PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
Bodkin
#3076 Re: PROTESTI!!!
jebote baketa ne mogu da smislim ali nikako ali je fahri dobro rekao. jesi predsjednik stranke, vlasnik avaza ili si ministar sigurnosti
-
hhaarree
#3077 Re: PROTESTI!!!
Hej kad se vi nalozite i svrsavate na takve izjave osobe kao sto je cegar, tacno bi se sad kiseline napio
- Fantassin
#3078 Re: PROTESTI!!!
Isti Karadjicevi telohranitelji sa snajperima koji nisu dali masi da predje zutu liniju kod holidej innaemmir1 wrote:Najbolji komentar od svih izjava na tv
Zoran Čegar:
Predsjedništvo se nije smjelo zapaliti , danas sam ovdje da ne pređu žutu liniju.
Ako danas pređu , bit će ili mi ili oni.
Bravo Zorane , takve policajce želimo.
Ja kao građanin i roditelj.
-
Nokian808
#3079 Re: PROTESTI!!!
OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVE!!!
http://www.kontrapress.com/clanak.php?r ... onstranata
Dijelite preko svojih facebook profila - nemojte dopustiti da se suština medju silnim spinovima izgubi!!!
Dijelite preko svojih facebook profila - nemojte dopustiti da se suština medju silnim spinovima izgubi!!!
- Lakat Jebić
#3080 Re: PROTESTI!!!
evo kazu bakir i komsic da su imali neke informacije iz OSA-e
-
usb
#3081 Re: PROTESTI!!!

Analitičari: Inzko šalje robocopa u BiH
- elma89_
#3082 Re: PROTESTI!!!
RUDARI PODRŽAVAJU NERMINA NIKŠIĆA!
Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije Bosne i Hercegovine saopćio je da pruža apsolutnu podršku svim opravdanim zahtjevima obespravljenih radnika u FBiH.
Iz ovog sindikata napominju da su uvijek bili spremni podržati druge, a isto tako i sami se boriti za bolje usIove rada i život dostojan čovjeku.
- Nikada nećemo podržati ugrožavanje života pripadnika MUP-a Federacije BiH te paljenje i rušenje državne imovine. Samostalnom sindikatu radnika rudnika Federacije BiH do sada nijedan granski sindikat nije predstavio zantjev za smjenu Vlade Federacije BiH. Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati, na što smo čekali dugi niz godina. Svim pojedincima i grupama koji misle da mogu manipulisati rudarima želimo poslati jasnu poruku: "Nas se klonite" - saopćeno je iz Samostalnog sindikata radnika rudnika Federacije BiH.
Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije Bosne i Hercegovine saopćio je da pruža apsolutnu podršku svim opravdanim zahtjevima obespravljenih radnika u FBiH.
Iz ovog sindikata napominju da su uvijek bili spremni podržati druge, a isto tako i sami se boriti za bolje usIove rada i život dostojan čovjeku.
- Nikada nećemo podržati ugrožavanje života pripadnika MUP-a Federacije BiH te paljenje i rušenje državne imovine. Samostalnom sindikatu radnika rudnika Federacije BiH do sada nijedan granski sindikat nije predstavio zantjev za smjenu Vlade Federacije BiH. Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati, na što smo čekali dugi niz godina. Svim pojedincima i grupama koji misle da mogu manipulisati rudarima želimo poslati jasnu poruku: "Nas se klonite" - saopćeno je iz Samostalnog sindikata radnika rudnika Federacije BiH.
- hrastov žižak
#3083 Re: PROTESTI!!!
Jesi li ti nepismen? Ko je pominjo cenzuru? Priča se o skretanju pogleda s osnovnih problema koji su doveli do protesta.Havatar wrote:Ovo je dosad 20 portala objavilo a vi pricate o cenzuriNokian808 wrote:OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVE!!!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3084 Re: PROTESTI!!!
eno ga, branit ce kucu koju je SAM PRAVIOBloo wrote:ja samo čekam Sina da počneplain vanilla wrote:Bravo za Komsica
"Niko nema pravo da rusi i pali"
napokon
podrumas
-
Ripicipi
#3085 Re: PROTESTI!!!
Uzivajte dok grad goriButmiran wrote:Jesi doček'o svojih 5 minuta da malo pljuješ.weredsf wrote:arshavin wrote:Nogama ubiti ovu stoku sto baca i pali nasi grad.Sjeme im se zatrlo.
Forum je pun onih koji ovo podrzavaju, stoka odvratna
-
sanjin_1
#3086 Re: PROTESTI!!!
meni izgleda da su "revolucionari" da prostite prdnuli u šišu...
šta ćete kada narod ZAISTA izađe na ulice....
šta ćete kada narod ZAISTA izađe na ulice....
- forum@sh
#3087 Re: PROTESTI!!!
elma89_ wrote:RUDARI PODRŽAVAJU NERMINA NIKŠIĆA!
Ne padajte ljudi na ove stvari!!!!!
Rade SVI SVE da uguše ove proteste!!!!!!!!!!
-
crni_DZo
#3088 Re: PROTESTI!!!
"Agenti" su preplavili portale i internet uopste... Vama dobro, super zivite, boli vas kurac. Nema veze, vratit cemo se na staro pa vi uzivajte, samo ne znam dokle cete
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3089 Re: PROTESTI!!!
bahir izmetbegović se opet provaljuje na TVu
mogu shvatiti srpske i hrvatske političare oni žele razjebati zemlju
ali sin alijin da ne zna se ponašati u ovakvim kriznim situacijama
koga ba boli kita kog ranjenika si ti kad nosao oko predsjedništva
mogu shvatiti srpske i hrvatske političare oni žele razjebati zemlju
ali sin alijin da ne zna se ponašati u ovakvim kriznim situacijama
koga ba boli kita kog ranjenika si ti kad nosao oko predsjedništva
- hrastov žižak
#3090 Re: PROTESTI!!!
