Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LieToMe wrote: ja ti davala i davala i navaljivala u subotu a tebi bilo nezgodno da uzmes jos se i vracala ponovo i opet ti davala i davala ti nisi htjela da uzmes sad se nista ne javljaj
Hahahhahahahahhaha ''davala'' i ''davala'' ...
bwt i meni je nekako nezgodno da uzmem slicice bez razmjene al drugo ste vi zeMske vama ide po đePermenskoj liniji
iskreno, razocaran... 11 igraca po reprezentaciji (i u tih 11 kod nas nasao mjesto sunjic )... maksimalno se moze otvoriti 5 paketica dnevno... bezze...
iskreno, razocaran... 11 igraca po reprezentaciji (i u tih 11 kod nas nasao mjesto sunjic )... maksimalno se moze otvoriti 5 paketica dnevno... bezze...
tako ti je bilo i za proslo svjetsko. a sta bi ti. da sve slichice za jedan dan otvoris. pa nije ti ovo prinatani panini
tako ti je bilo i za proslo svjetsko. a sta bi ti. da sve slichice za jedan dan otvoris. pa nije ti ovo prinatani panini
ne znam... proslo svjetsko se sjecam da mi je bilo cool skupljati online... ne sjecam se da je bilo ovo ogranicenje 5 paketica dnevno, i ne sjecam se da je bilo samo po 11 igraca... ne kazem da nije tako bilo, samo se ja ne sjecam... doduse, tad nisam skupljao printani, pa mi je mozda zato ovaj online bio cool...