Biometrijski, avio karata i jedno 1000 KM za puta i pići.BHCluster wrote:Znam da je jos prerano ali trebali nama viza za brazili ili moze samo Pasport?
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Drvosjeca iz Dejcica
#3076 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
- Layne
#3077 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne znam za vas, al' meni se plače od sreće.
Drago mi prvenstveno zbog Papeta, Zahirovića, Vranješa....ljudi po kojima se konstatno pljuje, a onda i svih ostalih.
P.S. Palamudonje javite se
Drago mi prvenstveno zbog Papeta, Zahirovića, Vranješa....ljudi po kojima se konstatno pljuje, a onda i svih ostalih.
P.S. Palamudonje javite se
- Logovan
#3078 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovo oni namjerno ukinuli i nama jer znaju da ćemo doći.klaki wrote:Nedavno je brazil ukinio vize za mnogo drzava, ukljucujuci i nasBHCluster wrote:Znam da je jos prerano ali trebali nama viza za brazili ili moze samo Pasport?
- Travnički Noćni Šetač
#3079 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dodjoh do sebe napokon...
Moram još jednom...
Čitav dan prizivam 4:1..
...
al je pravo dobro i 3:1

Čitamo se opet raja...
Moram još jednom...
Čitav dan prizivam 4:1..
...
al je pravo dobro i 3:1
Čitamo se opet raja...
- sargon
#3080 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma ne znam da su nam ikada i pisala... Ebote koja je to mudrost da piše imeKemal Malovčić wrote:jer smo old skul pape tako hoćesargon wrote:Zna li iko zašto našim igračima na dresovima ne pišu imena?![]()
![]()
-
The 51st State
#3081 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
da se ode u tu juznu ameriku pa da svijet vidi sta je propustio sto su je spanska i portugalska fukara otkrila prije nas.
-
zakonpera
#3082 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Meni nikao nije jasno taj Medunjanin da igra za ekipu koja se bori za opstanak u turskoj super ligi. Nasi igraci su debelo podcjenjeni. Na primjer Spahic je klasa a put njegove karijere nikako nije jasan. Mujdza je fantastican bek, cudno je sto ne igra za jaci klub u Bundesligii, Vranjes ce biti klasa, jos je mlad ali ove igre ce sigurno prodati nase momke u vece klubove gdj ce igrati jace utakmice. Treba nam samo taj Brazil i dobre igre na prvenstvu. Primjer je samo Hrvatska gdje igraci priblizno slicnog renomea i kvalitet igraju za jace klubove zbog sjajnih igra u repki.
-
Mataruga
#3083 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tek sad se vidi koliko godina treba da se formira jedan solidan tim vrijedan plasmana na veliko takmicenje.. Po meni Pape nam je donio jednu stabilnost i disciplinu a igraci su vec zreli profesionalci.
Ponos!
Ponos!
- DonVito
#3084 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Sta reci posle pobjede
Safet Susic Pape legenda bh nogometa, najbolji selektor rep. BIH
- bachje
#3085 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pa mi smo u vrijeme munje potpisali dozivotni ugovor sa legeom i sad moramo da nosimo njihove dresove pa makar izgledali ko smecesargon wrote:Ma ne znam da su nam ikada i pisala... Ebote koja je to mudrost da piše imeKemal Malovčić wrote:jer smo old skul pape tako hoćesargon wrote:Zna li iko zašto našim igračima na dresovima ne pišu imena?![]()
![]()
Gledam kako moćno izgledaju dresovi Hrvatske, Srbije ili Slovenije... Nike i Adidas... Legea dodje ko neki fus... Mozda nije mjesto sada da se prica o ovome ali sa recimo Nike-ovim, Adidasovim ili Kappinim dresovima izgledali bi moćnije
- fantom slobode
#3086 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Znaju u Brazilu ko ce se plasirati, zato su i ukinuli...klaki wrote:Nedavno je brazil ukinio vize za mnogo drzava, ukljucujuci i nasBHCluster wrote:Znam da je jos prerano ali trebali nama viza za brazili ili moze samo Pasport?
- BHF_Manijak
#3087 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Gdje su sad oni realni, gdje su sad da nam oci otvaraju? Hahahahahah
DERACINA ZNACI!
Bravo svima, od Asmira do Edina, svi ko zmajevi!
Odbrana ne pamtim kad nam je bolje djelovala. Mozda je u par navrata Vranjes prepanicno reagovao, ali bolje i da izbije loptu u PM nego da se igra nazad!
Ko ono rece nesto kao otkud Zukanovic u prvoj, koji ce nam on, moze i Mravac?!
Samo mi brate zao Lulica, jebiga decko nije nesto pretjerano aktivno u igri bio, sem one akcije za Dzeku pred kraj meca.
Ali nadoci ce i on ako Bog da!
Jos kad se Pjanic i Salihovic vrate, ma ima da se zemlja gori!
PS SLovaci - zdra'o! Sad oderati Latviju, koja odigra X sa Lihtenstajnom
i otici po lovu u Oman! 
DERACINA ZNACI!
Bravo svima, od Asmira do Edina, svi ko zmajevi!
Odbrana ne pamtim kad nam je bolje djelovala. Mozda je u par navrata Vranjes prepanicno reagovao, ali bolje i da izbije loptu u PM nego da se igra nazad!
Ko ono rece nesto kao otkud Zukanovic u prvoj, koji ce nam on, moze i Mravac?!
Samo mi brate zao Lulica, jebiga decko nije nesto pretjerano aktivno u igri bio, sem one akcije za Dzeku pred kraj meca.
Jos kad se Pjanic i Salihovic vrate, ma ima da se zemlja gori!
PS SLovaci - zdra'o! Sad oderati Latviju, koja odigra X sa Lihtenstajnom
-
Nocty
#3088 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zato sto nam opremu pravi firma koja za amatere pravi dresove i ostalo,nama treba puma il adidas,kakva crna legea vise... dobar rezultat,krivo mi je zbog zadnjeg gola ipak...i ovo im je vraceno za sve one poraze koje su nam nanjeli dok jos nismo ni imali kako treba tim. Neki se opijaju a ja cu smotat dzoint uz heineken jedan
sinu mi rodjendan 
-
OpusDei
#3089 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa bolje da su dresovi smece nego tim. Vidim komentare na vijest o porazu Srbije od Hrvatske na srpskim sajtovima i ima komentara tipa "kako su samo srpski igraci lepsi od Hrvata"bachje wrote: pa mi smo u vrijeme munje potpisali dozivotni ugovor sa legeom i sad moramo da nosimo njihove dresove pa makar izgledali ko smece
- BegA_
#3090 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jjo jesam se ubio
Jdva na oci gledam.
btw. VBRAVO ZMAJEVI, HVALA VAM!