Čuj rudari
Potkupljeni sindikalci su rudari. aha. kako da ne
-
asdf1
#3091 Re: PROTESTI!!!
Pitanje za Komsica: Kolika je plata i da li je redovna?plain vanilla wrote:Bravo za Komsica
napokon
- Corto Maltese
#3092 Re: PROTESTI!!!
Ako bude svoju kuću branio onako kako su on i Komšić prekjučer odbranili zgradu Predsjedništva, imaćemo jednog beskućnika više.plain vanilla wrote:eno ga, branit ce kucu koju je SAM PRAVIOBloo wrote:ja samo čekam Sina da počneplain vanilla wrote:Bravo za Komsica
napokon![]()
podrumas
- agnostic_front
#3093 Re: PROTESTI!!!
NE PODRŽAVAJU RUDARI NIKŠIĆA, NEGO SINDIKATI!!!
SVI SINDIKATI PODRŽAVAJU POLITIČARE, NIŠTA NEOBIČNO.
- Dr. Kuca
#3094 Re: PROTESTI!!!
Hajd te se u tri picke materine, srbi hoce rat.
-
de balzac
#3095 Re: PROTESTI!!!
Bio mu je i zemljak Suljagic, doduse sa pristojne udaljenosti kibicovao, sve kontajuci kako bi on ovdje sta hajrovaokemalba wrote:Vidi Ibrana Mustafića vodi proteste u Sarajevu
- guber90
#3096 Re: PROTESTI!!!
Nisam spomenuo cenzuru, ali je li nije cenzura kada policajac oduzme kamermanu klixa kameru?Havatar wrote:Ovo je dosad 20 portala objavilo a vi pricate o cenzuriNokian808 wrote:OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVE!!!
Last edited by guber90 on 09/02/2014 19:53, edited 1 time in total.
-
infernoslims
#3097 Re: PROTESTI!!!
Bitno je izaci na ulice, a ne sjediti kod kuce ili po kafama ko ovi ovdje na forumu.omega369 wrote:infernoslims wrote:Ja sam bio na protestima, svjesno radio ono što sam radio, imam 21. godinu, sin poginulog borca, student+radnik za 215km mjesecno, cime placam semestre itd, itd... I imam pravo da radim sve što sam radio, jer nije se moj otac borio za ove podrumaše na vlasti ni za jebene zgrade, nego za moju buducnost. Ja se borim tako, sto zelim da unistim sve strane i osobe koje su od mene napravile ovo što sam danas. Nisam vidio mora ni skijanja nikad u životu, niti cu ikad vidjeti sa ovakvom vlasti i ako zavrsim fakultet sta mogu ocekivati ? ( 10.000 da dam nekome da me zaposle )
Stidim se drzave u kojoj zive ljudi kao polovina ovih sa foruma... žao mi je što ste tolike ovce ispranih mozgova. Dabogda ne imali šta da jedete i da idete po komšiluku traziti za hranu, pa ce te vidjeti kako je pojedinim. Stoko jedna isprana.![]()
BRAVO. apsolutno te podrzavam. bagru treba proganjati, ne dati im mira. kad ga nemam ja prvi kao neko ko je citav rat truhnuo po linijama, ratistima i nikad nista od drzave nije dobio, a skolovan sam i sposoban, nek nemaju ni oni
Mislim da je vrijeme da ljudi sa ulice osnuju stranku i da izadjemo na naredne izbore. ako pobjedimo u federaciji mozemo sami promijeniti ustav, ukinuti kantone, smanjiti ostalu administraciju za pola, smanjiti plate ministara, ukinuti im benificije, itd..
ova nakaradna drzava tjera obicnog radnika kojeg maltretira privatnik da se sam bori a nju zaboli za sve
Moj je san da imam platu toliku da mogu sebi kupit šta hocu da pojedem i popijem, da nešto i staroj dam od te plate... Nije mi san svaki dan gledati to, kako me svi ismijavaju na ovoj planeti...
Pola ljudi sa foruma su OVCE OVCE OVCE i neka se stide toga, neka se sakriju mišiju rupu. To su isti oni koji bi odma poljubili Njemačku ili Skandinaviju kad bi se moralo tijelom braniti komad svoje zemlje.
Ovo je moja zemlja volim je više od ičega. Ovo je zemlja za koju mi je porodica cijela dala život. Ovo je zemlja za koju bi i ja dao svoj život. Ali zemlja, zemlja Bosna i Hercegovina, a ne jebena podjeljena BiH sa nacionalnim interesima, političarima klošarima koji liče na džeparoše.
Ovo je moja zemlja... svojim smo parama izgradili sve što je do sad zapaljeno, svojim ćemo parama opet napraviti.
- Fantassin
#3098 Re: PROTESTI!!!
Sta sta ? Dzevade utece medzedzaDr. Kuca wrote:Hajd te se u tri picke materine, srbi hoce rat.
-
yozi80
#3099 Re: PROTESTI!!!
Pitanje za tebe, jel treba paliti zgradu presjedništva i zašto?asdf1 wrote:Pitanje za Komsica: Kolika je plata i da li je redovna?plain vanilla wrote:Bravo za Komsica
napokon
- forum@sh
#3100 Re: PROTESTI!!!
agnostic_front wrote:NE PODRŽAVAJU RUDARI NIKŠIĆA, NEGO SINDIKATI!!!