Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
clio_dci120
#30701 Re: Zeničani
Dajte link od Vraceta ne mogu naci na n1
- likce
#30702 Re: Zeničani
http://ba.n1info.com/Vijesti/a317777/Za ... movic.htmlclio_dci120 wrote:Dajte link od Vraceta ne mogu naci na n1
Kao da mu je Eldin pisao tekst za prvih 60 sekundi.....
- Freamon Lester
#30703 Re: Zeničani
Pa covjece 6 miliona KM-ova dobio, a mene i brata Jimmy-a se nije sjetio. Normalno da se covjek okrene.ExNihilo wrote: Pa Freamon mu je na ovom forumu kampanju odradio 2016. I ubjeđivao nas sve da je glas za bilo koga osim Vračeta, glas za SDA. Kad ono...
![]()
Toliko o političkoj pismenosti.
Nisam mu ja kampanju radio na forumu. Ljudi su tad bili alternativa SDA. Valjda si do sad mogao iz svih mojih postova zakljuciti da SDA mi nije bas omiljena organizacija.
Inace mi je nekako najprirodniji i najblizi politicki subjekt - SDP ali im Mesica i kcerku u Elektroprivredi nikad halalit necu. Prije cu si ruku odsjec nego njih zaokruziti. (A onda naknadno saznas da je njegov zet i muz od uposlenice elektroprivrede jedan od vjecnika Snage centra
Nasa stranka je tada svijesno ili izbacila kandidata za gradonacelnika, a bili su svjesni da ne mogu uzeti to mjesto. A kandidatkinja im na izborima bila SDA posvudusa. Nema tu nikakve dileme. Prodajes mi kao zdravu alternativu osobu koja je bila direktor izmisljene SDA kompanije, a u tom trenutku prijeti opasnost da gradonacelnik postane drugi SDA uhljeb.ExNihilo wrote: Pa rekao sam jasno, još tada, baš tebi i Freamonu: Sanja je bila najbolja opcija. Što se, uostalom, kroz rad vijeća i pokazalo.
Samo što ste vi tada imali neke nebulozne teorije zavjere, KTG i koješta, po kojima je Sanja ubačeni element SDA.Kakva ironija.
- notsure
#30704 Re: Zeničani
Evo na stranom 'rvackom:Vizionar 1985 wrote:notsure wrote:Ma na mobitelu i nekako mogu ali na stranom laptopu nemogu. Pokusavao sam i jezik intalirati ali vjerovatno ovaj laptop ga nepodrzava. Lakse mi dz kucati nego dj i dz. Cak i na mobitelu mi nije prakticno nas jezik jer mi je sve nastimano na stranom Engleskom jeziku.
https://support.microsoft.com/hr-ba/hel ... ard-layout
Na stranom srbskom:
http://mondo.rs/a631504/Mob-IT/Tips-and ... aturi.html
I na stranom engleskom:
https://www.windowscentral.com/how-chan ... windows-10
-
Throttle
#30705 Re: Zeničani
Šta se dešava s Tapasom, od pristojne hrane su došli na blagi užas a cijene su podignute
Konkretno mislim na onaj restoran kod Pravoslavne crkve, ne znam kakvi su sa ostalim
Konkretno mislim na onaj restoran kod Pravoslavne crkve, ne znam kakvi su sa ostalim
-
Border
#30706 Re: Zeničani
Pa da zna sestra ne bih ovdje trazio pomoc,molim vas ako mozete da mi kazete je li taj Maksa zivio u istoj zgradi,ako jeste onda bi trebalo da znate barem prezime?belfy wrote:pa pitaj mu onda sestru. Maksi znam samo nadimak, jer nije bio cesto u drustvu sa nama. doduse, nije ni Nenad. vise ga poznajem komsijski, nego prijateljski, tako da vise informacija od prije recenog i nemam...Border wrote:Border wrote: Znam mu sestru i znam da nije utekao na "drugu stranu"a ko je bio taj Maksa jel mu znate
Ime i prezime?
- Sanjarko
#30707 Re: Zeničani
Znam da ima. Ali moj vjerovatno nepodrzava nas jezik. Pokusavao sam par puta, instalira ali ne radi.notsure wrote:Evo na stranom 'rvackom:Vizionar 1985 wrote:notsure wrote:Ma na mobitelu i nekako mogu ali na stranom laptopu nemogu. Pokusavao sam i jezik intalirati ali vjerovatno ovaj laptop ga nepodrzava. Lakse mi dz kucati nego dj i dz. Cak i na mobitelu mi nije prakticno nas jezik jer mi je sve nastimano na stranom Engleskom jeziku.
https://support.microsoft.com/hr-ba/hel ... ard-layout
Na stranom srbskom:
http://mondo.rs/a631504/Mob-IT/Tips-and ... aturi.html
I na stranom engleskom:
https://www.windowscentral.com/how-chan ... windows-10
Jos kod mene je 8.1 sistem.
-
channel10
#30708 Re: Zeničani
Gdje je živio Nenad? Kod Grilla, Jugobanci, mostarci pored?Border wrote:Pa da zna sestra ne bih ovdje trazio pomoc,molim vas ako mozete da mi kazete je li taj Maksa zivio u istoj zgradi,ako jeste onda bi trebalo da znate barem prezime?belfy wrote:pa pitaj mu onda sestru. Maksi znam samo nadimak, jer nije bio cesto u drustvu sa nama. doduse, nije ni Nenad. vise ga poznajem komsijski, nego prijateljski, tako da vise informacija od prije recenog i nemam...Border wrote: Znam mu sestru i znam da nije utekao na "drugu stranu"a ko je bio taj Maksa jel mu znate
Ime i prezime?
