SDP
- drug_profi
#30701 Re: SDP
Ma pusti suplju i Zlajinu i ostalih. Sve to treba govnjivom motkom. meni je gore sto Zlaja misli da smo mi bas tako retardirani od SDA vladavine da nam moze prodavati iste price o spasiocima....
-
wolf07
#30702 Re: SDP
drugi profil wrote:Ma pusti suplju i Zlajinu i ostalih. Sve to treba govnjivom motkom. meni je gore sto Zlaja misli da smo mi bas tako retardirani od SDA vladavine da nam moze prodavati iste price o spasiocima....
- Maharadza
#30703 Re: SDP
Ovo Bošnjačkim političarima treba da bude PRVO I POSLJEDNJE u glavi kada se dogovaraju oko BILO ČEGA!!!It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam SDP-u na zatiranju u startu Čović-Izetbegović hercegbosanske osovine koja je danas u Briselu doživjela sraman poraz. Kakve god motive da su imali, uništavanje zla koje su državi htjeli nanijeti Čović i SDA spada u činove na kojima će ova država, kad-tad, biti zahvalna.
Bošnjaci moraju prestati da izigravaju vatrogasce i da prvi nude ustupke, a da ih drugi ne daju nikad.
- drug_profi
#30704 Re: SDP
Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke. Njima bas i odgovara da je zemlja u rasulu i da propada, jer oni imaju rezervne domovine.
Ovdje bas Bosnjaci moraju popustati ako zele da spasu bilo sta od BiH. Samo i to treba znati gdje i kako, da se ne kolje tele radi snicle.
Ili tako, ili tenkovi...ups, nema tenkova.
Ovdje bas Bosnjaci moraju popustati ako zele da spasu bilo sta od BiH. Samo i to treba znati gdje i kako, da se ne kolje tele radi snicle.
- It_is_a_Leclerc
#30705 Re: SDP
Pa da.. I tako - malo po malo, opet ćemo ostati bez države. Ako je sve ovo slijepa ulica koja vodi u raspad BIH, onda treba povući ručnu i prestati izigravati neke dobre samarićane koji po bijelom svijetu ispunjavaju želje kojekavim dotepanim četničićima i šta ti ja znam.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke. Njima bas i odgovara da je zemlja u rasulu i da propada, jer oni imaju rezervne domovine.
Treba reći - OK, evo mi pristajemo na to da se pitanje JMBG-a riješi tako i tako, vi zauzvrat uvodite nacionalne predmete u školi u RS-u. Mi pristajemo na entitetsko "državljanstvo" kao opcionalnu stvar u dokumentima, vi pristajete na izbor teksta himne BiH.
A ne - udobroljavanje budalama u nadi da će doći tobe, a neće..
-
JackTheStripper
#30706 Re: SDP
Zlaja i ostali nazovi predstavnici Bošnjaka su go k*rac. Pristali su na entitetsko državljanstvo, brisanje člana 48. o popisu stanovništva, JMBG i čega sve ne. A zauzvrat nisu dobili nikakav ustupak, kao npr ukidanje entitetskog veta. Ukoliko će praviti ustupke, moraju kapitalizirati, ti. mora biti reciprociteta.
- Skijaš
#30707 Re: SDP
Pa reci onda da predlažeš kapitulaciju jer ako imaš jednostrano popuštanje to nije dogovor nego kapitulacija.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke.
- vivaldi
#30708 Re: SDP
mislim da mnogi forumasi gledaju jednostrano na stvariSkijaš wrote:Pa reci onda da predlažeš kapitulaciju jer ako imaš jednostrano popuštanje to nije dogovor nego kapitulacija.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke.
- drug_profi
#30709 Re: SDP
Ne predlazem. To je jedna opcija. Druga su tenkovi.Skijaš wrote:Pa reci onda da predlažeš kapitulaciju jer ako imaš jednostrano popuštanje to nije dogovor nego kapitulacija.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke.
- Skijaš
#30710 Re: SDP
A ja mislim da mnogi ne čitaju pažljivo.vivaldi wrote:mislim da mnogi forumasi gledaju jednostrano na stvariSkijaš wrote:Pa reci onda da predlažeš kapitulaciju jer ako imaš jednostrano popuštanje to nije dogovor nego kapitulacija.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke.
