hrvatska-more

Post Reply
Tragos

#3076 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

Havatar wrote:I sta kazete u Dalmaciji nema narodnjaka samo klape :lol: a svaki dan druga grandova zvijezda nastupa po dalmatinskim gradovima

Ko kaže? Laže! :-D Nemoš ih se riješit više! :-D Ako ičeg ima u dalmaciji, onda je tih narodnjaka. :roll: U pičku materinu. Jebi ga, gazde klubova imaju računicu. Narodnjak - pun klub. Nešto drugo- prazan klub. Čast iznimkama.
uglavnomja

#3077 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

neko vece na makarskoj rivijeri ribarsko vece, repertoar klape od klapskih, preko severine, dugmeta do halida :lol: :lol:
Alfons Kauders

#3078 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Tragos wrote:
Bodkin wrote:
Tragos wrote: Napisao si imaju sigurno svoje razloge pa sam ocigledno pogresno protumacio to kao insinuaciju da su rusi imali neki motiv da bez razloga popljuju hrv :)
Ma jeeee. Ne živim u balonu od sapunice. U hrvatskoj ti može bit i te kako u kurcu. :) Promet ljeti more ubit i ono malo života u tebi. Zabavu ponekad triba tražit povećalom. Ako ti je domaćin neki idiot- najeba si... Uglavnom, ljetovanje u hrvatskoj može bit i te kako u kurcu.

Sa malo pameti to se izbjegne. Hvala trip advisoru, booking com-u i forumima na recenzijama. ;-)
ma svuda se moze proci lose, svuda ima krs ugostitelja, prevaranata ili jednostavno pohlepnih a nesposobnih ljudi... siguran sam da bi i u monaku nasli takve, isto kao sto sam siguran da bi u albaniji mogao naci vrhunske ugostitelje i domacine - pravila nema, ali eto barem internet pomaze

bolje bi bilo pricati o nekim glupostima koje drzava moze relativno lako rijesiti i koji se odnose na sve nas, i svima nam prave probleme, tj kostaju nas

granicni prelaz doljani na najvecoj magistrali u hercegovini... dva kontejnera i dvije trake, a kolone od par kilometara... i to je ko fol ulaz u EU? :D pa gotivnije izgledaju granicni prelazi prema srbiji :D

ultra debilno

iz tuzle ili sarajeva se avionom stize do tunisa ili turske za par sati... a u spicu sezone se na granici ceka debelo preko sat, a neki su najebali i dva sata... ove godine je bilo jos gore, svi se zale... znam ljudi koji su izmedju ostalog radi takvog odnosa odlucili piciti avionom uz obrazlozenje koje fakat stoji - "20 godina se ceka na doljanima, napravili na neumu nove granicne prelaze, nikad guzva, a mi da cekamo - ko ih jebe"... i jebi ga sta reci tim ljudima kad imaju pravo... zamislimo malo kako bi dalmatinci pizdili da na neumu cekaju sat, sat i po, jer bosanci nece da naprave cestit granicni prelaz na njihovoj najprometnijoj magistrali?

tu je onda brdo glupave papirologije koja bi se mogla izbjeci, pocev od boravisnih taksi za redovne goste, vlasnike nekretnina i sl sranja... jebote pa do prije godinu dana sve se to moralo rucno ispunjavati, dodjes na odmor da ispunjavas nekoliko forumulara i cekas u redu da ih predas... i to sve u doba interneta i jebenih smartphonea... dosta tih gluposti bi se dalo rijesiti preko neta, hrvatska ustedi lovu, turisti zivce i vrijeme...

te male stvari puno znace... kad neko izgubi sat na granici, onda ga jos prerove kao zadnjeg kriminalca trazeci jebeni komad travnickog sira kao da je heroin, pa onda se izjebe oko prijave i odjave boravista... naravno da nece imati dobro misljenje o hrvatskoj kao turistickoj destinaciji... jebiga, takve se gluposti ocekuju od istocne njemacke, ne od drzave u kojoj petina stanovnistva direktno ili indirektno zivi od turizma
Alfons Kauders

#3079 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Tragos wrote:
Havatar wrote:I sta kazete u Dalmaciji nema narodnjaka samo klape :lol: a svaki dan druga grandova zvijezda nastupa po dalmatinskim gradovima

