Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#3076 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

odesveuhonduras wrote:
Edin H. wrote:
odesveuhonduras wrote:šta ko nudi dvije ?
Utakmice suspenzije.
Ja kazem jedna, ti kazes tri, pa kazem ko nudi dvije.
MA MOŽEMO MI NUDITI kol'ko nam ćeif ali njemu je 3 utakmice ukoliko ranije nije imao crvenih, ako jest, onda 4 ili više

FA ne poništava odluke sudije bez golemog, golemog zora.. ovdje tog zora nema, reina je ko amater zadnji zamahao glavom i to je babo večero..
Nije bas tako jednostavno, iz snimka se ne vidi da li ga je dotakao ili ne.
Drugo, ocigledno je da je drugi igrac glumio, pao na zemlju kao da ga je glavom punim zavalio, a i ako ga je dotakao radi se o marginalnom dodiru.
S obzirom da kriminalci iz FA-a nece ponistiti crveni karton, s tim se slazem, mislim da ce dati Reini blazu kaznu. Takodje mislim da ce kazniti igraca Newcastle, ali od toga Liverpool nema nikakvog hajra.
U svakom slucaju sudjenje Atkinsona i njegovih pomocnika danas je zrelo za nekih obaveznih 6 mjeseci teskog, prinudnog rada na Sibiru.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3077 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

loše suđenje, definitivno

ali očajan je ovaj liverpool, koliko su navijači mahnitali za suarezom, frajer je prosjek mrtvi
snaga_znanja

#3078 Re: Liverpool FC

Post by snaga_znanja »

Edin H. wrote: Nije bas tako jednostavno, iz snimka se ne vidi da li ga je dotakao ili ne.
Drugo, ocigledno je da je drugi igrac glumio, pao na zemlju kao da ga je glavom punim zavalio, a i ako ga je dotakao radi se o marginalnom dodiru.
S obzirom da kriminalci iz FA-a nece ponistiti crveni karton, s tim se slazem, mislim da ce dati Reini blazu kaznu. Takodje mislim da ce kazniti igraca Newcastle, ali od toga Liverpool nema nikakvog hajra.
U svakom slucaju sudjenje Atkinsona i njegovih pomocnika danas je zrelo za nekih obaveznih 6 mjeseci teskog, prinudnog rada na Sibiru.
Mora da vas je ostetio pa necete moci titulu osvojiti. :lol:
_Reds_

#3079 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

odesveuhonduras wrote:loše suđenje, definitivno

ali očajan je ovaj liverpool, koliko su navijači mahnitali za suarezom, frajer je prosjek mrtvi
U ekipi prosjecnih igraca, i oni iznadprosjecni se uklope i postanu prosjecni.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3080 Re: Liverpool FC

Najprosječniji je trener, izgubljen slučaj totalno..

Niko normalan danas ne bi zamijenio Carrolla pred punim stadionom koji jedva čeka da mu se naruga i ismije ga, a utakmica svakako haman pa riješena. Čujem da je napustio stadion prije nego je završila utakmica..

Dalglish je totalno izgubljen insan
Edin H.

#3081 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

odesveuhonduras wrote:Najprosječniji je trener, izgubljen slučaj totalno..

Niko normalan danas ne bi zamijenio Carrolla pred punim stadionom koji jedva čeka da mu se naruga i ismije ga, a utakmica svakako haman pa riješena. Čujem da je napustio stadion prije nego je završila utakmica..

Dalglish je totalno izgubljen insan
Pusti vise Kinga na miru :oops:

Nije Ferguson da podmicuje sudije :zoka:
odesveuhonduras

#3082 Re: Liverpool FC

ma ferguson je za njega izmislio fudbal pa ga ti istetoviraj na prsa ako ti je toliko drag

btw, al koji je ovo lik :lol: , prešao golmana i umjesto da ga zavali, on pada :lol: :lol:

Image
Mustang1

#3083 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jest debil u pm to je nevjerovatno .. Jos "smo" imali i srece nakon sto je Enrique stao na go Newcastle nije ni htio da ide naprijed dodavali se nazad a da su htjeli mogli su komotno navalit i zabili bi bar jos jedan
Edin H.

#3084 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

odesveuhonduras wrote:ma ferguson je za njega izmislio fudbal pa ga ti istetoviraj na prsa ako ti je toliko drag
Kenny je jedan od tri menadzera u engleskom fudbalu (a ti se zapitaj koja su druga dva, sigurno nije Ferguson) koji je dva razlicita kluba doveo do titule, da se ne zaboravi levate poput Blackburna je iz druge lige doveo do titule Premiershipa, stoga malo postovanja ne bi bilo na odmet.

