Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sizifinho wrote:mene samo zanima kako uspijete submitat video nakon 20 sec, i zadrzite accuracy
vrlo jednostavno ... autofill (unazad stranicu dvije imas objasnjeno sta je autofill i kako se koristi )
+ naucis napamet poslje nekog vremena testna videa
... ugl bude jedan/dva testna po tasku ... ostalo sve mozes pucat safe/safe
cak sam neki dan nesto testirao .. stavljo ne neki bezze video neke bezveze odgovore i prolazilo je
dobarchojk wrote:Pozzz klikaši... Jel ima još neko da mu kasni isplata sa elita? Ja sinoc u 21:58 išao na withraw i još nije došlo, a inače bude odmah ujutro.
ja sam sinoc kliknula isplatu oko 22:40, jutros lova na paypalu
sizifinho wrote:mene samo zanima kako uspijete submitat video nakon 20 sec, i zadrzite accuracy
vrlo jednostavno ... autofill (unazad stranicu dvije imas objasnjeno sta je autofill i kako se koristi )
+ naucis napamet poslje nekog vremena testna videa
... ugl bude jedan/dva testna po tasku ... ostalo sve mozes pucat safe/safe
cak sam neki dan nesto testirao .. stavljo ne neki bezze video neke bezveze odgovore i prolazilo je
ma znam za autofill, samo vjerovatno ne radim toliko ih koliko i vi pa ih ne pamtim. Neke klipove valja i otvorit hahaha
786993
[easy Job. Great Pay.] Tell Us What Do People Think About Artificial Sweeteners? bez onog drugogo dela..ima bezobraznih snimaka sve ide na No...od zasladjivaca pojavljuje se splenda-neutral, asparatam negativ..i ponekad stevia opet neutral....i ima par objava koje idu pod not sure jer nisu na engleskom...
LovaDoKrova wrote:786993
[easy Job. Great Pay.] Tell Us What Do People Think About Artificial Sweeteners? bez onog drugogo dela..ima bezobraznih snimaka sve ide na No...od zasladjivaca pojavljuje se splenda-neutral, asparatam negativ..i ponekad stevia opet neutral....i ima par objava koje idu pod not sure jer nisu na engleskom...
dobarchojk wrote:Pozzz klikaši... Jel ima još neko da mu kasni isplata sa elita? Ja sinoc u 21:58 išao na withraw i još nije došlo, a inače bude odmah ujutro.
Čekam pare od prošlog utorka nisu došle
Pisao odma sutrada u Srijedu,nisam dobio odgovora još
Ja sam u ponedjeljak navecer kliknuo withdraw, jutros mi legle pare. Isto tako sam i prosle sedmice uradio, sve regularno proslo.
Evo i ja sam im napisao problem, al niko ništa ne reaguje...
natazamlata wrote:Koliko vam pusti 846871 Rate Relevancy: Information In The Future? Meni 6 i completed, da nisam prebrzo?
Sta stavljas dole u onaj dio za komentar, ja samo kopiram naslov stranice koju mi otvori i napisem da li se radi ili ne radi o trazenom pojmu.
I nakon koliko si isla submit, sad ja evo cekam 2 min, ne znam smijem li nakon minute?
natazamlata wrote:Koliko vam pusti 846871 Rate Relevancy: Information In The Future? Meni 6 i completed, da nisam prebrzo?
Sta stavljas dole u onaj dio za komentar, ja samo kopiram naslov stranice koju mi otvori i napisem da li se radi ili ne radi o trazenom pojmu.
I nakon koliko si isla submit, sad ja evo cekam 2 min, ne znam smijem li nakon minute?
2 minute se mora cekati na ovom zadatku
Ne znam na koliko sam submit, vise od minut sigurno, al dal je bilo 2min ne znam, mahinalno sam stisnula. Kucala sam kao "date su neke informacije o trazenoj temi" tako nesto..
847800
(increased Pay More And Removed Questions) Tell Us What People Are Talking About Regarding Automobiles)
0.40 $
Jeste uhvatili koji?Potežak je, al je barem dobro plaćen.