Ko kaže? Laže! :-D Nemoš ih se riješit više! :-D Ako ičeg ima u dalmaciji, onda je tih narodnjaka. :roll: U pičku materinu. Jebi ga, gazde klubova imaju računicu. Narodnjak - pun klub. Nešto drugo- prazan klub. Čast iznimkama.
prvo su ih srbi uvalili nama, sada ih mi uvaljujemo vama... proslijedite ih dalje janezima :D
damirc_sa

#3080 Re: hrvatska-more

Post by damirc_sa »

Frisko stigao sa mora. Moji utisci iako sam bio na otoku Vir, da je Hrvatska puna pogotovo Zadar, prepuno je italijana i svaba. Sto se tice granice, presao granicu za citavih par minuta i to GP Orah isao preko Čapljine-Ljubuškog i spustio se na auto put u Vrgorcu.

Na granici nikakvog peglanja dokumenta predali, imate li sta prijaviti, otvorio gepek policajac bacio oko i vratio dokumenta.

Čak sta vise moram pohvaliti gazdu kod kojeg sam bio ljudi su me docekali ko najrođeniji, i na polasku su mi dali potvrdu o prijavi boravka da ne bih imao problema na granici. Sve u svemu obavezno i sljedece godine idem kod istih ljudi. Cijena apartmana 40 eura, udaljenost od plaze citavih 50 m.
Bodkin

#3081 Re: hrvatska-more

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
ultima_palabra wrote:
sherbett wrote:opa Bodkin baca oko na frajle po Tkalči :D
To je meni tako gotivna ulica :D
slažem se! :thumbup: kao i cijeli Gornji grad..
sta su frajle :D meni uglavnom nije dosadno bilo 8-)
p.s.medvedgrad i sljeme su perverzija dobri
vjesticanametli

#3082 Re: hrvatska-more

Post by vjesticanametli »

jos uvijek u CRO i sve super i svi su ljubazni

mljet je super a sada kopno pregledamo :D na granici nikakvih problema iako je bilo hrane u autu :-)
Bodkin

#3083 Re: hrvatska-more

Post by Bodkin »

aha, onda su fine frajle :D ne mogu se pozaliti. uvijek mi u zg bude dobro :)

OT: u hrvatskoj na moru mi do sad jos nista nisu otudjili. ove godine sam po drugi put ostao bez elektronike na nekom drugom moru :-x
se7en84

#3084 Re: hrvatska-more

Post by se7en84 »

damirc_sa wrote:Frisko stigao sa mora. Moji utisci iako sam bio na otoku Vir, da je Hrvatska puna pogotovo Zadar, prepuno je italijana i svaba. Sto se tice granice, presao granicu za citavih par minuta i to GP Orah isao preko Čapljine-Ljubuškog i spustio se na auto put u Vrgorcu.

Na granici nikakvog peglanja dokumenta predali, imate li sta prijaviti, otvorio gepek policajac bacio oko i vratio dokumenta.

Čak sta vise moram pohvaliti gazdu kod kojeg sam bio ljudi su me docekali ko najrođeniji, i na polasku su mi dali potvrdu o prijavi boravka da ne bih imao problema na granici. Sve u svemu obavezno i sljedece godine idem kod istih ljudi. Cijena apartmana 40 eura, udaljenost od plaze citavih 50 m.
istu sam rutu koristio - identicno... jedino sam morao sacekati meni i porodici pecate u pasos.. ukupno vrijeme cca: 5min tako i u povratku...niko me nista nije pitao, niti imam li sta niti koji djavo. tamo gdje sam ja bilo je punooo ali stranaca... ne i bosanaca... tek par dijasporaca sa bh korijenima...

poz
krafthouse

#3085 Re: hrvatska-more

Post by krafthouse »

Turska je zakon ove godine kad sam bio nije mi nikad bolje bilo i odmora i ljepse kao usluga i hrana. Hrvatska je jadna spram Turske nula bodova nebi vise otiso ni kad bi mi ko platio u hrvatsku najgora usluga sto postoji Hrvatska Sucks
babo_reuf

#3086 Re: hrvatska-more

Post by babo_reuf »

Onomad kad sam u drugoj polovini devedesetih bio student, dobijem posao kao recepcioner i domar u nekim apartmanima na Jadranu, koje su držali neke naše Sarajlije i neki lokalci tamo. Znam malo jezika, a i razumijem se u elektriku i inače instalacije svake vrste.
Dotada sam Dalmatince gledao malo sa nevjericom kako se bore za opstanak svako ljeto, jer sam mislio da to izdavanje apartmana i nije neki posao.
Nakon par ljeta promijenio sam mišljenje i počeo da visoko cijenim i poštujem Dalmatince, jer sam shvatio o čemu se radi.

