Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- shape of despair
#3076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je nepisano pravilo. Čim te zovu u vezi problema,problema nema,malo kasnije opet po starom.Ispada da ih levatiš.Bogami neka većih brzina,meni trebaju. I da povećaju neće im se puno odraziti na kapacitete.Hamo će i dalje samo otvarati facebook,a Mima će gledati recepte,dok će Mujo provjeravati mail.
-
uncas
#3077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene ista prica. Kad je bio HS nisam imao tih problema. Sad mi se modem restartuje na svako drugo podizanje slusalice. Jedini razlog sto ih nekako trpim je SportKlub HD i net ali ne znam dokle cu vise izdrzati sa ovim glupistima.Bubalo1 wrote:Ma kakve brzine nek srede stabilnost telefona .. I jucer nije bilo telefona .. @Telemach je jednom proslijedio podatke i zvao je onaj monter .. Ali nema potrebe da covjek dolazi kada bude prekid telefona .. restartujem modem i radi .. I onda opet nakon nekog vremena nestane,restartujem i radi ..A onaj monter kad nazove cim cuje da radi odmah nema potrebe da dolazi (sto je i razumljivo sta ce dolaziti kad radi) zato nek poboljsaju to jebo brzinu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- dječak sa šibicama
#3078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja eto, odgovor na BHT povecanje brzina neka bude nesto sto su odavno trebali srediti, stabilnost telefona
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
- rajv0sa
#3079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zasto se ne moze promijeniti komentator na obicnom SportKlubu ,na + i Prime radi bez problema ?
-
Mustang1
#3080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne moze .. Na sportklub hd je srpski komentator .. Mislim da je to zato sto na obicnoj ponudi imas hrvatski a na hd srpski sport klub .. Ni sadrzaj im nije isti .. Ostali se mogu mijenjati ..
- agent_zero
#3081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
Danas su mi priključili duo paket (net+tv), pa me zanima koje kanale iz dodatnih paketa bih trebao imati u tom nekom promotivnom periodu?
Jer, koliko sam primjetio, ništa mi nije otključano iz dodatne ponude.
Danas su mi priključili duo paket (net+tv), pa me zanima koje kanale iz dodatnih paketa bih trebao imati u tom nekom promotivnom periodu?
- casper_
#3082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
neces ni imati.agent_zero wrote:@telemach
koliko si cekao prikljucak jer sam se i ja prijavio
- agent_zero
#3083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako neću ni imati? Zar nije 3 mjeseca neki promotivni period za neke kanale iz dodatne ponude?casper_ wrote:neces ni imati.agent_zero wrote:@telemach
Zvao jučer, danas stigli i priključili (stari sam korisnik). Samo nisam još dobio ruter, valjda ove sedmice stižu.
-
Kralj Tvrtko I.
#3085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne mozes imati 2x promotivni paket...imao si jednom
-
Mustang1
#3086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema promotivno nista .. I ja sam se cak i svadjao sa njima radi toga .. Jos sam novi korisnik i trio paket .. Samo kad prikljucis tek digitalnu imas to .. Znaci po toj logici trebao sam prvo prikljuciti digitalnu .. I onda trio paketagent_zero wrote:Kako neću ni imati? Zar nije 3 mjeseca neki promotivni period za neke kanale iz dodatne ponude?casper_ wrote:neces ni imati.agent_zero wrote:@telemach
Zvao jučer, danas stigli i priključili (stari sam korisnik). Samo nisam još dobio ruter, valjda ove sedmice stižu.
- agent_zero
#3087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nova je usluga, novi paket, novi ugovor.Kralj Tvrtko I. wrote:ne mozes imati 2x promotivni paket...imao si jednom
@bubalo
Pa i jeste digitalna priključena (duo paket).
-
Kralj Tvrtko I.
#3088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imao sam i ja "start paket" pa sam presao na trio paket....
Kazem ti da neces dobiti nista promotivno...imao si vec jednom promociju
-
Mustang1
#3089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozes ti to trubiti godinama .. I ja sam .. Trio paket .. Trebao bih dobiti prije nego ti po nekoj logici zar ne ?agent_zero wrote:Nova je usluga, novi paket, novi ugovor.Kralj Tvrtko I. wrote:ne mozes imati 2x promotivni paket...imao si jednom
@bubalo
Pa i jeste digitalna priključena (duo paket).
-
Mustang1
#3090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nije problem sto je imao jednom .. Ja je nisam imao ni jednom pa nisam dobioKralj Tvrtko I. wrote:Imao sam i ja "start paket" pa sam presao na trio paket....
-
Kralj Tvrtko I.
#3091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da nisi trudan?Bubalo1 wrote:Ma nije problem sto je imao jednom .. Ja je nisam imao ni jednom pa nisam dobioKralj Tvrtko I. wrote:Imao sam i ja "start paket" pa sam presao na trio paket....
zezam malo
- zlo zlo
#3092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
vidi tvrleta sto brani telemachove boje..mjenjas poso? 
