerki, a mogu i neke od malo pristojnijeg platna, većih brojeva?
Sve do sad što sam našla, velike mi budu u struku, taman oko bokova, i kratke, ja ne znam šta je ovo
hoću najobičnije pantalone normalne dužine, a da ih ne moram stezati oko struka pa da imam onda one "kese" i nabore 
Sve do sad što sam našla, velike mi budu u struku, taman oko bokova, i kratke, ja ne znam šta je ovo
- šatirana_ljubičica
#3086 Re: Žene pitaju žene
Ulla Popken, Importanne
- sheilak
#3087 Re: Žene pitaju žene
jaooo hahhahhha e, imam sad i ja takve jedne cipele.Ime Korisničko wrote:Ako ste gledale Friends, sjecate se kad je Monica kupila cizme koje idu uz sve
- sheilak
#3089 Re: Žene pitaju žene
hahahhahha
pa i lezati...
al mislila sam prije svega na neaktivnosti. pa mi se otela i ta rijec...
pa i lezati...
al mislila sam prije svega na neaktivnosti. pa mi se otela i ta rijec...
- Ime Korisničko
#3090 Re: Žene pitaju žene
Prijatelje znam napamet, i Seinfeld
za sex i grad mi svejedno al sam pregledala
Ja kupim i broj manje ako mi se dopadnu
ali ne priznajem tu gresku ni u ludilu 
Ja kupim i broj manje ako mi se dopadnu
- Digla_da_kreci
#3091 Re: Žene pitaju žene
Svaka vam cast kad mozete u manjem broju ili nazuljane hodati. Ja bih sjela na ulicu i plakala od muke.
Prilikom kupovine mi je tesko procijeniti koliko ce mi zaista biti udobne, to saznam tek kada ih nosim par dana i ako nastave zuljati ja to ne mogu nositi, jednostavno se ne mogu patiti i tolerancija na tu bol mi je nula bodova.
Ako ne zulja nazad, zulja naprijed u prst, ako nije ni naprijed ni nazad onda me odozgo stisne, ili jedna noga (obicno lijeva) savrseno odgovara ma ko da nista ne nosim, a onda desna zajebaje i tako u beskraj
Plesem, volim plesati. Pjevanje bas i ne.
Prilikom kupovine mi je tesko procijeniti koliko ce mi zaista biti udobne, to saznam tek kada ih nosim par dana i ako nastave zuljati ja to ne mogu nositi, jednostavno se ne mogu patiti i tolerancija na tu bol mi je nula bodova.
Ako ne zulja nazad, zulja naprijed u prst, ako nije ni naprijed ni nazad onda me odozgo stisne, ili jedna noga (obicno lijeva) savrseno odgovara ma ko da nista ne nosim, a onda desna zajebaje i tako u beskraj
Plesem, volim plesati. Pjevanje bas i ne.
- Secer_033
#3092 Re: Žene pitaju žene
Ja i prijateljica smo se svaki put vracale bose kuci.
Cesto su nad zezali momci iz komsiluka 'haha, evo onih cura sto bose hodaju'.
Cesto su nad zezali momci iz komsiluka 'haha, evo onih cura sto bose hodaju'.
- manekenka u penziji
#3093 Re: Žene pitaju žene
Sjetih se svojih prvih stiklica, i danas ih imam. Nije neka extra velika peta ali sto sam ja sverala u njima...
k'o pjana
- ja nisam ja
#3094 Re: Žene pitaju žene
Jel vi koristite vakumske vrece za odjecu iz yiska tj znate li kakve su isplate li se kupovati. Ako ne u yisku ima li jos negdje da sunprovjerene
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Bluemore
#3095 Re: Žene pitaju žene
i mene zanima ovo za ove vrece
- manekenka u penziji
#3096 Re: Žene pitaju žene
Imaju i u OBI-u vakumske vrece 80x100 za 8.90KM
- ja nisam ja
#3097 Re: Žene pitaju žene
Koliko su u top shopu
-
sha_ba
#3098 Re: Žene pitaju žene
hej zene, ima li slucajno neka da je bila u Planet zdravlja u Unitic-u? ako ima, moze neka iskustva?
hvala
hvala
- manekenka u penziji
#3100 Re: Žene pitaju žene
Koliko je zivahan, može li dočekati da se razvedem?