Većina gostiju je naprosto bezobrazna i bahata i konta ako je platila 40 ili 50 € mogu da mogu da sruše apartman ako žele. Ima ih i finih, ali većina je bože sačuvaj i ni najmanje ne zamjeram Damatincima kad ponekad podijele batine gostima. Da dio toga rade Bosancima, ne znam šta bi bilo :D

Ima tu svega, od teških uvreda u pijanom stanju, uništavanja inventara, čupanja utičnica i kablova iz zidova, gađanja tenama, pa plafon izgleda kao da je neko hodao na njemu, na WC šolji kake u čučnju pa slome WC šolju, deru se, vrište, glasna muzika, omladina se drogira i napija do besvijesti, povraćanje po tepisima, kake u plastične vrećice, ako je gužva u WC-u, kradu sve što nije pričvršćeno i zakucano, ostavljaju krvave menstrualne vate i odsječene nokte iza kreveta, mnogi pokušavaju da pobjegnu, a da ne plate.

Vrijeđaju personal, fataju za guzice čistačice, jedva sam par idiota spasio da ih muževi tih žena doslovno ne ubiju. Ako povedu neke ženske, istresaju sjeme po zidovima, da se mora krečiti poslije, izvode sex egzibicije pred djecom i svojom i tuđom, dolaze i odlaze upola noći, nikad se mira nema.

Nikad teži posao nisam radio i manje spavao nego tada u Dalmaciji. Ništa od mog studentskog odmora :sad:
Tragos

#3087 Re: hrvatska-more

Post by Tragos »

krafthouse wrote:Turska je zakon ove godine kad sam bio nije mi nikad bolje bilo i odmora i ljepse kao usluga i hrana. Hrvatska je jadna spram Turske nula bodova nebi vise otiso ni kad bi mi ko platio u hrvatsku najgora usluga sto postoji Hrvatska Sucks
Fuj! Prljava Hrvatska! Pička im materina nazadna! :)
uglavnomja

#3088 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

Tragos wrote:
krafthouse wrote:Turska je zakon ove godine kad sam bio nije mi nikad bolje bilo i odmora i ljepse kao usluga i hrana. Hrvatska je jadna spram Turske nula bodova nebi vise otiso ni kad bi mi ko platio u hrvatsku najgora usluga sto postoji Hrvatska Sucks
Fuj! Prljava Hrvatska! Pička im materina nazadna! :)

jes, jes
necu vala prismrdit u tu rvacku

do sljedeceg ljeta :D
Havatar

#3089 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

:thumbup:
MedenoSrce

#3090 Re: hrvatska-more

Post by MedenoSrce »

ma ko nam se to mahsuz registrovao :wink:
Jay Gatsby

#3091 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

babo_reuf wrote:Onomad kad sam u drugoj polovini devedesetih bio student, dobijem posao kao recepcioner i domar u nekim apartmanima na Jadranu, koje su držali neke naše Sarajlije i neki lokalci tamo. Znam malo jezika, a i razumijem se u elektriku i inače instalacije svake vrste.
Dotada sam Dalmatince gledao malo sa nevjericom kako se bore za opstanak svako ljeto, jer sam mislio da to izdavanje apartmana i nije neki posao.
Nakon par ljeta promijenio sam mišljenje i počeo da visoko cijenim i poštujem Dalmatince, jer sam shvatio o čemu se radi.

