Champions League 2012-13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Gandalf

#3076 Re: Champions League 2012-13

Post by Gandalf »

Barcelona ušla u historiju LP, jedini nadoknadili 2:0 iz prve utakmice

šta drugo reći već da gledamo najbolju ekipu ikada
veljaca

#3077 Re: Champions League 2012-13

Post by veljaca »

Gandalf wrote:Barcelona ušla u historiju LP, jedini nadoknadili 2:0 iz prve utakmice

:thumbup:
PriNc_ba

#3078 Re: Champions League 2012-13

Post by PriNc_ba »

da hoce biti na kladari da se igraju parovi 1/4 finala i ko ce s kim :D

evo moje prognoze :)

Galata - Dortmund
Barca - PSG
Real - Malga/Porto
Juventus - Bajern

to je blaza varijanta :D
a hard core varijanta je
Galata - Porto/Malaga
Juve - PSG
Barca - Real
Bajern - Dortmund
:roll:
InaravnoDzej

#3079 Re: Champions League 2012-13

Post by InaravnoDzej »

Gandalf wrote:Barcelona ušla u historiju LP, jedini nadoknadili 2:0 iz prve utakmice

Nije istina da su jedini, a neki su uspjeli nadoknaditi i više. Kao Deportivo baš protiv Milana.
ultima_palabra

#3080 Re: Champions League 2012-13

Post by ultima_palabra »

Protiv Milana se mrtvi Liverpool vrati sa 3:0 za 6 minuta, gdje neće Barca :D
Kemal Malovčić

#3081 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

pa samo ćorav ne vidi da se const šilji za uefalonu

ali to nije ništa šta će biti, jer šta je ono vrhovni čovjek uefa-e

žaritelj i palitelj mišel štimac platini

rekao

ako ne prođe barselona, liga prvaka je otvorena

znači bjankoneri, čedo moje kritično i analitično,

fino sjedni i moli bogova što znaš

da se barsa i juve mimoiđu
Kemal Malovčić

#3082 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

uefalona, a ove godine i real madrid, imaju poseban tretman kod sudija,

jer se želi el klasiko u finalu,

ali i tu će se šiljiti za uefalonu,

i tad će sve antiuefa(lona) žalopojke ujediniti glasove

pa sjetiti se onog žrijeba, kad je na probi izžrijebano što i na stvarnom žrijebu,

samo budala ne vidi šta nam rade, moj nedime
Kemal Malovčić

#3083 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

U KAKVU JE HIPOKRIZIJU I NEMORALNOST ZAGREZLA NEKAD PLEMENITA I ČASNA ASOCI-JACIJA UEFA!
oridjidji

#3084 Re: Champions League 2012-13

Post by oridjidji »

marshall_bug wrote:
Bianconeri bi volio da je Milan prosao jer zna da Juve protiv Barce nema sanse kao ni Italija protiv Spanije pa sad po defaultu izmislja neke penale za Milan ;)
Ono jeste penal, medjutim Kasai ga nije svirao i zivot ide dalje. Nije sudija kriv sto je klub koji volim prokockao 2-0 iz prvog meca, kriv je najvise trener, pa potom pojedini igraci, koji nisu uspijeli odigrati i ovaj mec dobro kao i prvi. Sad sta bi bilo kad bi bilo i slicne price treba ostaviti po strani, kada jedna ekipa ubaci sve sto haman ide u okvir gola, a druga ne, treba joj se na tome cestitati. Po meni trener koji prokocka 2 gola razlike u nakaut fazi ligi prvaka ili nekog drugog takmicenja bez obzira bila to Barsa ili Genoa, treba sam da odstupi sa mjesta trenera. S time da je ovo treci put da Milan dozivljava blam sa Alegrijem, prvo Totenhem, pa potom Arsenal gdje je umalo prokockao stecenu prednost protiv Arsenala, sada ponovo Barsa, nema se nista vise reci o istom, osim da je zasluzio da mu Berli da otkaz... Ipak ovo mu je druga sezona bez ijednog trofeja i po meni ga je vec odavno zasluzio...
Kemal Malovčić