- drug_profi
#30711 Re: SDP
Lijepo i pametno to zvuci, ali je izvodljivo samo kad sa druge strane imas nekog kome je uopste stalo. Njima pase i da se nista ne mijenja i da drzava nazaduje sama od sebe cistom blokadom svega i to stalno ispustate iz vida.It_is_a_Leclerc wrote:Pa da.. I tako - malo po malo, opet ćemo ostati bez države. Ako je sve ovo slijepa ulica koja vodi u raspad BIH, onda treba povući ručnu i prestati izigravati neke dobre samarićane koji po bijelom svijetu ispunjavaju želje kojekavim dotepanim četničićima i šta ti ja znam.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke. Njima bas i odgovara da je zemlja u rasulu i da propada, jer oni imaju rezervne domovine.
Treba reći - OK, evo mi pristajemo na to da se pitanje JMBG-a riješi tako i tako, vi zauzvrat uvodite nacionalne predmete u školi u RS-u. Mi pristajemo na entitetsko "državljanstvo" kao opcionalnu stvar u dokumentima, vi pristajete na izbor teksta himne BiH.
A ne - udobroljavanje budalama u nadi da će doći tobe, a neće..
- Skijaš
#30712 Re: SDP
Previše je prostora između kapitulacije i tenkova da bi se izbor sveo samo na to.drugi profil wrote:Ne predlazem. To je jedna opcija. Druga su tenkovi.Skijaš wrote:Pa reci onda da predlažeš kapitulaciju jer ako imaš jednostrano popuštanje to nije dogovor nego kapitulacija.drugi profil wrote:Moze. Onda nikud maknuti necemo jer oni drugi nece dati ustupke.
- drug_profi
#30713 Re: SDP
Gdje je prostor, ako druga strana zeli da blokira, a ne da popusta?
- Skijaš
#30714 Re: SDP
Nisi ni državnu zastavu dobio kompromisom, zna se šta je recept. Nametanje rješenja, odbiješ velikosrpski ultimatum i onda lobiraš. A ne da poput Tihića i Lagumdžije dereš koljena po Laktašima.drugi profil wrote:Gdje je prostor, ako druga strana zeli da blokira, a ne da popusta?
- travnik
#30715 Re: SDP
SDP, kao ni ostale stranke na vlasti, nije ništa konkretno i dobro uradio za narod BiH. Imali su velik broj ministara na nivou FBiH, u velikom broju kantona su vladali ili vladaju, a i na nivou države su vladajući. Jedino ih u RS-u nema jer su tamo irelevantna politička opcija. Šta im ostaje? Jedino, skretanje u desno i glumljenje patriota. Dobro poznati teren u BiH. To čak i nije ništa novo jer oni već odavno koketiraju sa desnicom, odnosno desničarske, pa čak i nacionalističke ideje, sve su im manje strane.etovidis wrote:Lagumdzija sada pokusava biti najveci patriot, nesto kao Silajdzic prije koju godinu. Nadam se da ce biti procitan i kaznjen na izborima.Shahab wrote:SDP je totalna prevara i fikcija. Jedini efekat njihove vlasti jeste da su u potpunosti naslijedili Stranku za BiH po svim parametrima korupcije i nepotizma, i još gore zbog nekaraktera i bezveznosti Zlatka Lagumdžije kao osobe.
- drug_profi
#30716 Re: SDP
E jbg. nerealan si totalno. Zastava, novac i registracija su bili u vrijeme kad su tamo bili badguysi sa orasima u dzepovima, haskim optuznicama i sl. Ova strana je bila zrtva. Danas, htio ti to ili ne, u njihovim ocima strane su izjednacene, zahvaljujuci Bosnjackom nacionalizmu i klerikalizmu koji se povampirio. Oni sada smatraju legitimnim strahove srba i hrvata, a 1000x su rekli da je sudbina BiH u nasim rukama i "da se dogovorimo".Skijaš wrote:Nisi ni državnu zastavu dobio kompromisom, zna se šta je recept. Nametanje rješenja, odbiješ velikosrpski ultimatum i onda lobiraš. A ne da poput Tihića i Lagumdžije dereš koljena po Laktašima.drugi profil wrote:Gdje je prostor, ako druga strana zeli da blokira, a ne da popusta?
