Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lakilaka wrote:
ali 99% njih nece nikada biti direktor fk sarajevo. djeca se smiju reufe. sta nam ovo rade bakire.
Sta hoces da kazes? Neko ko se slika sa flasom u ruci ili s isplazenim jezikom ne moze postati direktorom?
kome taj postane direktor vise govori o toj instituciji nego o onome ko se slika sa flasom u ruci ili s isplazenim jezikom.
Dino se napije pjan ko majka i drzeci se za mikrofon iz sveg glasa pjeva jebi zelju ili sta vec. Ne vidim da je imalo bolje. Cak naprotiv.
Taj lik doveo Turkish Airlines u instituciju o kojoj govoris.
avetinja wrote:Problem je što za jednog direktora ne priliči da slike gdje se opija na napuštenim mjestima, pozira sa porukom na sex, plazi jezik ispod ženske sise izađu u javnost.
avetinja wrote:Problem je što za jednog direktora ne priliči da slike gdje se opija na napuštenim mjestima, pozira sa porukom na sex, plazi jezik ispod ženske sise izađu u javnost.
To je problem samo citaocima Avaza.
Ako vama ne smeta, ne smeta ni meni. Neka dobije doživotni mandat, što se mene tiče.
To je problem samo citaocima Avaza.
Ako vama ne smeta, ne smeta ni meni. Neka dobije doživotni mandat, što se mene tiče.
Jedno je sigurno - FK Sarajevo kao klub opet prvi u necemu u regionu.
Sjecam se nekog clanka od prije par godina. U Engleskoj, mescini Wimbledon ili tako nesto, kao prva direktorica kluba u Engleskoj. Plava, zgodna, ovako nesto. Sta li je bilo sa nje?
jeza u ledja wrote:Jedno je sigurno - FK Sarajevo kao klub opet prvi u necemu u regionu.
Sjecam se nekog clanka od prije par godina. U Engleskoj, mescini Wimbledon ili tako nesto, kao prva direktorica kluba u Engleskoj. Plava, zgodna, ovako nesto. Sta li je bilo sa nje?
A šta je bila ona mala u Olimpiku? Ne iz Marseja nego sa Otoke.
jeza u ledja wrote:Jedno je sigurno - FK Sarajevo kao klub opet prvi u necemu u regionu.
A šta je bila ona mala u Olimpiku? Ne iz Marseja nego sa Otoke.
Mescini da je Nijazova zena bila neki faktor. Je li na to mislis?
Jebi ga ti hahah Pa nisu slike od danas, vec od prije tri, cetiri ili cak vise godina.