r_faruk wrote:al si ti selektivan, pa niko ne moze ni sa sigurnoscu reci da su se desava ta muhamedova cuda....ko moze sa sigurnoscu reci da im nije poslat poslanik??? niko
a ne znam kakva su se cuda desavala u bosni u ratu...... osim cuda da smo prezivjeli, al i to nije zahvaljujuci tvom bogu no nasim roditeljima, a ima ovdje i forumasa kojima se mozemo zahvaliti.....
ima jos cuda, kao npr. kada je stari dovukao balvan na ramenima sa linije da se mozemo ugrijati, ili kada su poginula ona djeca u c-fazi, ili kada je roknula "krmaca" u stambenu zgradu (takodjer c-faza).... cudo jel tako..... o srebrenici i ostalim gradovima ne smijem ni pisati, hoce mi nesto biti kada se svega toga sjetim..... smrle ja sam odrastao u ratu i poslijeratnom periodu, igrao sam se pod granatama, trcao sam iz skole kuci, pa cekam da prestanu padati granate da pretrcim izmedju dva nebodera...... koga ti zajebavas i kako te nije stid spominjati bozju milost u bosni? znas li ti da su ovdje ljude rostiljali? dodji bolan vamo malo da osjetis milost tvog boga, pa makar i ovu poslijeratnu.....
al jok, milost krscanskog zapada je bolja od milosti koja se dijeli medju bracom na istoku..... bas si dvolican i to nevjerovatno.....
ako ti jedan od najpoznatih ratnih komadanata validan dokaz, onda sam ti ja nebitna sitna ribica sta god pricao po tom pitanju.a ne znam kakva su se cuda desavala u bosni u ratu...... osim cuda da smo prezivjeli, al i to nije zahvaljujuci tvom bogu no nasim roditeljima, a ima ovdje i forumasa kojima se mozemo zahvaliti.....
http://www.youtube.com/watch?v=k0vkTq57sBI&t=2113s