E vidis, opet, sa druge strane nemas nikog spremnog na ustupke, i imas tapkanje u mjestu dok se boje ne rastope, dok ti sve sto ima imalo obrazovanja i pameti ne ode na zapad ili u Tursku i dok ovdje ne ostanu samo ubogi, starci, neobrazovani i nesretni ljudi... a onda...
Jos 10 godina takvog "nadmudrivanja" i nece vise nikog zanimati ni Bosna ni nikoji klinac, niti ce biti posla niti penzija. Dotacije od dijaspore ce prestati jer ce izumrijeti primaoci, deficit ce biti do neba, proizvoditi necemo nista jer nista vise i ne znamo, PDV ce pojesti sav kapital i imacemo samo bezbroj politicara koji se pred svake izbore posvadjaju do krvi, a onda naprave koaliciju.
Dakle ili tenkovi, ili idemo naprijed makar i nizbrdo. Nemaju samo Bosnjaci tapiju na Bosnu pa da se samo Bosnjacima zelje ispunjavaju.
Ovo je tema o SDP. A o izdajama, prevarama, prodaji zemlje, ipak je mjesto na nekim drugim temama.
Posto ste spremni svakog proglasiti SDP-ovcem, da se odmah ogradim. Nisam niti sam bio. Glasao jesam redovno za njih, vjerovatno vise necu i tu se zavrsava moj odnos sa pomenutom strankom.
-
daddy-kool
#30717 Re: SDP
Dobro je da je Lagumdžija blokirao juče, samo mi sada nije jasno na koji način predlaže rješenje S-F presude? Koliko sam shvatio dogovoreni princip je direktni izbor u predsjedništvo, a to negira varijantu elektorskog biranja. A nije ni ona neko sjajno rješenje.
Pravo rješenje je ukidanje institucije predsjedništva.
- Paranoid
#30718 Re: SDP
Bošnjački nacionalizam? Koje primjere možeš navesti bošnjačkog nacionalzma, a koji se može staviti u isti ravan sa srpskim ili hrvatskim?drugi profil wrote: E jbg. nerealan si totalno. Zastava, novac i registracija su bili u vrijeme kad su tamo bili badguysi sa orasima u dzepovima, haskim optuznicama i sl. Ova strana je bila zrtva. Danas, htio ti to ili ne, u njihovim ocima strane su izjednacene, zahvaljujuci Bosnjackom nacionalizmu i klerikalizmu koji se povampirio. Oni sada smatraju legitimnim strahove srba i hrvata, a 1000x su rekli da je sudbina BiH u nasim rukama i "da se dogovorimo".
E vidis, opet, sa druge strane nemas nikog spremnog na ustupke, i imas tapkanje u mjestu dok se boje ne rastope, dok ti sve sto ima imalo obrazovanja i pameti ne ode na zapad ili u Tursku i dok ovdje ne ostanu samo ubogi, starci, neobrazovani i nesretni ljudi... a onda...
Bošnjaci po nacionalizmu nisu ni u pubertetu spram Srpskog i Hrvatskog , ali ako se Bošnjaci budu ugledali na uzore koje su im u "sjećanje" urezala starija braća, onda se itekako treba bojati Bošnjaka-nacionalista..jer kad izadju iz puberteta, onad neka nam je Bog na pomoći..
Veliš 10 godina? Imam osjećaj da se negatori BiH ponovo osjećaju jakim i sposobnim, a usput mislim da su se opet našli u nekakvoj "tjeskobi" te je tvoj poziv na tenkove sasvim "opravdan"...valjda je to zbog mišljenja da ipak Bošnjaci imaju "tapiju" na BiH..Kao Bošnjak ti tvrdim da mi imamo tapiju, to je "ljubav prema BiH" koju možeš vidjeti nakon svake pobjede BH zmajeva, i sa velikim zadovoljstvom ti mogu poručiti...bujrum, upali te tenkove ..drugi profil wrote: Jos 10 godina takvog "nadmudrivanja" i nece vise nikog zanimati ni Bosna ni nikoji klinac, niti ce biti posla niti penzija. Dotacije od dijaspore ce prestati jer ce izumrijeti primaoci, deficit ce biti do neba, proizvoditi necemo nista jer nista vise i ne znamo, PDV ce pojesti sav kapital i imacemo samo bezbroj politicara koji se pred svake izbore posvadjaju do krvi, a onda naprave koaliciju.