btw. VBRAVO ZMAJEVI, HVALA VAM!
-
zakonpera
#3091 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Prognozirm da ce put Brazila krenuti 10.000 fanatikosa samo iz Bosne, sto ce dodatno pojeftiniti letove i aranzmane. Iz dijaspore da ne pricam, pogotoovo izz sjeverne Amerike. Ima da nas ima pola stadiona svaku tekmu do finalaJoker88 wrote:zakonpera wrote:http://www.ebookers.ie/flights/from-ZAG ... e_Janeiro/
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .., uz to cartr letovima vjerovatno i jeftinije, onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju![]()
![]()
mozda bude povoljnije sta dogodine sto se tice avio karata..![]()
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3092 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Izgleda da idemo u rang velikih ekipa
Cak nam se i steli u utiakmicama
Ono penala nije vidjelo...

- sargon
#3093 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jeli to baš provjerena informacija, za taj ugovor? Gledam Crnogorci također nose njihove dresove i ne pišu im imena... Koji je fol u tome, nikako mi nije jasno...bachje wrote: pa mi smo u vrijeme munje potpisali dozivotni ugovor sa legeom i sad moramo da nosimo njihove dresove pa makar izgledali ko smece
- DonVito
- sargon
#3095 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma to stoji u svakom slučaju, ali ovi dresovi nisu za Brazila nikakoOpusDei wrote:Pa bolje da su dresovi smece nego tim. Vidim komentare na vijest o porazu Srbije od Hrvatske na srpskim sajtovima i ima komentara tipa "kako su samo srpski igraci lepsi od Hrvata"bachje wrote: pa mi smo u vrijeme munje potpisali dozivotni ugovor sa legeom i sad moramo da nosimo njihove dresove pa makar izgledali ko smeceMislim wtf.
-
emirolini
#3096 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

wait what.....
- Drvosjeca iz Dejcica
#3097 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vjerujem da će se i to srediti pa ćemo ABD imati bolje dresove u Brazilu.sargon wrote:Ma to stoji u svakom slučaju, ali ovi dresovi nisu za Brazila nikakoOpusDei wrote:Pa bolje da su dresovi smece nego tim. Vidim komentare na vijest o porazu Srbije od Hrvatske na srpskim sajtovima i ima komentara tipa "kako su samo srpski igraci lepsi od Hrvata"bachje wrote: pa mi smo u vrijeme munje potpisali dozivotni ugovor sa legeom i sad moramo da nosimo njihove dresove pa makar izgledali ko smeceMislim wtf.
Treba nešto nabaciti moćnije...
Ovakva repka i ovakvi igrači zaslužuju moćne dresove
- BegA_
#3098 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
emirolini wrote:
wait what.....
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#3099 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Gdje je ovo?emirolini wrote:
wait what.....
![]()
-
Dead Man Walking
#3100 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma ovo je utakmica odradjena u Njemackom stilu. Ja ne pamtim sigurniju i bolju igru, da ni jedne sekunde pobjeda nije dosla u pitanje. Ne znam, mozda na Parkenu kad smo uzeli da smo ovako odigrali. Fantazija. Dzeko, najbolja partija u reprezentaciji jos od Belgije. Mismimovic carobnjak, jednostavno mora igrati. Vranjes kao stoper, bio sam malo skeptican, ma bez greske. Zukan na beku puno puno bolje rjesenje od Lulica i Salihovica. Vedade majstore, nakon ovog veceras samo te uhljup najveci moze pljuvati. Garantujem da bi 90% igraca stalo i onaj drugi gol ne bismo zabili, a to je momenat koji je psihicki prelomio utakmicu. Nisi neki majstor s loptom, ali za mene si najveci igrac ove preprezentacije, srce bosansko!!! Svi ostali takodje dobri, ma ludilo!