Valja li tetovaza :oops:

Image
_Reds_

#3085 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Edin H. wrote:
odesveuhonduras wrote:ma ferguson je za njega izmislio fudbal pa ga ti istetoviraj na prsa ako ti je toliko drag
Kenny je jedan od tri menadzera u engleskom fudbalu (a ti se zapitaj koja su druga dva, sigurno nije Ferguson) koji je dva razlicita kluba doveo do titule, da se ne zaboravi levate poput Blackburna je iz druge lige doveo do titule Premiershipa, stoga malo postovanja ne bi bilo na odmet.

Valja li tetovaza :oops:

Image
Od proslosti se ne zivi, fudbal prije 20-30 godina nije kao sad.
odesveuhonduras

#3086 Re: Liverpool FC

I moj babo je nekad imao crne uvojke, a sad može Čarlijem i truleksom glavu oprati :D
Jack Be Nimble

#3087 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Proslo vrijeme Kenija i njegovih vizija u fudbalu. Amerikanac bi bio lud kada bi mu dao pare preko ljeta da kupuje nove igrace.
horion_bosona

#3088 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

lose, lose... i jedina losija stvar od samog rezultata, eventualno je odsustvo Reine u polufinalu FA kupa (ako dobije 3 utakmice suspenzije), Doni je solidan golman ali...

Liverpool je nesto i igrao do tog primljenog pogotka, poslije nista... ne bih da se vadim na sudjenje, medjutim nesviran penal i neiskljucenje Simpsona je odredilo ovu utakmicu... ono simuliranje i crveni Reine nepotrebno je komentarisati...

ne vjerujem da ostatak prvenstva moze donjeti ista dobro Liverpoolu, tjesim se da se radi o tranzicionom periodu :) :razz: , ali i dalje mislim da Kenny treba ostati i naredne sezone, pogotovo ako uzme FA kup...
odesveuhonduras

#3089 Re: Liverpool FC

ali i dalje mislim da Kenny treba ostati i naredne sezone, pogotovo ako uzme FA kup...
sa tobom se slaže većina navijača klubova koji će se i dogodine boriti za 4 mjesta koja vode u LP :D
horion_bosona

#3090 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

odesveuhonduras wrote:
ali i dalje mislim da Kenny treba ostati i naredne sezone, pogotovo ako uzme FA kup...
sa tobom se slaže većina navijača klubova koji će se i dogodine boriti za 4 mjesta koja vode u LP :D
reko ja tebi u jednoj od proslih rasprava "this time next year..." :D

do nezasluzenog poraza na Anfieldu od Arsenala, Liverpool je igrao u vecem dijelu sezone veoma dobro i samo ih je nedostatak srece (i danas precka) ili ako hoces nesto bolje realizacije dijelio od top4... utakmice protiv konkurenata iz vrha su garant da Kennyev Liverpool moze... dovedenje jednog kreativnog neengleza/skota/.. u sredini i kvalitetno desno krilo je dovoljno za iskorak u sljedecoj sezoni...
odesveuhonduras

#3091 Re: Liverpool FC

reko ja tebi u jednoj od proslih rasprava "this time next year..."
sad bi ti neki Rag rekao - to vi govorite ima 20 godina :D
utakmice protiv konkurenata iz vrha su garant da Kennyev Liverpool moze...
ja mislim da je baš to zabrinjavajuće za Liverpool. Dobre utakmice protiv klubova iz vrha (halali, niste konkurenti pa vas ne mogu tako nazvati) su odlike malih ekipa. I Toni Pulis naloži svoje stokaše pa odigraju odlično protiv klubova iz Manchestera ili Londona ;-)

Kenny ne zna, i to je to. Način na koji je u zadnje dvije utakmice odradio Carrolla je završna epizoda u mom ocjenjivanju njega. Protiv fenjeraša kući ga ostavi na klupi i igra sa jednim napadačem, a onda ga baci u vatru na teren gdje će biti neprijateljski dočekan pa ga na kraju, poprilično bespotrebno izvadi da mu se svi narugaju i dodatmo mu razvale i onu mrvu samopouzdanja koje ima.
Edin H.

#3092 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Liverpool's manager said the £35m striker needs to deal better with frustration after an unhappy return to his former club

http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... sfeed=true

Meni se cini da ti zaboravljas da taj decko koga bi ti da tretiras u rukavicama, je kostao Liverpool £35mil i uzima barem simbolicnih £150.000 semicno. Sto je najgore on je najveci razlog koji bi mogao Kennyja kostati posla.

Odrasti Andy, i ne ponasaj se kao razmazeno deriste.

Kao sto veli Kenny

"We have not got a problem with people showing desperation or disappointment or frustration. But we need to channel it better than we have done.
odesveuhonduras

#3093 Re: Liverpool FC

Carrolova plata je puno manja, nekih 60k sedmično kako sam negdje čitao.