Dakle ili tenkovi, ili idemo naprijed makar i nizbrdo. Nemaju samo Bosnjaci tapiju na Bosnu pa da se samo Bosnjacima zelje ispunjavaju.
I na kraju da ti kažem...nisi ti glasao za SDP zbog njihovog programa, laži i zabluda..ti si za njih glasao jer si u njima vidio rješenje za potkopavanje i rušenje BiH...a to se može vidjeti iz tvog izlaganja..
- ultima_palabra
#30719 Re: SDP
Sve ovo meni liči na igru... uvijek je jedan kooperativan, a drugi patriota. Suština je da se ništa ne usvoji.
- drug_profi
#30720 Re: SDP
Sta da ti kazem? Evo ti si taj primjer.Paranoid wrote:Bošnjački nacionalizam? Koje primjere možeš navesti bošnjačkog nacionalzma, a koji se može staviti u isti ravan sa srpskim ili hrvatskim?drugi profil wrote: E jbg. nerealan si totalno. Zastava, novac i registracija su bili u vrijeme kad su tamo bili badguysi sa orasima u dzepovima, haskim optuznicama i sl. Ova strana je bila zrtva. Danas, htio ti to ili ne, u njihovim ocima strane su izjednacene, zahvaljujuci Bosnjackom nacionalizmu i klerikalizmu koji se povampirio. Oni sada smatraju legitimnim strahove srba i hrvata, a 1000x su rekli da je sudbina BiH u nasim rukama i "da se dogovorimo".
Bošnjaci po nacionalizmu nisu ni u pubertetu spram Srpskog i Hrvatskog , ali ako se Bošnjaci budu ugledali na uzore koje su im u "sjećanje" urezala starija braća, onda se itekako treba bojati Bošnjaka-nacionalista..jer kad izadju iz puberteta, onad neka nam je Bog na pomoći..Veliš 10 godina? Imam osjećaj da se negatori BiH ponovo osjećaju jakim i sposobnim, a usput mislim da su se opet našli u nekakvoj "tjeskobi" te je tvoj poziv na tenkove sasvim "opravdan"...valjda je to zbog mišljenja da ipak Bošnjaci imaju "tapiju" na BiH..Kao Bošnjak ti tvrdim da mi imamo tapiju, to je "ljubav prema BiH" koju možeš vidjeti nakon svake pobjede BH zmajeva, i sa velikim zadovoljstvom ti mogu poručiti...bujrum, upali te tenkove ..drugi profil wrote: Jos 10 godina takvog "nadmudrivanja" i nece vise nikog zanimati ni Bosna ni nikoji klinac, niti ce biti posla niti penzija. Dotacije od dijaspore ce prestati jer ce izumrijeti primaoci, deficit ce biti do neba, proizvoditi necemo nista jer nista vise i ne znamo, PDV ce pojesti sav kapital i imacemo samo bezbroj politicara koji se pred svake izbore posvadjaju do krvi, a onda naprave koaliciju.
I na kraju da ti kažem...nisi ti glasao za SDP zbog njihovog programa, laži i zabluda..ti si za njih glasao jer si u njima vidio rješenje za potkopavanje i rušenje BiH...a to se može vidjeti iz tvog izlaganja..
Tenkove pominjem u kontekstu da ako zelimo BiH kakva je bila nekad, onda nam trebaju tenkovi za to. bez toga ne ide, jbg. ali ne ide.
Drugo, pricas sa nagradjivanim borcem (sa linije, a ne iz pozadine) Armije Republike BiH i upozoravam te da si presao granicu sa uvredama. Ocekujem da se korigujes.
Trece, SDP je za razliku od stranaka koje su vladale prije njih, nudio kvalitetne dijagnoze stanja i predlagao rjesenja koja su bila u interesu svih, ne samo Bosnjaka. Druga stvar je sto se utopio u IMT. To je do stanja u drustvu i pojedinaca koji na to pristaju.
Cetvrto, Bosnjaci nemaju jedini tapiju na BiH, nek ti je to jasno, i nece je nikad ni imati. I ovakav tvoj stav je dokaz da svi ostali imaju razlog da se plase.