Većina gostiju je naprosto bezobrazna i bahata i konta ako je platila 40 ili 50 € mogu da mogu da sruše apartman ako žele. Ima ih i finih, ali većina je bože sačuvaj i ni najmanje ne zamjeram Damatincima kad ponekad podijele batine gostima. Da dio toga rade Bosancima, ne znam šta bi bilo :D

Ima tu svega, od teških uvreda u pijanom stanju, uništavanja inventara, čupanja utičnica i kablova iz zidova, gađanja tenama, pa plafon izgleda kao da je neko hodao na njemu, na WC šolji kake u čučnju pa slome WC šolju, deru se, vrište, glasna muzika, omladina se drogira i napija do besvijesti, povraćanje po tepisima, kake u plastične vrećice, ako je gužva u WC-u, kradu sve što nije pričvršćeno i zakucano, ostavljaju krvave menstrualne vate i odsječene nokte iza kreveta, mnogi pokušavaju da pobjegnu, a da ne plate.

Vrijeđaju personal, fataju za guzice čistačice, jedva sam par idiota spasio da ih muževi tih žena doslovno ne ubiju. Ako povedu neke ženske, istresaju sjeme po zidovima, da se mora krečiti poslije, izvode sex egzibicije pred djecom i svojom i tuđom, dolaze i odlaze upola noći, nikad se mira nema.

Nikad teži posao nisam radio i manje spavao nego tada u Dalmaciji. Ništa od mog studentskog odmora :sad:
Ako je u turizmu (pa i Dalmatincima) toliko teško, uvijek se mogu baviti nečim drugim :mrgreen:
Alfons Kauders

#3092 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Jay Gatsby wrote:
babo_reuf wrote:Onomad kad sam u drugoj polovini devedesetih bio student, dobijem posao kao recepcioner i domar u nekim apartmanima na Jadranu, koje su držali neke naše Sarajlije i neki lokalci tamo. Znam malo jezika, a i razumijem se u elektriku i inače instalacije svake vrste.

Ako je u turizmu (pa i Dalmatincima) toliko teško, uvijek se mogu baviti nečim drugim :mrgreen:
pa niko ne govori da je teze nego npr. u rudniku, ali nije ni lako... nije to samo davanje kljuceva i uzimanje soldi... a i zarada nije bog zna kakva, kada se uracunaju sva ulaganja i troskovi

pitaj prosjecnog dalmatinca koji izdaje apartmane ili drzi kakav manji lokal, radnju, da li bi se radije bavio time ili isao na brod...

nema tu astronomskih zarada, barem ne za malu raju... vlasnici velikih klubova, hotela i sl su druga liga... ali ove sitne ribe jednostavno ne zarade neke sjajne pare
Jay Gatsby

#3093 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

Alfons Kauders wrote:
pa niko ne govori da je teze nego npr. u rudniku, ali nije ni lako... nije to samo davanje kljuceva i uzimanje soldi... a i zarada nije bog zna kakva, kada se uracunaju sva ulaganja i troskovi

pitaj prosjecnog dalmatinca koji izdaje apartmane ili drzi kakav manji lokal, radnju, da li bi se radije bavio time ili isao na brod...

nema tu astronomskih zarada, barem ne za malu raju... vlasnici velikih klubova, hotela i sl su druga liga... ali ove sitne ribe jednostavno ne zarade neke sjajne pare
Znam sve, ali tako je (ili veoma slično) i u drugim uslužnim poslovima i zanimanjima bez obzira na lokaciju. Maloj raji i sitnim ribama i dolaze mala raja i sitne ribe :mrgreen:
Alfons Kauders

#3094 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Jay Gatsby wrote:
Alfons Kauders wrote:

Znam sve, ali tako je (ili veoma slično) i u drugim uslužnim poslovima i zanimanjima bez obzira na lokaciju. Maloj raji i sitnim ribama i dolaze mala raja i sitne ribe :mrgreen:
jeste... vecina ugostitelja u dalmaciji ne posluje nista bolje od nasih ugostitelja, s tim da imaju dosta manje stabilnosti, a vise konkurencije...

sad ce im biti jos teze, sa svih strana ih cijede, sve je skuplje raditi a cijene vise ne mogu dizati... to su dobre vijesti za nas turiste, ali nesto ne vjerujem da bi sad ulozio neke pare u lokal u dalmaciji, malo ko ce se usrecit

i nekretnine lagano padaju... kakve su bile cijene prije 5-6 godina... neki dan npr cujem da se prodaje sasvim solidna kuca za milju eura po kvadratu, sto fakat nije puno kad vidis cijene kod nas... (i ni za te pare se ne moze prodati)

godinama je sve raslo, u zadnjih deset i vise godina izgradjen je pun kurac apartmana, otvoreno dosta lokala... a broj gostiju ne raste istim tempom, niti ce ikad rasti jer hrvatska nije konkurentna
Jay Gatsby

