Portir u centralirazonoda wrote:sta li ti radis kad ti je dobro sa doticnim?O'zone wrote:Bakire Dobro nam došao
BAKIRE ODLAZI
- O'zone
- Globalni moderator
#3076 Re: BAKIRE ODLAZI
-
razonoda
#3077 Re: BAKIR
sda-ovci vole sebe i djamiju, a BiH, im ne znaci nista, nju su prodali "92.haos1 wrote:haha, pa vi mislite da bakir voli bosnu i hercegovinu. boli njega kurac.. kako ne shvacate da ce vas ta nacionalna politika kostati drzave? protesti, plenum i sve je to bilo za ocuvanje bosne i hercegovine, ali uzalud...weredsf wrote: znamo kako je zavrsilo tvoje mastanje da plenum bude neka vlast..![]()
-
razonoda
#3078 Re: BAKIRE ODLAZI
mozda zavrsis ko RADELJAS.O'zone wrote:Portir u centralirazonoda wrote:sta li ti radis kad ti je dobro sa doticnim?O'zone wrote:Bakire Dobro nam došao
- _mufljuz_
#3079 Re: BAKIRE ODLAZI
ja sam se bas pitao kako ce taj rejon odgovorit na izborima i bogumi nisam ocekivao takav dubok kretenluk.... mogu sad mami kukat nailovoj da traze pomoc....joooj wrote:Upravo tako!_mufljuz_ wrote:nek im bakir pravi dostave pomoci u poplavljena podrucja - moja stara i moj stari to sigurno nece vise![]()
mater im glupu.....
-
Dr_dre
#3080 Re: BAKIRE ODLAZI
Mi volimo Bosanske Dzamijesda-ovci vole sebe i djamiju, a BiH, im ne znaci nista, nju su prodali "92.
- O'zone
- Globalni moderator
#3081 Re: BAKIRE ODLAZI
AMIN!razonoda wrote:mozda zavrsis ko RADELJAS.O'zone wrote: Portir u centrali![]()
![]()
Kupim ti X6 ili X12 svejedno za prognozu
-
razonoda
#3082 Re: BAKIRE ODLAZI
_mufljuz_ wrote:ja sam se bas pitao kako ce taj rejon odgovorit na izborima i bogumi nisam ocekivao takav dubok kretenluk.... mogu sad mami kukat nailovoj da traze pomoc....joooj wrote:Upravo tako!_mufljuz_ wrote:nek im bakir pravi dostave pomoci u poplavljena podrucja - moja stara i moj stari to sigurno nece vise![]()
mater im glupu.....
taj rejon i nezna da se odrzavaju izbori.
- O'zone
- Globalni moderator
#3083 Re: BAKIRE ODLAZI
I samo da ponovim:
Bakir je pobjedio zahvaljujući oni 49% što danas nisu izašli da glasaju kao i pomoću onih koji su izašli i zajebavali se sa glasačkim listićima. Dok je SDA armada kulturno stavljala X-iće pored svoje stranke i kandidata za člana predsjedništva.
Dame, gospodo uživajte u naredne četiri godine.
Bakir je pobjedio zahvaljujući oni 49% što danas nisu izašli da glasaju kao i pomoću onih koji su izašli i zajebavali se sa glasačkim listićima. Dok je SDA armada kulturno stavljala X-iće pored svoje stranke i kandidata za člana predsjedništva.
- relativno84
#3084 Re: BAKIRE ODLAZI
Eto selo je krivo za svejoooj wrote: Oni su jos uvijek u zajednickom smjestaju ili negdje kod rodbine, mozda nisu ni izasli da glasaju![]()
Ali zato jeste izaslo prokleto selo, koje ima bolje puteve, nego moja gradska ulica.
Ustvari, prokleti su gradjani koji ispijaju kafu po vazdan. Tesko im bilo prosetati do glasackog mjesta.
- limeni
#3085 Re: BAKIRE ODLAZI
nije tacno, bakir i sda imaju uspjeh jer su ostali kandidati katastrofalni. sdp kao socijal-demokratska opcija jedina ima mogucnost parirati sda ali ona je vlasnistvo tiranina lagumdzije koji postavlja levate kao sto bakir hadziomerovic, koji tjera svakoga iz stranke koji ne misli kao on..O'zone wrote:I samo da ponovim:
dok je zlatka bice i pobjede za sda.
