Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- Janjicar
#3076 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jeli ovo promotional ?
Every year large and small companies spend billions of dollars on surveys and market research to help learn what products people like you want to buy! They NEED your opinion to help improve their products which will help them make more money and are willing to pay you for your help!To view more information,please visit:http://klix.com/qybmd5c ,http://klix.com/lo3hxpx and http://klix.com/md4snma.
Every year large and small companies spend billions of dollars on surveys and market research to help learn what products people like you want to buy! They NEED your opinion to help improve their products which will help them make more money and are willing to pay you for your help!To view more information,please visit:http://klix.com/qybmd5c ,http://klix.com/lo3hxpx and http://klix.com/md4snma.
- Indigont
#3077 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Registrovao Clicksense, ima nekih za gledanje oglasa ali ni tamo nema available jobs. Ima samo 13 potential jobs.Slo Burner wrote:Moras biti registrovan i na jedna od ova tri da bi sa njih usao na zadatke:Indigont wrote:Registrirao sam Crowdflower account ali nit ima zadataka nit ima testova koji ti omogucavaju da dodjes do zadataka.
Rjesenje?
Clicksense
Neobux
Elite crowdflower
- Janjicar
#3078 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pun gresaka, dosta se ljudi i zalidobojlija81 wrote:Judge whether a post is promotional spam BATCH1 - 15000
opet se pojavio
ps
Work Statistics Display
We are currently investigating the drop in Contributors' Work Statistics.
In the meantime, we apologize for the confusion and thanks for your cooperation
-
Verocious
#3079 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Znam da je bilo price, ali ne mogu sada da to nadjem... kako ide s ispatom na Clixsensu? Idem na cashout i onda mi stoji pending.. do kada? Kada se prebace na paypal, vidim da tamo pise da prebacivanje vrse ponedjeljkom i petkom do 19h po nasem, ali ako sada odem na cashout hoce li mi pending stojati do petka ili?
I ja sam danas postavio licni rekord blizu 30$ i uzet cu jos kojih 5-6 u ova sat dva
Keep taskin' !
I ja sam danas postavio licni rekord blizu 30$ i uzet cu jos kojih 5-6 u ova sat dva
Keep taskin' !
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3080 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Indigont wrote:Registrovao Clicksense, ima nekih za gledanje oglasa ali ni tamo nema available jobs. Ima samo 13 potential jobs.Slo Burner wrote:Moras biti registrovan i na jedna od ova tri da bi sa njih usao na zadatke:Indigont wrote:Registrirao sam Crowdflower account ali nit ima zadataka nit ima testova koji ti omogucavaju da dodjes do zadataka.
Rjesenje?
Clicksense
Neobux
Elite crowdflower
Ahaa pa tako je ispocetka, pojavice se vec zadatak find author of the article, smor jwe dok ne dodjes na prvi nivo
- svjezi_ustipak
#3081 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kolika accuracy treba za "Image Keywords Writing and Reviews"? Ja radim drugi put i padam, accuracy 84 %. Jel jos neko pao na ovom skill testu sem mene?
- babaroga1x
#3082 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ako si danas do dva popodne po njihovom vremenu (6 popodne po našem) dao zahtjev za isplatom, dobiš lovu tokom večeri / noći... ako si nakon toga, dobiš u petak... nikad nisu nešto zajebali... ako je bilo bilo kakvih problema, to bi najavili unaprijed, tipa, ne isplaćujemo u petak jer je državni praznik i sl...Verocious wrote:Znam da je bilo price, ali ne mogu sada da to nadjem... kako ide s ispatom na Clixsensu? Idem na cashout i onda mi stoji pending.. do kada? Kada se prebace na paypal, vidim da tamo pise da prebacivanje vrse ponedjeljkom i petkom do 19h po nasem, ali ako sada odem na cashout hoce li mi pending stojati do petka ili?
I ja sam danas postavio licni rekord blizu 30$ i uzet cu jos kojih 5-6 u ova sat dva![]()
Keep taskin' !
- babaroga1x
#3083 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pozdrav, instaliraj si clixadon za firefox ili chorme, dobiš obavijest kad dodju novi taskovi... kad ti se da, pogledaj jel ima nešto za početnike... kad se pojave (dosta često ulete), pažljivo pročitaj upute i kreni u rješavanje....Indigont wrote:Registrovao Clicksense, ima nekih za gledanje oglasa ali ni tamo nema available jobs. Ima samo 13 potential jobs.Slo Burner wrote:Moras biti registrovan i na jedna od ova tri da bi sa njih usao na zadatke:Indigont wrote:Registrirao sam Crowdflower account ali nit ima zadataka nit ima testova koji ti omogucavaju da dodjes do zadataka.
Rjesenje?