-
Kralj Tvrtko I.
#3093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma kakvi...samo sam realan 
nikog ja ne branim, samo govorim onako kako jeste
nikog ja ne branim, samo govorim onako kako jeste
- zlo zlo
#3094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma jasta si realan.. drze te na platnom spisku..prodana dušo.
-
Kralj Tvrtko I.
#3095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hahah...ja samo postujem ono sto imam od njih...a to je brz suport i minimalno kvarova i smetnji...

- Telemach
#3096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ uncasuncas wrote:I kod mene ista prica. Kad je bio HS nisam imao tih problema. Sad mi se modem restartuje na svako drugo podizanje slusalice. Jedini razlog sto ih nekako trpim je SportKlub HD i net ali ne znam dokle cu vise izdrzati sa ovim glupistima.Bubalo1 wrote:Ma kakve brzine nek srede stabilnost telefona .. I jucer nije bilo telefona .. @Telemach je jednom proslijedio podatke i zvao je onaj monter .. Ali nema potrebe da covjek dolazi kada bude prekid telefona .. restartujem modem i radi .. I onda opet nakon nekog vremena nestane,restartujem i radi ..A onaj monter kad nazove cim cuje da radi odmah nema potrebe da dolazi (sto je i razumljivo sta ce dolaziti kad radi) zato nek poboljsaju to jebo brzinu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
@ Bubalo1
Vaši korisnički podaci su proslijeđeni nadležnom sektoru, nastojaćemo u najkraćem roku provjeriti i riješiti problem.
Radi brže provjere i korekcije molimo Vas da ubuduće, ukoliko imate problem s uslugom, ne čekate da se mi obratimo Vama ovdje na forumu, odmah pošaljite opis problema i korisničke podatke u inbox kako bismo brže odreagovali.
Zahvaljujemo što na ovaj način sarađujete s nama.
-
Mustang1
#3097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma vidi @Telemach cijenim ja to sto ti hoces pomoci .. Ali sutra kada on nazove telefon ce raditi .. I sada radi .. Ali se desi cesto (uglavnom prije podne) da ne radi i da ne proradi dok se ne restartuje modem ..I prosli put je isto bilo i vas monter je nazvao otac je rekao da sada radi ali da zna da prestane raditi .. I monter nije dolazio ..
-
Mustang1
#3098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I evo skidam igru sa neta i ide brzina i do 1.30 MB ..Da se to nije nesto povecalo ? Do sada najvise sto je islo je 1.1
- Telemach
#3099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako kolege nakon provjere utvrde da je potrebno da tehnička ekipa dođe, u praksi je da Vas prethodno kontaktiraju, kako bi provjerili da li Vam odgovara termin dolaska. Molimo Vas da ubuduće ako je nalog izdat dozvolite da izadju na adresu i provjere, ukoliko zaista sve jeste uredu s uslugom to će pisati i na nalogu. Prethodni put je Vaš otac potvrdio da je sve uredu s uslugom i otkazao intervenciju.Bubalo1 wrote:Ma vidi @Telemach cijenim ja to sto ti hoces pomoci .. Ali sutra kada on nazove telefon ce raditi .. I sada radi .. Ali se desi cesto (uglavnom prije podne) da ne radi i da ne proradi dok se ne restartuje modem ..I prosli put je isto bilo i vas monter je nazvao otac je rekao da sada radi ali da zna da prestane raditi .. I monter nije dolazio ..
-
Mustang1
#3100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa to govorim .. Ne razumijemo se
Bude prekid telefona ... Ja restartujem modem i telefon proradi .. Nezgodno je sto ja ne znam da mi telefon ne radi dok ne uzmem telefon da nekoga nazovem i vidim da ne radi .. Ili mi neko javi na mobitel ili slicno da mi ne radi fixni ..
Znaci prekid bude i taj se prekid rijesi restartom modema .. Ja govorim o tome da se uradi nesto da se ne desava taj prekid nikada ..
Mozda je do instalacija koje vode do mene .. Mozda 10.ak dana prije nego mi je prikljucen trio paket radnici telekabela su mijenjali kablove od bandere sa onom sivom kutijom .. Do bandere ove na koju sam ja prikljucen .. Ja sam mislio da mijenjaju to da bi moglo izdrzati telefon i sve ..
Znaci prekid bude i taj se prekid rijesi restartom modema .. Ja govorim o tome da se uradi nesto da se ne desava taj prekid nikada ..
Mozda je do instalacija koje vode do mene .. Mozda 10.ak dana prije nego mi je prikljucen trio paket radnici telekabela su mijenjali kablove od bandere sa onom sivom kutijom .. Do bandere ove na koju sam ja prikljucen .. Ja sam mislio da mijenjaju to da bi moglo izdrzati telefon i sve ..