Demokratska fronta Željko Komšić
-
elk
#30701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Joj zeljko,jesi ublehas i papak.odmakni dok imas jos ovo malo obraza pored svog imena.idi babe uciti skijati u austriji,mozes biti koristan sigurno.
- mixone1995
#30702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF ce da izdominira na izborima 2018.
Samo lagano

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#30703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel prestao plakati Residat? Jel se spustio na zemlju? Jel prestao brisati pitanja sa fb stranice?
Jel skont'o Smucko da mu ovaj nije za politike? Ima li kakvih vijesti iz centrale u rasulu?
- Control panel
#30704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hebes stranku u kojoj je hanka vajzovic moralna vertikala. Ona je ko stojnic samo u profesorskom izdanju.VjecitiStudent wrote:Ko na vrijeme nije ugledao Hanku Vajzović, sada se čudi Stojnićima.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Al fulih oko DF-a![]()
U najboljoj namjeri bijašea ne kažu džaba da je put do pakla dobrim namjerama popločan
![]()
Ugasiti mutanta dok nije podivljao. Kadrovska rješenja su
- KB9
#30705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
svi su ocekivali krah i pad al bas u ovoj mjeri malo ko 
-
Variola Vera
#30706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF izvoznik nezavisnih vjećnika od neuma pa do srebrenice, ko god prođe na izborima ko vjećnik sutra dan se ispiše iz DF i postane nezavistan
jer u nezavisnosti leži lova, nezavistan glas se plaća 10 do 15 000 markica.
-
putokaz1
#30707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kod meneKB9 wrote:svi su ocekivali krah i pad al bas u ovoj mjeri malo ko
Pristojno oko 3 mandata očekivano
-
zippoo87
#30708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
u Gracanici DF dobio jednog vijecnika
4,7% glasova
4,7% glasova
-
Dr Arsla
#30709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U odnosu na prije 2 godine kad je bilo 4 000 glasova ili 20 % to je potpuni potop. Ali s obzirom na imena na listi ništa neočekivanozippoo87 wrote:u Gracanici DF dobio jednog vijecnika
4,7% glasova
-
zippoo87
#30710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da,kakva je lista bila,ne znam ni kako su ovog jednog dobiliDr Arsla wrote:U odnosu na prije 2 godine kad je bilo 4 000 glasova ili 20 % to je potpuni potop. Ali s obzirom na imena na listi ništa neočekivanozippoo87 wrote:u Gracanici DF dobio jednog vijecnika
4,7% glasova
ali evo ovo sao potvrdjuje da ni kod biraca DFa ne caruje pamet i da i tu glasaju onako,uz odsustvo razuma
DFova lista u Gracanici je mozda bila i najgora lista od svih stranka koje su nastupile na izborima,tako da ovo mogu smatrati dobrim uspjehom
-
putokaz1
#30711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja znam Gospođicu Aljić Df Gračaanica LIJEPA PAMETNA KOMUNIKATIVNA OBRAZOVANA šta joj fali?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
prošlo je vrijeme dobivanja glasova na ime željka komšića. kafanska politika i drugovi na odgovornim funkcijama su doveli do ovoga. sada ćemo vidjeti šta i koliko može željko komšić i koliko će demokratije obezbjediti u stranci...
-
zippoo87
#30713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
doticnu ne poznajem ali sve i da je tako,1/35 sa listeputokaz1 wrote:Ja znam Gospođicu Aljić Df Gračaanica LIJEPA PAMETNA KOMUNIKATIVNA OBRAZOVANA šta joj fali?
na kraju je prosao Alen Mujic,kojeg isto ne poznajem
-
putokaz1
#30714 Re: RE: Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ovdje svako svakog znaKvaziExpert wrote:Znam je i japutokaz1 wrote:Ja znam Gospođicu Aljić Df Gračaanica LIJEPA PAMETNA KOMUNIKATIVNA OBRAZOVANA šta joj fali?![]()
Da glasam u gracanici, ne bih glasao za nju. Znam i zipoooa, ne bih ni za njega [emoji38] mozda za teta Mevlu
Ja Zipoa neznam al bi za njega što ne bi
Borio se momak za ideju jednakosti,pravednosti,za državu,za narode,za sve,za novu budućnost...
Zipo nikad ne bi uzeo tuđe pare,nikad nebi lažirao izborne rezultate...
- MikroBelaj
#30715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Po dizanju rukeVariola Vera wrote:DF izvoznik nezavisnih vjećnika od neuma pa do srebrenice, ko god prođe na izborima ko vjećnik sutra dan se ispiše iz DF i postane nezavistanjer u nezavisnosti leži lova, nezavistan glas se plaća 10 do 15 000 markica.
-
putokaz1
#30716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to opisuješ vijećnike iz sdaMikroBelaj wrote:Po dizanju rukeVariola Vera wrote:DF izvoznik nezavisnih vjećnika od neuma pa do srebrenice, ko god prođe na izborima ko vjećnik sutra dan se ispiše iz DF i postane nezavistanjer u nezavisnosti leži lova, nezavistan glas se plaća 10 do 15 000 markica.
dizanje ruke
- MikroBelaj
#30717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
putokaz1 wrote:to opisuješ vijećnike iz sdaMikroBelaj wrote:Po dizanju rukeVariola Vera wrote:DF izvoznik nezavisnih vjećnika od neuma pa do srebrenice, ko god prođe na izborima ko vjećnik sutra dan se ispiše iz DF i postane nezavistanjer u nezavisnosti leži lova, nezavistan glas se plaća 10 do 15 000 markica.
dizanje ruke
Oni su jos gori!