Clicksense
Neobux
Elite crowdflower
cilj ti je skupiti 100 točno riješenih taskova na 5 različitih jobova (točnost mislim od 75 %) onda dobiš level 1 i sve kreće...
sretno!
Baba
-
Verocious
#3084 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mislim da sam poslao zahtjev poslije 6 sati, ne mogu se tacno sjetiti i pisalo je pending odlogovo sam se i sad kad sam se ponovo logovao ne pise vise pending nego puni iznos i pored cashout. Izgleda da cu morati cekat petak za isplatu na paypal.babaroga1x wrote:ako si danas do dva popodne po njihovom vremenu (6 popodne po našem) dao zahtjev za isplatom, dobiš lovu tokom večeri / noći... ako si nakon toga, dobiš u petak... nikad nisu nešto zajebali... ako je bilo bilo kakvih problema, to bi najavili unaprijed, tipa, ne isplaćujemo u petak jer je državni praznik i sl...Verocious wrote:Znam da je bilo price, ali ne mogu sada da to nadjem... kako ide s ispatom na Clixsensu? Idem na cashout i onda mi stoji pending.. do kada? Kada se prebace na paypal, vidim da tamo pise da prebacivanje vrse ponedjeljkom i petkom do 19h po nasem, ali ako sada odem na cashout hoce li mi pending stojati do petka ili?
I ja sam danas postavio licni rekord blizu 30$ i uzet cu jos kojih 5-6 u ova sat dva![]()
Keep taskin' !
Ima li kakva caka s paypalom, da se tamo treba nesto podesiti da bi lijegale pare ili tako nest? Do sada sam samo jednom nesto kupio preko neta koristeci paypal, pa nisam bas strucan sto se toga tice i nisu mi nikada pare lijegale na paypal.
Hvala svakako
- babaroga1x
#3085 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
evo, upravo mi sjela isplata s clixsensa, 66 dolara za prvu polovicu mjeseca... kao što sam i rekao, rade ko urica...
- babaroga1x
#3086 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
moraš verificirati paypal račun... sad možeš samo kupovati preko paypala, a nitko ti ne može poslati pare... preleti po našoj temi kakva je procedura... a ima i na ekonomiji, ode, tema o paypalu pa pročitaj...Verocious wrote:Mislim da sam poslao zahtjev poslije 6 sati, ne mogu se tacno sjetiti i pisalo je pending odlogovo sam se i sad kad sam se ponovo logovao ne pise vise pending nego puni iznos i pored cashout. Izgleda da cu morati cekat petak za isplatu na paypal.
Ima li kakva caka s paypalom, da se tamo treba nesto podesiti da bi lijegale pare ili tako nest? Do sada sam samo jednom nesto kupio preko neta koristeci paypal, pa nisam bas strucan sto se toga tice i nisu mi nikada pare lijegale na paypal.
Hvala svakako
koliko se sjećam, što su kolege pričale, najjednostavnije orići u reifeisen banku (bih), reći teti što bi ti, staviti par dolara na račun, doma ukucaš podatke, klikneš verify...
oni uzmu pare s računa da zaista vide da si to ti... pošalju ti pin u banku... ti se prošetaš tamo, uzmeš papir, odeš doma, ukucaš u paypal taj pin / kod i paypal verificiran.. paypal ti vrati sve pare koje je uzeo na tvoj paypal račun... i tek onda možeš povlačiti pare s clixsensa / neobuxa i ostalih...
nemoj pokušavati povlačiti pare dok ne verificiraš račun, neki imaju princip da ne vraćaju pare ako netko povlači na neverificirani račun... clixsense su dobrice
evo, ukratko, ja se raspisao
Baba
-
Verocious
#3087 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Uhhh mogo sam se opasno zajebati, nisam znao za tu verifikaciju da bih mogao primati pare na racun, odradio sam onu verifikaciju za kupovinu paypalombabaroga1x wrote:
moraš verificirati paypal račun... sad možeš samo kupovati preko paypala, a nitko ti ne može poslati pare... preleti po našoj temi kakva je procedura... a ima i na ekonomiji, ode, tema o paypalu pa pročitaj...
koliko se sjećam, što su kolege pričale, najjednostavnije orići u reifeisen banku (bih), reći teti što bi ti, staviti par dolara na račun, doma ukucaš podatke, klikneš verify...
oni uzmu pare s računa da zaista vide da si to ti... pošalju ti pin u banku... ti se prošetaš tamo, uzmeš papir, odeš doma, ukucaš u paypal taj pin / kod i paypal verificiran.. paypal ti vrati sve pare koje je uzeo na tvoj paypal račun... i tek onda možeš povlačiti pare s clixsensa / neobuxa i ostalih...