Koje je godište, ima li kakva slika?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#30709 Re: Zeničani
https://www.072info.com/duvnjak-zaplaka ... skupstine/
Opet se večeras napit da zaboravim ovaj horor.
Opet se večeras napit da zaboravim ovaj horor.
-
belfy
#30710 Re: Zeničani
vec je napisao gdje je zivio, prvi soliter do Drvenog mosta, a sumnjam da bi slika pomogla ako vec po imenu, prezimenu i lokaciji ne znas covjeka...channel10 wrote:Gdje je živio Nenad? Kod Grilla, Jugobanci, mostarci pored?Border wrote: Pa da zna sestra ne bih ovdje trazio pomoc,molim vas ako mozete da mi kazete je li taj Maksa zivio u istoj zgradi,ako jeste onda bi trebalo da znate barem prezime?
Border, ne znam gdje je Maksa zivio (nije u nasem soliteru), niti znam sta se sa njim desilo, kao i sa Nenadom. Obojica su nestali u isto vrijeme, pa je zato bila jedna od prica da su zajedno otisli, sto naravno ne mora biti tacno. zao mi je sto ne mogu vise pomoci... mislio sam da mu sestra zna gdje je...
-
channel10
#30711 Re: Zeničani
Pa mislio sam ako ga ti znas, da nije iz ovih zgrada sto sam nabrojao. Kontam mozda ga znam iz vidjenja, mada je puno vremena proslo.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#30712 Re: Zeničani
Od parkiranja na "zelenoj" povrsini do malogradjanstine i primitivizma. Bruka - sto stanovnika, sto gradskih vlasti, nadleznih institucija pa sve do onih koji su zaduzeni za ciscenje grada.

- Sanjarko
#30713 Re: Zeničani
Dobro Dzimi dosta smeca se nanese od stane pasa lutalica, pa cak i vrana. Ali i ljudi. 
- kamberovica polje
#30714 Re: Zeničani
Nije za sve civilizacija jbg. Ova država nema mehanizma da sebičnog, malograđanskog krmka nauči redu.Jimmy McNulty wrote:Od parkiranja na "zelenoj" povrsini do malogradjanstine i primitivizma. Bruka - sto stanovnika, sto gradskih vlasti, nadleznih institucija pa sve do onih koji su zaduzeni za ciscenje grada.
Kad državni, kantonalni i gradski organi žmire na stvari ko što su kriminal, korpucija i reketarenje možeš mislit gdje im je ekologija na listi prioriteta.
-
channel10
#30715 Re: Zeničani
Da imaju kakvih para od ekologije, sve bi bilo cisto, ali ovako......
- Sanjarko
#30716 Re: Zeničani
Ma imam ja ideja za rjesenja nekog ovog plasticnog smeca i ambalaze. Samo me niko neslusa.
- kamberovica polje
#30717 Re: Zeničani
Pa da se pravilno uvede sistem reciklaže bilo bi para, čak štaviše. Ljudi bi na dah izranjali plastiku iz rijeka.channel10 wrote:Da imaju kakvih para od ekologije, sve bi bilo cisto, ali ovako......
-
channel10
#30718 Re: Zeničani
Ja sam vise mislio na gradske vlasti i sistem kaznjavanja gradjana za ovakve stvari.
- Sanjarko
#30719 Re: Zeničani
I to, reciklaza ali i da se smanji upotreba plasticne ambalaze i slicnoga. A to samo moze s necim drugim da se zamjeni.
Kad sam ja gledao da negdje nekom masinom kad skupe ovaj plasticni otpad ga recikliraju tako sto tom masinom u naftu ga pretvaraju. Mislim Njemacka da je upitanju bila. Istina kosta to i skuplje dodze ali nema zagadzivanja sa ovim otpadom.
Kad sam ja gledao da negdje nekom masinom kad skupe ovaj plasticni otpad ga recikliraju tako sto tom masinom u naftu ga pretvaraju. Mislim Njemacka da je upitanju bila. Istina kosta to i skuplje dodze ali nema zagadzivanja sa ovim otpadom.
-
Border
#30720 Re: Zeničani
Nazalost ne zna,od toga dana njemu se gubi svaki trag i nikakvih informacija nemamo o njemu...belfy wrote:vec je napisao gdje je zivio, prvi soliter do Drvenog mosta, a sumnjam da bi slika pomogla ako vec po imenu, prezimenu i lokaciji ne znas covjeka...channel10 wrote:Gdje je živio Nenad? Kod Grilla, Jugobanci, mostarci pored?Border wrote: Pa da zna sestra ne bih ovdje trazio pomoc,molim vas ako mozete da mi kazete je li taj Maksa zivio u istoj zgradi,ako jeste onda bi trebalo da znate barem prezime?
Border, ne znam gdje je Maksa zivio (nije u nasem soliteru), niti znam sta se sa njim desilo, kao i sa Nenadom. Obojica su nestali u isto vrijeme, pa je zato bila jedna od prica da su zajedno otisli, sto naravno ne mora biti tacno. zao mi je sto ne mogu vise pomoci... mislio sam da mu sestra zna gdje je...
- kamberovica polje
#30721 Re: Zeničani
Zrak nam je s 480p prešao na 4K. Vide se i vrhovi brda.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#30722 Re: Zeničani
ono kad skontaš da ne moraš prati prozorekamberovica polje wrote:Zrak nam je s 480p prešao na 4K. Vide se i vrhovi brda.
-
Nivelacija
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#30724 Re: Zeničani
Koja seljacka politika, ucjenjuje, nadam se da nikad nece bit usvojen Regulacioni plan i da ce Trg rudara i dalje ponosno stojati.Nivelacija wrote:https://www.072info.com/kasumovic-najav ... lds-drive/
- phillie
#30725 Re: Zeničani
pored Beslica, Seje, Kinga, Jumba sta ce nam Mc