-
wolf07
#3086 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo tacno sam znao sta ce da bude. Naravno da je Bakir i SDA dobitnik izbora ali je interesantno kako je sad u glavama nekih koji su najavljivali jos prekjuce njegov poraz sve drugo moguce osim da je ta pobjeda manje-vise cista. Nema sta se ne pominje, papci, levati, smak svijeta, kradja...
A fino vam rekoh da ce nekima veceras proraditi cirevi za koje nisu ni znali da ih imaju, al' vi meni niste vjerovali isto kao i kad sam govorio da je SDP u zescem belaju pa se koji dan kasnije Zeljko Komsic odcijepi k'o Slovenac i napravi sebi partiju mnogi su trabunjali o raspadu SDA. Na cemu li pociva vas osjecaj za realno?
A fino vam rekoh da ce nekima veceras proraditi cirevi za koje nisu ni znali da ih imaju, al' vi meni niste vjerovali isto kao i kad sam govorio da je SDP u zescem belaju pa se koji dan kasnije Zeljko Komsic odcijepi k'o Slovenac i napravi sebi partiju mnogi su trabunjali o raspadu SDA. Na cemu li pociva vas osjecaj za realno?
- biske
#3087 Re: BAKIRE ODLAZI
limeni wrote:nije tacno, bakir i sda imaju uspjeh jer su ostali kandidati katastrofalni. sdp kao socijal-demokratska opcija jedina ima mogucnost parirati sda ali ona je vlasnistvo tiranina lagumdzije koji postavlja levate kao sto bakir hadziomerovic, koji tjera svakoga iz stranke koji ne misli kao on..O'zone wrote:I samo da ponovim:
- Drvosjeca iz Dejcica
#3088 Re: BAKIRE ODLAZI
Greška. Bakir i SDA su pobijedili zahvaljujući Dodiku, prijetnjama referendumom, Rusima, Putinom...itd. Narod je uvidio da je vrag odnio šalu, pogotovo ovo oko Kozaka, bio to spin ili ne. SDA treba podići spomenik Dodiku.biske wrote:limeni wrote:nije tacno, bakir i sda imaju uspjeh jer su ostali kandidati katastrofalni. sdp kao socijal-demokratska opcija jedina ima mogucnost parirati sda ali ona je vlasnistvo tiranina lagumdzije koji postavlja levate kao sto bakir hadziomerovic, koji tjera svakoga iz stranke koji ne misli kao on..O'zone wrote:I samo da ponovim:
- Kal El
#3089 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovu državu jedino možeš urediti vojnim udarom,ili da narod poludi i presudi im 
-
wolf07
#3090 Re: BAKIRE ODLAZI
Iskreno se nadam da ce SDP zijaniti izbore do jaja i da ce se valjda taj Zlatko vise maknuti s mjesta sefa. To bi bila prilika da se SDP malo osvjezi dok je u opoziciji, istovremeno da se i SDA na kongresu iduce godine malkice otrijebi od nekih levata koje je Tihic podigao u nebesa bezveze. U tom slucaju dobili bi smo dvije koliko-toliko izgradjene stranke sa solidnom infrastrukturom i sve sto treba da uradimo to je da ih u buducnosti mijenjamo na vlasti. Ove novokomponovane stranke treba pogasit jer je to samo uzaludno rasipanje glasova na neizgradjene strukture koje nikad nece izrasti u nesto vrijedno paznje.
-
wolf07
#3091 Re: BAKIRE ODLAZI
Hm, a kako ti zvuci ideja da prihvatis poraz svoje politicke opcije?Kal El wrote:Ovu državu jedino možeš urediti vojnim udarom,ili da narod poludi i presudi im
- @mba
#3092 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:Iskreno se nadam da ce SDP zijaniti izbore do jaja i da ce se valjda taj Zlatko vise maknuti s mjesta sefa. To bi bila prilika da se SDP malo osvjezi dok je u opoziciji, istovremeno da se i SDA na kongresu iduce godine malkice otrijebi od nekih levata koje je Tihic podigao u nebesa bezveze. U tom slucaju dobili bi smo dvije koliko-toliko izgradjene stranke sa solidnom infrastrukturom i sve sto treba da uradimo to je da ih u buducnosti mijenjamo na vlasti. Ove novokomponovane stranke treba pogasit jer je to samo uzaludno rasipanje glasova na neizgradjene strukture koje nikad nece izrasti u nesto vrijedno paznje.
ova ti stoji sto jest jest!