#3095 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

Alfons Kauders wrote:
jeste... vecina ugostitelja u dalmaciji ne posluje nista bolje od nasih ugostitelja, s tim da imaju dosta manje stabilnosti, a vise konkurencije...

sad ce im biti jos teze, sa svih strana ih cijede, sve je skuplje raditi a cijene vise ne mogu dizati... to su dobre vijesti za nas turiste, ali nesto ne vjerujem da bi sad ulozio neke pare u lokal u dalmaciji, malo ko ce se usrecit

i nekretnine lagano padaju... kakve su bile cijene prije 5-6 godina... neki dan npr cujem da se prodaje sasvim solidna kuca za milju eura po kvadratu, sto fakat nije puno kad vidis cijene kod nas... (i ni za te pare se ne moze prodati)

godinama je sve raslo, u zadnjih deset i vise godina izgradjen je pun kurac apartmana, otvoreno dosta lokala... a broj gostiju ne raste istim tempom, niti ce ikad rasti jer hrvatska nije konkurentna
Znam, frka je za hotelske lance, a kamoli za "mali" smještaj. Gore u Opatiji hotel Paris stoji zatvoren, neobnovljen već koliko... sedam, osam godina? I ostali bi prodali svoje hotele, ali niko ih neće.
Alfons Kauders

#3096 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Jay Gatsby wrote:
Znam, frka je za hotelske lance, a kamoli za "mali" smještaj. Gore u Opatiji hotel Paris stoji zatvoren, neobnovljen već koliko... sedam, osam godina? I ostali bi prodali svoje hotele, ali niko ih neće.
i nije jedini... masa starih hotela je u slicnom stanju, neki su bili predmet sporova pa se nisu mogli prodati, druge opet ne vrijedi kupovati jer bi bilo jeftinije graditi nove, a skupo ih je opet i rusiti i uklanjati ostatke - i to nije nista cudno, toga ima svuda po svijetu

drugi problem s hotelima je sto su mnogi pokupovani, uredjeni i sada rade najjeftinije moguce all inclusive varijante... puni penzionera koji nece potrositi nista van hotela - samo prosetaju gradom i cao... lova ide vlasnicima hotela, a lokalci nemaju nista od toga, osim radnih mjesta... prije je bio drugi profil gostiju u tim istim hotelima, stranci kojima nije padalo na pamet da se pate oko apartmana, i nije im bilo zao izaci u grad da se napiju ili da probaju sta od domace kuhinje

ove godine sam tako otisao do jednog hotela van mjesta, guzva bila na ostalim plazama... i pun hotel francuza, stotine, vecinom stariji bracni parovi ili porodice s djecom... a u gradu nigdje ne mozes cuti ni rijec francuskog - jednostavno budu zatvoreni tu desetak dana i cao... niko osim zaposlenih ih i ne vidi
babo_reuf

#3097 Re: hrvatska-more

Post by babo_reuf »

Veli moj dobar pajtos Dalmatinac da prosječna zarada kuće koja ima 2 do 4 apartmana kad se odbiju sva davanja, troškovi i takse u prosjećnom dalmatinskom mjestašcetu iznosi 15000 €, al eto nek sa strane još klepe 5000 € na crno, to je 20000 € maksimala.

To znači da ti treba 15 do 20+ godina da povratiš svoju investiciju, a tek nakon toga radiš na profit, što znači da ako ne naslijediš tako nešto, možeš se slikati što se čistog profita tiče.

Nije to neka pljačka, samo naš Bošnjo golać kad dođe pa vidi more :-) , konta tu pada lova sa neba, ali rade samo 3 do 4 mjeseca i tać.

Nećeš baš čuti da je neko imao par aparatmana, pa zaradio da ima hotel ...