I Peto, za BiH ne navijaju samo Bosnjaci, nego i Bosanci, koji zaista jedini imaju tapiju na BiH.
- Shahab
#30721 Re: SDP
Treba ih sve zajedno jasno identificirati kao POLITIČKU KLASU. tražiti razlike između njih, odnosno u SDA vidjeti alternativu SDP-u, ili u SDP-u vidjeti alternativu SDA, jeste upadanje u njihovu zamku. Oni su svi isti i imaju identično ponašanje i motive. Iz prespektive običnog građanina koji je izvan nepotističkih krugova, besmisleno je birati između Lagumdžije i Tihića.ultima_palabra wrote:Sve ovo meni liči na igru... uvijek je jedan kooperativan, a drugi patriota. Suština je da se ništa ne usvoji.
-
VjecitiStudent
#30722 Re: SDP
+1Shahab wrote:Treba ih sve zajedno jasno identificirati kao POLITIČKU KLASU. tražiti razlike između njih, odnosno u SDA vidjeti alternativu SDP-u, ili u SDP-u vidjeti alternativu SDA, jeste upadanje u njihovu zamku. Oni su svi isti i imaju identično ponašanje i motive. Iz prespektive običnog građanina koji je izvan nepotističkih krugova, besmisleno je birati između Lagumdžije i Tihića.ultima_palabra wrote:Sve ovo meni liči na igru... uvijek je jedan kooperativan, a drugi patriota. Suština je da se ništa ne usvoji.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30723 Re: SDP
odlično je to Slučajni Prolaznik odradio ....svaka mu dala...još samo da napravi jedan mali korak za BiH a golem za sebe i država je spašena...neka podnese ostavku i odhebe sa TV ekrana za sva vremenadaddy-kool wrote:Dobro je da je Lagumdžija blokirao juče, samo mi sada nije jasno na koji način predlaže rješenje S-F presude? Koliko sam shvatio dogovoreni princip je direktni izbor u predsjedništvo, a to negira varijantu elektorskog biranja. A nije ni ona neko sjajno rješenje.
-
kockoglavi
#30724 Re: SDP
http://www.youtube.com/watch?v=d5vxpm6jhGMParanoid wrote:
Bošnjački nacionalizam? Koje primjere možeš navesti bošnjačkog nacionalzma, a koji se može staviti u isti ravan sa srpskim ili hrvatskim?
Bošnjaci po nacionalizmu nisu ni u pubertetu spram Srpskog i Hrvatskog , ali ako se Bošnjaci budu ugledali na uzore koje su im u "sjećanje" urezala starija braća, onda se itekako treba bojati Bošnjaka-nacionalista..jer kad izadju iz puberteta, onad neka nam je Bog na pomoći..
http://www.youtube.com/watch?v=980Sfocjf-0
O kakvom on potencijalu govori? Ako je ABiH koristila samo 30% zašto nije više osvojila? I od koga će to oslobađati Grude? Da ne misli na 99% Hrvata, na one Grude u kojima je na vrhuncu turske vladavine živila jedna ili dvi begovske porodice?
Posebno je me fasciniralo što sam shvatio da većina Bošnjaka nije upoznata s ovim sporazumom.
http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJA ... 95/158.pdf
(Ako vam se ne sviđa stranica na kojoj je taj dokument još malo surfajte ima ga i po drugim jestima)
Inače postoji jedna zanimljivost o toliko opjevanom sporazumu Boban-Karadžić. Naime radi se o jednom u nizu sporazuma koje je organizirala MZ i na koje su bili pozvani predstavnici sva 3 naroda. na većinu sporazuma su dolazili svi, ali baš tada nisu došli bošnjački predstavnici, hrvati i Srbi se sreli i ostalo je povijest.
Znači jedan od primjera bošnjačkog nacionalizma je podjela BiH. BiH su 90-ih dijeli svi, od Alije, preko Tuđmana i Miloševića do MZ. Druga je priča što je se to s vremenom izgubilo pa Bošnjaci odjednom postadoše borci za jednu i jedinu.
