Imas sve zivomedvjed23 wrote:panda, koala i krme.. mora valjati..
Nemam nista negativno reci za anime serijutriconja wrote: To ti je na ovaj fazon
Moderator: _BataZiv_0809
Imas sve zivomedvjed23 wrote:panda, koala i krme.. mora valjati..
Nemam nista negativno reci za anime serijutriconja wrote: To ti je na ovaj fazon

Odron teški, da.milann1971 wrote:Smrt u Sarajevu, ajme majko mila, da li je realna ona kolicina patetike, ko je kriv za rat, ubijanja...plitko, jadno, vala i od Danisa se ocekuje viseMene stid bilo ono gledati
Treba nam tema "filmovi koji nikog ne interesuju" podhitno.Njanjavi wrote:Triput sam provjeravao jesam li na pravoj temi a jednom jesam li na pravom forumu
Kakvi Indijci i anime, sta se desava ovo
Jesi jesi, to je i svrha temeNjanjavi wrote:Triput sam provjeravao jesam li na pravoj temi a jednom jesam li na pravom forumu
Kakvi Indijci i anime, sta se desava ovo
Ja sam ga davno gledao, slabo se i sjecam ali vidim da je 8/10Black swan wrote:gledam ovaj dead man walking iz 1995
izgleda kao 10/10
mada sam već gledao dead man walking ali iz 2005. azilum podvala za zombijima
jedan od prvih odron odrona što sam gledao

I am Happy wrote:Ja sam ga davno gledao, slabo se i sjecam ali vidim da je 8/10Black swan wrote:gledam ovaj dead man walking iz 1995
izgleda kao 10/10
mada sam već gledao dead man walking ali iz 2005. azilum podvala za zombijima
jedan od prvih odron odrona što sam gledao

After his family is murdered by a notorious and ruthless bandit, a former police officer enlists the services of two outlaws to capture the bandit.

nije loš... kratak a tanak... mogao bi proći kao poludokumentaracBlack swan wrote:sljedeći na redu je OSAMA
afganistanski film