Mislim - živi se pristojno, ono srednji stalež, ima za pojest i popit, kupi se auto i vespa, ali neko sad enormno bogaćenje - how yes no :roll:
korisnicc

#3098 Re: hrvatska-more

Post by korisnicc »

uglavnomja wrote:neko vece na makarskoj rivijeri ribarsko vece, repertoar klape od klapskih, preko severine, dugmeta do halida :lol: :lol:
Makarska se je "specijalizirala" za BiH goste, znaju oni što vi volite. :)
Alfons Kauders

#3099 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

babo_reuf wrote:Veli moj dobar pajtos Dalmatinac da prosječna zarada kuće koja ima 2 do 4 apartmana kad se odbiju sva davanja, troškovi i takse u prosjećnom dalmatinskom mjestašcetu iznosi 15000 €, al eto nek sa strane još klepe 5000 € na crno, to je 20000 € maksimala.

To znači da ti treba 15 do 20+ godina da povratiš svoju investiciju, a tek nakon toga radiš na profit, što znači da ako ne naslijediš tako nešto, možeš se slikati što se čistog profita tiče.

Nije to neka pljačka, samo naš Bošnjo golać kad dođe pa vidi more :-) , konta tu pada lova sa neba, ali rade samo 3 do 4 mjeseca i tać.

Nećeš baš čuti da je neko imao par aparatmana, pa zaradio da ima hotel ...

Mislim - živi se pristojno, ono srednji stalež, ima za pojest i popit, kupi se auto i vespa, ali neko sad enormno bogaćenje - how yes no :roll:
15k na 2 apartmana je skoro nemoguce, osim ako nisu neki ludilo apartmani koji idu za vise od 100 eura dnevno, a takvih je vrlo malo... cijene se mahom krecu od 40 do 80 eura ovisno o velicini

racunica je jednostavna, recimo da imas kucu sa cetiri osrednja apartmana koji idu u prosjeku po 50 eura (u spici mozda malo vise, van sezone osjetno jeftinije... to je 200 eura dnevno x 60 dana sezone = 12000 prihoda... recimo da se ubode nesto u junu i septembru, moze se dogurati do 15 milja, ali za sezonu sam naveo stopostotnu iskoristenost koja je manje-vise nemoguca

i to su prihodi... prije poreza, rezija, odrzavanja i ostalih troskova... ako na kraju godine od takve kuce ostane 10k eura u rukama, treba se nogom u guzicu udarat od srece... s obzirom da od stopostotne popunjenosti nema nista, najcesce ce biti osjetno manje, 7-8 milja, sto i nije neka sreca za objekat koji vrijedi 150-200k eura... jbg te pare bi orocene u banci donosile otprilike isto s nasim kamatama na stednju
Jay Gatsby

#3100 Re: hrvatska-more

Post by Jay Gatsby »

Alfons Kauders wrote:
Jay Gatsby wrote:
i nije jedini... masa starih hotela je u slicnom stanju, neki su bili predmet sporova pa se nisu mogli prodati, druge opet ne vrijedi kupovati jer bi bilo jeftinije graditi nove, a skupo ih je opet i rusiti i uklanjati ostatke - i to nije nista cudno, toga ima svuda po svijetu

drugi problem s hotelima je sto su mnogi pokupovani, uredjeni i sada rade najjeftinije moguce all inclusive varijante... puni penzionera koji nece potrositi nista van hotela - samo prosetaju gradom i cao... lova ide vlasnicima hotela, a lokalci nemaju nista od toga, osim radnih mjesta... prije je bio drugi profil gostiju u tim istim hotelima, stranci kojima nije padalo na pamet da se pate oko apartmana, i nije im bilo zao izaci u grad da se napiju ili da probaju sta od domace kuhinje

ove godine sam tako otisao do jednog hotela van mjesta, guzva bila na ostalim plazama... i pun hotel francuza, stotine, vecinom stariji bracni parovi ili porodice s djecom... a u gradu nigdje ne mozes cuti ni rijec francuskog - jednostavno budu zatvoreni tu desetak dana i cao... niko osim zaposlenih ih i ne vidi
Bilo mi je toga ovog ljeta. Italijanski i španski penzioneri pjevaju hitove na hotelskoj terasi... "Love Me Tender" i "Perfidia" su bile ubjedljivo najveće izvale.
Post Reply