Još malo kako je Alija dijelio BiH, kao što vidite ovaj put je Tuđman odbio.
http://www.youtube.com/watch?v=5PKGxHTmI4U
http://www.youtube.com/watch?v=wrwOV22mxGw
Po današnjoj propagandi to nije bila pomoć BiH, već opasni ustaški plan kako što prije raseliti BiH.
Kako smo ima nekoliko mjeseci saznali od bakira Lipanjske zore je odradila ABiH.
http://www.youtube.com/watch?v=wrwOV22mxGw
To je čudno jer sam uvik mislio da je tu akciju odradio HVO uz pomoć HV-a, a od preko 5000 vojnika nekoliko stotina (manje od 500 vojnika) su bili iz Samostalnog bataljuna Mostar- Bošnjaci. Znači u to vrime ABiH u Mostaru nije postojala.
Inače LZ su prva napadačka akcija u BiH u kojoj je neprijatelj poražen.
- Paranoid
#30725 Re: SDP
Uvrede? Bosanci veliš? Počeo si da se gubiš..nemam ja namjeru da te vrijedjam ali imam namjeru da ti pojasnim neke stvari..drugi profil wrote:Sta da ti kazem? Evo ti si taj primjer.Paranoid wrote:
Bošnjački nacionalizam? Koje primjere možeš navesti bošnjačkog nacionalzma, a koji se može staviti u isti ravan sa srpskim ili hrvatskim?
Veliš 10 godina? Imam osjećaj da se negatori BiH ponovo osjećaju jakim i sposobnim, a usput mislim da su se opet našli u nekakvoj "tjeskobi" te je tvoj poziv na tenkove sasvim "opravdan"...valjda je to zbog mišljenja da ipak Bošnjaci imaju "tapiju" na BiH..Kao Bošnjak ti tvrdim da mi imamo tapiju, to je "ljubav prema BiH" koju možeš vidjeti nakon svake pobjede BH zmajeva, i sa velikim zadovoljstvom ti mogu poručiti...bujrum, upali te tenkove ..
Tenkove pominjem u kontekstu da ako zelimo BiH kakva je bila nekad, onda nam trebaju tenkovi za to. bez toga ne ide, jbg. ali ne ide.
Drugo, pricas sa nagradjivanim borcem (sa linije, a ne iz pozadine) Armije Republike BiH i upozoravam te da si presao granicu sa uvredama. Ocekujem da se korigujes.
Trece, SDP je za razliku od stranaka koje su vladale prije njih, nudio kvalitetne dijagnoze stanja i predlagao rjesenja koja su bila u interesu svih, ne samo Bosnjaka. Druga stvar je sto se utopio u IMT. To je do stanja u drustvu i pojedinaca koji na to pristaju.
Cetvrto, Bosnjaci nemaju jedini tapiju na BiH, nek ti je to jasno, i nece je nikad ni imati. I ovakav tvoj stav je dokaz da svi ostali imaju razlog da se plase.
I Peto, za BiH ne navijaju samo Bosnjaci, nego i Bosanci, koji zaista jedini imaju tapiju na BiH.
Bosanci, u koje ti spadaš su forumske neorganizovane grupe nasilnika "samo na riječi" koji se kriju iza postova i koji nemaju unaprijed odredjene stavove nego prikupljaju stinošićarske izjave pojedinih neobrazovanih Bošnjaka i time pune svoje šaržere te dejstvuju misleći da svi Bošnjaci neobrazovani..
Istim tim grupama tzv "Bosanaca" se pridružuju salonci i kockoglavi kamenjari, koji za razliku od "bosanaca" kojima pripadaš, imaju svoja akta i jasno proklamovane ciljeve, imaju svoje vođe, imaju svoje zaštitnike, imaju svoje finansijere, imaju veoma razvijenu organizacionu strukturu i imaju unaprijed razrađenu strategiju za svaku priliku.
U njima ćeš naći nacionaliste, a ne lupati po Bošnjacima koji nisu na tom levelu...hvala Bogu..
To što pominješ da si bio u ABiH te ne amnestira da o Bošnjacima iznosiš neistine i stavljaš ih u istu ravan sa nacionalistima protiv kojih smo se svi borili..
Na kraju svaki Bošnjak će ti reći da je i Bosanac i Hercegovac, ali nikako samo "bosanac" koji bi da nešto kaže, napiše ili uradi, ali ne zna ŠTA...