#3085 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

ne znam ako niste primijetili, ali kad se spoje svi grafikoni barsinih kretanja tokom utakmice, dobiju se na protivničkoj strani pentagram a u odbrani svastika trećeg rajha
ultima_palabra

#3086 Re: Champions League 2012-13

Post by ultima_palabra »

Kemo, kvantitet nije jednako kvalitet, you're trying too hard :)
Kemal Malovčić

#3087 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

ultima_palabra wrote:Kemo, kvantitet nije jednako kvalitet, you're trying too hard :)
pa pratim kolege :mrgreen:
Gandalf

#3088 Re: Champions League 2012-13

Post by Gandalf »

InaravnoDzej wrote:

Nije istina da su jedini, a neki su uspjeli nadoknaditi i više. Kao Deportivo baš protiv Milana.
to sam zaboravio :D Milana kad krene baš ga krene, sve nešto za istorije :D
marshall_bug

#3089 Re: Champions League 2012-13

Post by marshall_bug »

oridjidji wrote:
marshall_bug wrote:
Bianconeri bi volio da je Milan prosao jer zna da Juve protiv Barce nema sanse kao ni Italija protiv Spanije pa sad po defaultu izmislja neke penale za Milan ;)
Ono jeste penal, medjutim Kasai ga nije svirao i zivot ide dalje. Nije sudija kriv sto je klub koji volim prokockao 2-0 iz prvog meca, kriv je najvise trener, pa potom pojedini igraci, koji nisu uspijeli odigrati i ovaj mec dobro kao i prvi. Sad sta bi bilo kad bi bilo i slicne price treba ostaviti po strani, kada jedna ekipa ubaci sve sto haman ide u okvir gola, a druga ne, treba joj se na tome cestitati. Po meni trener koji prokocka 2 gola razlike u nakaut fazi ligi prvaka ili nekog drugog takmicenja bez obzira bila to Barsa ili Genoa, treba sam da odstupi sa mjesta trenera. S time da je ovo treci put da Milan dozivljava blam sa Alegrijem, prvo Totenhem, pa potom Arsenal gdje je umalo prokockao stecenu prednost protiv Arsenala, sada ponovo Barsa, nema se nista vise reci o istom, osim da je zasluzio da mu Berli da otkaz... Ipak ovo mu je druga sezona bez ijednog trofeja i po meni ga je vec odavno zasluzio...
Isto tako, i komentator na Areni je to rekao, je mogao i Barci svirati penal na Pedru pa nije svirao, sto je dokaz da sudija nije stimao Barci. Znaci u penalima 1:1 ako cemo realno. Druga stvar je sto na svakoj utakmici ima milion sumnjivih situacija pa se neke sviraju neke ne sviraju, a ovakvi kao ovaj juventusovac traze takve prilike iz straha sta ce bit sa "njihovom" ekipom ako im zapadne npr. Barca, ocigledno je da mu je draze da im zapadne Milan ;)

Ne tvrdim da je Barca trenutno bolja od Juventusa, ali tvrdim da ovaj Bianconeri zna da se nece dobro provesti ako im zapadne Barca i zato ponovo priprema teren spominjuci Uefalonu i neke penale.
Kemal Malovčić

#3090 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

barsa u nastavku ovog cijenjenog takmičenja

može ispasti jedino od real madrida

a svi ostali ako budu izvučeni će dobiti po ušima

i to samo zato što sa realom dolaze u igru i neki nefudbalski razlozi

i bayern i yuve i peesže i maljaka, niko od njih ne može parirati barsi
Gandalf

#3091 Re: Champions League 2012-13

Post by Gandalf »

ako im se toliko šilji, kako su proteklih godina, Chelsea, Inter, Milan, Manchester uzimali trofej - nije valjda da Barsa osvaja samo kada Platini tako kaže :D , a ostali trudom, redom, radom, disciplinom i ponekim parkiranim autobusom :D
povratnikk