nemoj pokušavati povlačiti pare dok ne verificiraš račun, neki imaju princip da ne vraćaju pare ako netko povlači na neverificirani račun... clixsense su dobrice![]()
evo, ukratko, ja se raspisao
Baba
- IcedMFEarth
#3088 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Vratiše mi levele na 10 minuta, tamam da me expelluju sa svih zadataka koje sad svakako ne mogu raditi 
- babaroga1x
#3089 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
LOLIcedMFEarth wrote:Vratiše mi levele na 10 minuta, tamam da me expelluju sa svih zadataka koje sad svakako ne mogu raditi
sorry, kaj da ti kažem... jesu leveli još tu?
ajd sad oprezno, hvataj one koje znaš da digneš malo točnost... ili ako uleti neki ode kojeg svi hvale...
- konahawaii
- ODB
#3091 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Vratili mi pare sa pending na balance ,to je dobro.
Sada se bojim tražiit isplatu da opet ne bude problema,jer vidim ispisali ste 3 stranice horora.Kontam da sačekam dan-dva dok se sajt "stabilizuje" ...
Kod mene je sve uredu na dashboard,možda se mijenjalo pa vraćalo dok sam spavao.
Kod mene se na nekoliko poslova u Job History dešava sljedeće.Odgovoreno X tačnih test pitanja ,a accuracy stoji 0 %.Ne znam da li mi je to uticalo na konačnu preciznost,mislim da jeste jer se nije podigla ,a trebala je.Pisao tiket ,ništa...
Da su bar to ispravili sinoćnim tumbanjem sajta.
Find errors od 17 centi na NeoBux sada je 25 centi Geeeeeeah ! 
Sada se bojim tražiit isplatu da opet ne bude problema,jer vidim ispisali ste 3 stranice horora.Kontam da sačekam dan-dva dok se sajt "stabilizuje" ...
Kod mene je sve uredu na dashboard,možda se mijenjalo pa vraćalo dok sam spavao.
Kod mene se na nekoliko poslova u Job History dešava sljedeće.Odgovoreno X tačnih test pitanja ,a accuracy stoji 0 %.Ne znam da li mi je to uticalo na konačnu preciznost,mislim da jeste jer se nije podigla ,a trebala je.Pisao tiket ,ništa...
- glitch
#3092 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
biće u redu to samo moraš sad čekati onaj datum koji ti piše da ponovo možeš povućiODB wrote:Vratili mi pare sa pending na balance ,to je dobro.
Find errors od 17 centi na NeoBux sada je 25 centi Geeeeeeah !
tako je i meni bilo prvi put poslije u redu
a drugo je što će ti trebati 4-5 puta tj 20-ak dna da to radiš dok prebaciš što si zaradio
zbog glupog limita od 50$
jutro svima
- ODB
#3093 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala.glitch wrote: biće u redu to samo moraš sad čekati onaj datum koji ti piše da ponovo možeš povući
tako je i meni bilo prvi put poslije u redu
a drugo je što će ti trebati 4-5 puta tj 20-ak dna da to radiš dok prebaciš što si zaradio
zbog glupog limita od 50$
jutro svima
Jutros je isteklo 5 dana od zadnjeg zahtjeva i baš jutros mi na balans vraćen novac.Nisu mi odgovorili niti na jedan tiket.Nego,pošto vidim sinoć da je bilo problema oko sajta da onda sačekam dan možda nije sve sređeno pa da be bude opet pending.
- ODB
#3094 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Da li se još nekome ko je imao problema sa isplatom na ovom Elite popravilo stanje ,tj. da li je probao novu isplatu ?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3095 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovo se samo meni leveli nisu vratili izgleda :/
- mikrozadatak
#3096 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nisu ni meni.Slo Burner wrote:Ovo se samo meni leveli nisu vratili izgleda :/
Čini mi se da strašnih problema imaju ... sinoć se svašta izdešavalo, na kraju me vratili na stanje bez levela.
Nadam se da će srediti i to uskoro.
- AhmetShabo
#3097 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Rewiew keywords nisu vise lvl 3 sad su lvl 2 i na neobuxu placeni 4 centa...

- Janjicar
#3098 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bili su i prosle sedmice, ali na ovim nema bonusa...AhmetShabo wrote:Rewiew keywords nisu vise lvl 3 sad su lvl 2 i na neobuxu placeni 4 centa...
- AhmetShabo
#3099 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ovo su rewiewi,na njima nikad nije ni bilo bonusaJanjicar wrote:Bili su i prosle sedmice, ali na ovim nema bonusa...AhmetShabo wrote:Rewiew keywords nisu vise lvl 3 sad su lvl 2 i na neobuxu placeni 4 centa...
-
drshh_sa
#3100 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
znate li jel mora paypal biti na moje ime da bi isplata mogla biti obavljena?