Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote: ↑05/08/2026 15:50
da ali zato postavimo staklo, da se vidi kako je prljavo.
stavimo providno staklo jer je sminka a to sto ne nudi hlada...
Prijasnja i ova nova je projektovao neko ko nikada nije tramvaj cekao.
Inace, Benjka je najavila uredjenje parcele preko puta Pomozi ba.
Ide balon za sportske termine i (nadam se asfaltirani) parking.
Hoce li one gancijase uz ogradu skloniti-sumnjam!
Feroelektro na susjednoj parceli postavlja žićanu ogradu i ograđuje parcelu...
Koja je Feroelektro? Ona do pruge gdje je bio divlji parking i ciganske nastambe?
Jesu li oni prodali tu nekretninu nekome? Bila je vijest da su sve radnike isplatili i da je stecaj zavrsen.
Feroelektro je tačno nasuprot ove što čiste gdje je bio ŽGP, tu su bile one barake što su izgorile prije 2 ili 3 godine a koliko znam nikome nisu prodali i bio je zanteresovan LIDL za lokaciju ali je to iz nekog razloga propali (ide sjeverna longitudinala preko nje)
VladaFBiH wrote: ↑04/08/2026 11:13
Feroelektro na susjednoj parceli postavlja žićanu ogradu i ograđuje parcelu...
Koja je Feroelektro? Ona do pruge gdje je bio divlji parking i ciganske nastambe?
Jesu li oni prodali tu nekretninu nekome? Bila je vijest da su sve radnike isplatili i da je stecaj zavrsen.
Feroelektro je tačno nasuprot ove što čiste gdje je bio ŽGP, tu su bile one barake što su izgorile prije 2 ili 3 godine a koliko znam nikome nisu prodali i bio je zanteresovan LIDL za lokaciju ali je to iz nekog razloga propali (ide sjeverna longitudinala preko nje)
Zna li ko kakav je kvalitet stanova u River Walk kompleksu na Ilidži?
Jel’ ima neko da preporuči kakvog solidnog agenta za nekretnine u ovom dijelu grada?
srce_ruke_lopata wrote: ↑06/08/2026 23:27
Zna li ko kakav je kvalitet stanova u River Walk kompleksu na Ilidži?
Jel’ ima neko da preporuči kakvog solidnog agenta za nekretnine u ovom dijelu grada?
moimoi wrote: ↑05/08/2026 12:49
Kod nas se nix ne odrzava. Samo novi projekti… jer se na odrzavanju ne moze hapati kao na novim projektima.
Nisu u stanju oprati staklo na stanicama, mostovima etc a kamo li nesto vise
da ali zato postavimo staklo, da se vidi kako je prljavo.
stavimo providno staklo jer je sminka a to sto ne nudi hlada...
Sjetimo se samo drvlja i kamenja zbog uklanjanja trave odnosno blata izmedju pragova pruge na pojedinim dijelovima i stavljanje kamencica. Tek sad se vidi da je to pravi potez. Al jok, bagra nadje sliku iz Beca i kaze evo vidi. A to sto je kod nas 10 godina blato bilo i travka nije izrasla nikom nista.
Moramo prihvatiti da smo uhljupi i namjenski raditi rjesenja za uhljupe.
Staklo staviti na stanicu, za koje znas da ga niko nikad nece ocistiti... ne znam.
Ili one pokretne stepenice na stupskoj... i tako te slicne stvari. Sve u staklu. Halo ba pa nismo mi Norveska. Ovdje zivi stoka.