#3092 Re: Champions League 2012-13

Post by povratnikk »

Ma ja.. mAsoni, illuminati ... svjetski poredak, ovo ono . :D
Kemal Malovčić

#3093 Re: Champions League 2012-13

Post by Kemal Malovčić »

povratnikk wrote:Ma ja.. mAsoni, illuminati ... svjetski poredak, ovo ono . :D
visočke piramide
povratnikk

#3094 Re: Champions League 2012-13

Post by povratnikk »

Kemal Malovčić wrote:
povratnikk wrote:Ma ja.. mAsoni, illuminati ... svjetski poredak, ovo ono . :D
visočke piramide
Gdje njih izostavi ... a onaj Messi je sigurno mali zeleni :D
Ne vidi se da je zelen, to su dobro kamuflirali... ali jeste mali :lol:
5 0 5

#3095 Re: Champions League 2012-13

Post by 5 0 5 »

InaravnoDzej wrote:

"No side had ever recovered from a two-goal first-leg loss without the benefit of an away goal yet Barcelona made light of such unfavourable statistics, Lionel Messi's sublime first-half double wiping out Milan's lead and taking the Argentinian clear in second place in the all-time UEFA Champions League scoring charts behind Raúl González." uefa
Gandalf

#3096 Re: Champions League 2012-13

Post by Gandalf »

aha, znao sam ja da nisam zezn'o ranije
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3097 Re: Champions League 2012-13

Post by JoseMujica »

Kemo legendo :thumbup: :lol:
oridjidji

#3098 Re: Champions League 2012-13

Post by oridjidji »

marshall_bug wrote:
oridjidji wrote:
marshall_bug wrote:
Isto tako, i komentator na Areni je to rekao, je mogao i Barci svirati penal na Pedru pa nije svirao, sto je dokaz da sudija nije stimao Barci. Znaci u penalima 1:1 ako cemo realno. Druga stvar je sto na svakoj utakmici ima milion sumnjivih situacija pa se neke sviraju neke ne sviraju, a ovakvi kao ovaj juventusovac traze takve prilike iz straha sta ce bit sa "njihovom" ekipom ako im zapadne npr. Barca, ocigledno je da mu je draze da im zapadne Milan ;)

Ne tvrdim da je Barca trenutno bolja od Juventusa, ali tvrdim da ovaj Bianconeri zna da se nece dobro provesti ako im zapadne Barca i zato ponovo priprema teren spominjuci Uefalonu i neke penale.
Nisam ni rekao da je stimao Barsi, to sam samo onako pomenuo, jer ce se sad pricati i to da je Milan kao satro ostecen, mada je navijacima toga tima jasno da su se igracima svezale noge i da su izgubili po zasluzi ovaj mec jer su igraci odigrali katastrofalno. Kao sto rekaoh, nema plakanja, zivot ide dalje... Nekad je i Barsa pored Milana izgledala nemocno, sinoc je Milan izgledao tako, zivot ide dalje...Ovo i jeste razlog sto se fudbal voli i Barsi jos jednom svaka cast na ucinjenom...
povratnikk

#3099 Re: Champions League 2012-13

Post by povratnikk »

oridjidji wrote:
Nisam ni rekao da je stimao Barsi, to sam samo onako pomenuo, jer ce se sad pricati i to da je Milan kao satro ostecen, mada je navijacima toga tima jasno da su se igracima svezale noge i da su izgubili po zasluzi ovaj mec jer su igraci odigrali katastrofalno. Kao sto rekaoh, nema plakanja, zivot ide dalje... Nekad je i Barsa pored Milana izgledala nemocno, sinoc je Milan izgledao tako, zivot ide dalje...Ovo i jeste razlog sto se fudbal voli i Barsi jos jednom svaka cast na ucinjenom...
svaka cast legendo :thumbup:
marshall_bug

#3100 Re: Champions League 2012-13

Post by marshall_bug »

povratnikk wrote:
oridjidji wrote:
svaka cast legendo :thumbup:
+1 :)
Locked