Imal Zulica gdje, kakav je njemu glas, da ga prijavis za ZMBT?Bambino Blu wrote:E sad ce vam se tek pjevati vi ste nasa severinnaa![]()
Cega se pametan stidi...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Imal Zulica gdje, kakav je njemu glas, da ga prijavis za ZMBT?Bambino Blu wrote:E sad ce vam se tek pjevati vi ste nasa severinnaa![]()
Budi mangup do kraja pa.mu to u lice reciRaigor Stonehoof wrote:Imal Zulica gdje, kakav je njemu glas, da ga prijavis za ZMBT?Bambino Blu wrote:E sad ce vam se tek pjevati vi ste nasa severinnaa![]()
Cega se pametan stidi...
Kako ceranje njima je bajram kad dodjemMOSALJOZE wrote:Poćeraj joge to iz kafane
Rekao sam da to, donekle, vadi stvar. Problem je što joj te slike krše ugled. Znaš kakvi su novinari, mogu je razapeti.Logovan wrote:Jebi ga ti hahah Pa nisu slike od danas, vec od prije tri, cetiri ili cak vise godina.avetinja wrote:Problem je što za jednog direktora ne priliči da slike gdje se opija na napuštenim mjestima, pozira sa porukom na sex, plazi jezik ispod ženske sise izađu u javnost.
Kakav vodja takvi i podanici...svijetla buducnost nase zemlje, zula i minionsiBambino Blu wrote:Budi mangup do kraja pa.mu to u lice reciRaigor Stonehoof wrote:Imal Zulica gdje, kakav je njemu glas, da ga prijavis za ZMBT?Bambino Blu wrote:E sad ce vam se tek pjevati vi ste nasa severinnaa![]()
Cega se pametan stidi...
On na zbt a ti 2 metraa u raku
Nije donekle, nego skroz je vadi.avetinja wrote:Rekao sam da to, donekle, vadi stvar. Problem je što joj te slike krše ugled. Znaš kakvi su novinari, mogu je razapeti.Logovan wrote:Jebi ga ti hahah Pa nisu slike od danas, vec od prije tri, cetiri ili cak vise godina.avetinja wrote:Problem je što za jednog direktora ne priliči da slike gdje se opija na napuštenim mjestima, pozira sa porukom na sex, plazi jezik ispod ženske sise izađu u javnost.
Pluskvamperkfekt.zdraooo.nije ti ovo pdf gramatika bos.jezika.al vam je direktorica drama jebo dinuQoom wrote:Ovaj Tuzlak se garant sa X potpisuje.
Jebem li mu učiteljicu koja ga nije naučila da se ne stavlja tačka umjesto razmaka i generalno ga nije opismenila.
Lik nepismen totalno.
Biti forumaš i direktor nije isto. Shvatam ja šta ti želiš reći, mladost-ludost, ali ti prošlost nekada zna ostaviti pečat kojeg ćeš se teško riješiti. Novinari su jedva dočekali ove slike. Iskreno, mislim da će ona raditi ono šta joj se kaže.Logovan wrote:Nije donekle, nego skroz je vadi.
Hajmo onda pogledati koliko ima forumaša koji imaju odlične poslove, a u prošlosti su se znali napiti k'o zemlja.Vjerujem da će se dobar dio pronaći.
Mozda frajeru ne radi space.Qoom wrote:Ovaj Tuzlak se garant sa X potpisuje.
Jebem li mu učiteljicu koja ga nije naučila da se ne stavlja tačka umjesto razmaka i generalno ga nije opismenila.
Lik nepismen totalno.
Napila? Meni ona slika lici na zajebanciju.Logovan wrote: Nije donekle, nego skroz je vadi.
Hajmo onda pogledati koliko ima forumaša koji imaju odlične poslove, a u prošlosti su se znali napiti k'o zemlja.Vjerujem da će se dobar dio pronaći.
Ovim si sve rekao o njemu, svaka čast.Bambino Blu wrote:Budi mangup do kraja pa.mu to u lice reci
On na zbt a ti 2 metraa u raku
Ma izmedj dva slajsa olitiga.kriske suhovine i tri puljke za zarez biram suhovinuBHF_Manijak wrote:Mozda frajeru ne radi space.Qoom wrote:Ovaj Tuzlak se garant sa X potpisuje.
Lik nepismen totalno.![]()
Ma ne, nisi me shvatio.avetinja wrote:Biti forumaš i direktor nije isto. Shvatam ja šta ti želiš reći, mladost-ludost, ali ti prošlost nekada zna ostaviti pečat kojeg ćeš se teško riješiti. Novinari su jedva dočekali ove slike. Iskreno, mislim da će ona raditi ono šta joj se kaže.Logovan wrote:Nije donekle, nego skroz je vadi.
Znas stanje u amrikii.bolji si i u gramatiki.jeza u ledja wrote:Napila? Meni ona slika lici na zajebanciju.Logovan wrote: Nije donekle, nego skroz je vadi.
Istina, ali je problem ako to dođe u medije. Automatski ti se krši ugled, a novinari dodaju ono što im prvo padne na pamet, pa sve to ružno izgleda.Logovan wrote:Ma ne, nisi me shvatio.
Forumaši koji su na bitnim pozicijama u firmama i koji su se opijali isto kao i ova naša. Zamisli koliko ih ima. A još naš narod voli popiti, to je čudo jedno.
Krši, jebi ga, ali život je takav. Bude ta faza kada luduješ, kada ti je samo do derneka i zajebancije sa prijateljima, a onda se uozbiljiš, zaposliš se, ali iza tebe ostane prošlost sa kojom se ne možeš pohvaliti.avetinja wrote:Istina, ali je problem ako to dođe u medije. Automatski ti se krši ugled, a novinari dodaju ono što im prvo padne na pamet, pa sve to ružno izgleda.Logovan wrote:Ma ne, nisi me shvatio.
Forumaši koji su na bitnim pozicijama u firmama i koji su se opijali isto kao i ova naša. Zamisli koliko ih ima. A još naš narod voli popiti, to je čudo jedno.