- _mufljuz_
#3093 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:Hm, a kako ti zvuci ideja da prihvatis poraz svoje politicke opcije?Kal El wrote:Ovu državu jedino možeš urediti vojnim udarom,ili da narod poludi i presudi im
jebeno nas je usrecila i jebeno ce nas usreciti.... pola moje familije je otislo vani trbuhom za kruhom zbog te politicke opcije - a kad moji starci odumru - zapitaces se sinak moj ko ce uplacivat doprinose za socijalu penzije i ostalo jerbo se prvo "POLITICKA OPCIJA" namiri parama pa onda tebe.... a kad i to pocne da cucnjava a u toku je cucanj - e onda ces doci ti na red jerbo ce ta "POLITICKA OPCIJA" Prvo tebi da odreze kranu sa koje sisas veslo da sebe namire
-
wolf07
#3094 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma samo treba malkice razmisljati glavom i sve ti se samo kaze. Ja nikako ne kontam ljude koji su prije dva dana pjenili kako Bakir ne moze dobiti izbore ni pod stavkom "razno" a sad kenjaju o nekim papcima, seljacima i sl. gluposti. Gradjani ove zemlje su se debelo nakusali Zlajine "politike" i njegovih 5 politika koje je bacio u budzak cim je sjeo u fotelju. Jbt, covjek je sa svima bio u koaliciji, i protiv svih! Formirao i rasformirao vlast jedno 1000 puta, i sad je ovo neko iznenadjenje, sta li?@mba wrote:wolf07 wrote:Iskreno se nadam da ce SDP zijaniti izbore do jaja i da ce se valjda taj Zlatko vise maknuti s mjesta sefa. To bi bila prilika da se SDP malo osvjezi dok je u opoziciji, istovremeno da se i SDA na kongresu iduce godine malkice otrijebi od nekih levata koje je Tihic podigao u nebesa bezveze. U tom slucaju dobili bi smo dvije koliko-toliko izgradjene stranke sa solidnom infrastrukturom i sve sto treba da uradimo to je da ih u buducnosti mijenjamo na vlasti. Ove novokomponovane stranke treba pogasit jer je to samo uzaludno rasipanje glasova na neizgradjene strukture koje nikad nece izrasti u nesto vrijedno paznje.
ova ti stoji sto jest jest!
- relativno84
#3095 Re: BAKIRE ODLAZI
Ima zivota i poslije SDP-a_mufljuz_ wrote:wolf07 wrote:Hm, a kako ti zvuci ideja da prihvatis poraz svoje politicke opcije?Kal El wrote:Ovu državu jedino možeš urediti vojnim udarom,ili da narod poludi i presudi im![]()
![]()
mnogo je zajebana ta pobjednicka "politicka opcija"
jebeno nas je usrecila i jebeno ce nas usreciti.... pola moje familije je otislo vani trbuhom za kruhom zbog te politicke opcije - a kad moji starci odumru - zapitaces se sinak moj ko ce uplacivat doprinose za socijalu penzije i ostalo jerbo se prvo "POLITICKA OPCIJA" namiri parama pa onda tebe.... a kad i to pocne da cucnjava a u toku je cucanj - e onda ces doci ti na red jerbo ce ta "POLITICKA OPCIJA" Prvo tebi da odreze kranu sa koje sisas veslo da sebe namiree onda ces ti mesje doci na salter za vize na zapad..... ja cu do tad barem pokusat nesto malo zivota da prozivim - posteno.....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3096 Re: BAKIRE ODLAZI
To, Bakire
pocasti Raguza kad ga vidis
pocasti Raguza kad ga vidis
- Man of steel
#3098 Re: BAKIRE ODLAZI
Šteta što više naroda nije izašlo na izbore kako bi Bakir pobjedio još većom razlikom.
- Logovan
#3099 Re: BAKIRE ODLAZI
Jebo vas sda i bakir.
- relativno84
#3100 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne brini, ceka te par komada da se osladisjoooj wrote:hebo li te on!!! ako ti vec nije obezbijedio posao, nadam se da ce sada koliko ga spominjes!relativno84 wrote:
![]()
![]()
![]()