Vidi, Carroll je smiješan, to je jasno svima. Ali nije on tjerao Liverpool da ga plate 35 miliona, sami su se odlučili za to. Dakle, nije on taj koji će Kennya koštati posla, Kenny je taj koji će sam sebe koštati posla jer je istresao toliku lovu za tog panja, i još dosta love za neke druge panjeve. Mijenjaš teze, i to opasno.

Ne vidim nikakve logike da trener ekipe koja želi biti u vrhu ide na zadnjeplasiranu ekipu kod kuće sa jednim napadačem, a onda na 6-plasiranu u gostima šalje dvojicu napadača. Ali hadje nejse i to, nego jedan od te dvojice je taj smiješni kojem je samopouzdanje vjerovatno presušilo - teško da ćeš ga podići kad ga pošalješ u grotlo Newcastle-ovog stadiona, koji ga čeka ko ozeblo sunce da se šprda s njim, a onda ga zamijeniš poprilično bez potrebe jer je utakmica bila već izgubljena i ostali igrači su bili mnogo nezainteresovaniji od njega.

Trener koji misli glavom, posebno onaj koji voli da se predstavlja kao zaštitnik Liverpoolovih igrača, navijaša, stadiona, loga i čistačica, i koji je za onog peksina Suareza koji je mimo umjetničkog dojma, napadački, tek malo manji flop od Carrola, stavljao glavu na panj, nije trebao i smio ono uraditi Carrolu.

Očajan man management...
Lucas Leiva

#3094 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Nadam se da ce vlasnici klub cim prije pisati molbeno pismo Rafaelu Benitezu za hitan povratak! Od kada je otisao ja se svim snagama borim za njegov velicanstveni povratak, Liverpool ne moze imati drugog trenera osim velikog Rafaela Beniteza pred cijim povratkom drhti cijela Engleska!
ultima_palabra

#3095 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

Lucas Leiva wrote:Nadam se da ce vlasnici klub cim prije pisati molbeno pismo Rafaelu Benitezu za hitan povratak! Od kada je otisao ja se svim snagama borim za njegov velicanstveni povratak, Liverpool ne moze imati drugog trenera osim velikog Rafaela Beniteza pred cijim povratkom drhti cijela Engleska!
FACHT! :D
johntra

#3096 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Ispast će čovjek na kraju u pravu... :D
odesveuhonduras

#3097 Re: Liverpool FC

hehe, tamam :lol: :lol:
BHF_Manijak

#3098 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

odesveuhonduras wrote:Carrolova plata je puno manja, nekih 60k sedmično kako sam negdje čitao.

Vidi, Carroll je smiješan, to je jasno svima. Ali nije on tjerao Liverpool da ga plate 35 miliona, sami su se odlučili za to. Dakle, nije on taj koji će Kennya koštati posla, Kenny je taj koji će sam sebe koštati posla jer je istresao toliku lovu za tog panja, i još dosta love za neke druge panjeve. Mijenjaš teze, i to opasno.

Ne vidim nikakve logike da trener ekipe koja želi biti u vrhu ide na zadnjeplasiranu ekipu kod kuće sa jednim napadačem, a onda na 6-plasiranu u gostima šalje dvojicu napadača. Ali hadje nejse i to, nego jedan od te dvojice je taj smiješni kojem je samopouzdanje vjerovatno presušilo - teško da ćeš ga podići kad ga pošalješ u grotlo Newcastle-ovog stadiona, koji ga čeka ko ozeblo sunce da se šprda s njim, a onda ga zamijeniš poprilično bez potrebe jer je utakmica bila već izgubljena i ostali igrači su bili mnogo nezainteresovaniji od njega.

Trener koji misli glavom, posebno onaj koji voli da se predstavlja kao zaštitnik Liverpoolovih igrača, navijaša, stadiona, loga i čistačica, i koji je za onog peksina Suareza koji je mimo umjetničkog dojma, napadački, tek malo manji flop od Carrola, stavljao glavu na panj, nije trebao i smio ono uraditi Carrolu.

Očajan man management...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ovo ti je jedan od najjacih postova koje sam procitao! Bravo! :mrgreen:
odesveuhonduras

#3099 Re: Liverpool FC

Morem ja kad hoću :D

nego, ako ništa, Carragherovica is having a good time :lol:

"We've got a great togetherness about the squad, there's a lot of British players there now," Jamie Carragher said last October. "We went for a meal out before the derby and it was interesting that my wife could actually talk to some of the other wives without having to think of something in Spanish or French or something different. I think that will be a great thing for us this season."
BHF_Manijak

#3100 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma ja, bitno je da ima Britanaca, jebo to sto smo kar'ne! :zzzz: E moj Carra, davno si ti poceo prokisnjavati. :roll:
Post Reply