Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Teška noć , za pet minuta ću zaspati .Pet puta kapitenu Sarajva Krsti Velkoskom reći ću :Jebem te Velkoski pet puta s kablovima .
Helem pregaženi šampioni petardom
5 FCS 5 .
Neću više pretjerivat .Ima pitara kojima se vrijedi zahvaliti na čestitkama
I .....Amar Amar Osim Osim Sarajvo 05
manijak1 wrote:Teška noć , za pet minuta ću zaspati .Pet puta kapitenu Sarajva Krsti Velkoskom reći ću :Jebem te Velkoski pet puta s kablovima .
5 FCS 5 .
Svaka čast manijače dobro ste nam onanisali po facama J - T - M.
last mohicans wrote:Za razliku od komsinica koji misteriozno nestanu kad popuse, mi smo tu. Zasluzena pobjeda Zelje i zasluzuju cestitku. Mozda malo previsoka, ali se ne mogu oteti dojmu koji je ostavio Kaljanac dok Zeljo nije prelomio utakmicu. Sigurno rezultat ne bi bio koji jeste da onoliko zutih nije podijelio, svirao nama neke faulove, ali je to sad nebitno. Mislim da bi nas opet dobili, jer smo bili baš očajni.
Apsolutno nema potrebe nestajati od 2014 kad smo im titulu pred nosom uzeli do Bekića koji im je titulu izbio pred očima do prošle godine kad smo titulu uzeli + 0 --3
Hoćemo jbg-a Tomo makar je vrijeme povoljno za sagledavanje teške situacije nakon utakmice .
Dakle , odbrana vam je kompletna bila , kolko se meni čini .Peterostruki bedem, al hajd , dvaput ste se ponadali
Svakako bruka bez obzira što nam fali pola tima, trener krene baš u ovoj tekmi sa egzibicijama i onda igraš protiv 11 mma klošara + sudije kojemu se sjetim najmilijih onih korumpiranih,, kojeg je brko očito dobro podmazao. Ali nema veze, titula ostaje na Koševu.
Last edited by Maharadza on 31/08/2019 22:19, edited 1 time in total.
Hoćemo jbg-a Tomo makar je vrijeme povoljno za sagledavanje teške situacije nakon utakmice .
Dakle , odbrana vam je kompletna bila , kolko se meni čini .Peterostruki bedem, al hajd , dvaput ste se ponadali
Da je Sipa nastavio gdje je stao u 45.
Ide pauza od pl
ma haj ...ko da je sad to važno. Može Sarajvo 2 daje prima petardu od malenog iskompleksiranog Željezničara
Idemo dalje biće ovo najneizvjesnije prvenstvo .
Što dole što gore.
Što onaj Zrinjski ima sreće to nema niko.
Žao mi vanille sve promašila ali utakmica odlična , kao i svaka gdje igramo ove sezone
manijak1 wrote:Teška noć , za pet minuta ću zaspati .Pet puta kapitenu Sarajva Krsti Velkoskom reći ću :Jebem te Velkoski pet puta s kablovima .
5 FCS 5 .
Ja cestitam svim normalnim navijacima Zelje, tebi sigurno ne, ti svojim pisanjem i ponasanjem to kod mene i od mene neces nikad zasluzit...!
Da je Sipa nastavio gdje je stao u 45.
Ide pauza od pl
Na vrijeme smo dobili šamarčinu, prije svega Husref da se ne zajebaje više ovako, ali teško ligi kada nam se vrati vezni red Stanoje, Rahman i Oremuš...da svaki derbi bude ovako mangupski sa što više golova!
Kaligrafija wrote:
Ja cestitam svim normalnim navijacima Zelje, tebi sigurno ne, ti svojim pisanjem i ponasanjem to kod mene i od mene neces nikad zasluzit...!