-
zippoo87
#30718 Re: RE: Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nevezano sto mene spominjes,ja ne bi glasao za ove starije sto idu u peMzijuKvaziExpert wrote:Znam je i japutokaz1 wrote:Ja znam Gospođicu Aljić Df Gračaanica LIJEPA PAMETNA KOMUNIKATIVNA OBRAZOVANA šta joj fali?![]()
Da glasam u gracanici, ne bih glasao za nju. Znam i zipoooa, ne bih ni za njega [emoji38] mozda za teta Mevlu
Mevla je strucna i sposobna zena ali na listi NSa je bilo puno boljih i od nje i od Ismeta Nisica a mladji su
evo recimo ja sam vise volio da je umjesto Ismeta Nisica prosao Mirza Dzananovic,momak je ekstra i na mjestu a i sposoban i vrijedan i pametan
Ismetovo vrijeme je proslo ali jbga,dobio je mandat i sada mu je raditi,ima jos dvoje mladjih kolega,Mirelu i Mirsu,pa neka se i on podmladi uz njih
-
zippoo87
#30719 Re: RE: Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nije mi problem da me neko kritikuje ali svima se obracam po zaslugamaKvaziExpert wrote:Ne znam, malo sam se zezao za sve troje, pošto eto njih dvije poznajem, Mevlu dobro, Edisu 'nakozippoo87 wrote:nevezano sto mene spominjes,ja ne bi glasao za ove starije sto idu u peMzijuKvaziExpert wrote:
Znam je i ja![]()
Mevla je strucna i sposobna zena ali na listi NSa je bilo puno boljih i od nje i od Ismeta Nisica a mladji su
evo recimo ja sam vise volio da je umjesto Ismeta Nisica prosao Mirza Dzananovic,momak je ekstra i na mjestu a i sposoban i vrijedan i pametan
Ismetovo vrijeme je proslo ali jbga,dobio je mandat i sada mu je raditi,ima jos dvoje mladjih kolega,Mirelu i Mirsu,pa neka se i on podmladi uz njihi tebe s foruma (a povez'o sam ko si na listi s drugih tema), znam i Hasičevića, Dasu,.... Ne znam šta je gore, ili ovi stariji, peMzioneri, ili ovi današnji mladi što misle da su pokupili svu pamet svijeta.
Tebi recimo zamjeram ton i način kojim se obraćaš sagovornicima na temi Naše stranke, etiketiranje i slično. Ja sam (mislim sasvim legitimno) pitao za vezu Amira i Muhameda, nešto što sam čuo (a i znao ranije) od x ljudi, ti si krenuo u nekakav napad, kako mi ne znamo situaciju u Gračanici, pa smo zlonamjerni, botovi drugih stranaka i slično,.... sami ćemo se prepoznati![]()
Nego, ovdje je tema DF, što se njih tiče, ništa neočekivano se nije desilo, Željku je bilo bolje da je onda napustio SDP i otišao u "legendu", na vrhuncu slave, nego što se ovako provalio i ogolio. Al' svakom svačije.
ako nekome napisem,bot,padobranac,smor,to je zato sto oni stvarno i jesu takvi a ne da imam nesto licno protiv nekoga
ja ne volim laganje,podmetanje,ne volim pretjerivanje a mnogi su upravo na temi koju spominjes pretjerali
i ti,cujes negdje nesto u mahali i spinujes...a nije fazon sto si ti to cuo,nego sto se o tome sto si ti kao cuo,pise na temi 3 stanice
i jedno je sto ti ili neko cuje,ali valjda mozak i sluzi da se razabere logicno od nelogicnog a ne da se vejruje svemu sto se cuje ili kaze
ako vec zelis cuti nesto o necemu sto ne znas,pa pitaj fino a ne onako kako si ti radio i na sto sam ti ja odgovorio
nego ovo sam mozda trebao poslati i u PM,umjesto kao post ali eto,mrsko mi kopirati
-
jefff
#30720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jebo to. Kako vam je Poplasen?
-
privremeni
#30721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Haj pali na Poplasenu, ali sta je sa bracom Stojnic, s njima dvojicom nece ni pozicija ni opozicija u Starom gradu.jefff wrote:Jebo to. Kako vam je Poplasen?
-
Crvene_brigade
#30722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
BURNA SJEDNICA
Zbog broja osvojenih glasova na izborima Kovačević i Tanović ulaze u Predsjedništvo DF?
Predsjedništvo DF-a
Na višesatnoj sjednici Predsjedništva Demokratske fronte danas su analizirani izborni rezultati te je kako saznajemo bilo i povišenih tonova, piše bh. novinska agencija Patria.
Demokratska fronta ostvarila je zavidan uspjeh u Kantonu Sarajevo, ali je prema broju osvojenih glasova peta u FBiH. Tim rezultatom ipak nisu zadovoljni.
Kako saznajemo uskoro bi moglo doći i do promjene u sastavu Predsjedništva DF-a u koje bi trebalo da uđu Goran Kovačević i Hasan Tanović zbog ostvarenih rezultata na lokalnim izborima u utrci za načelnike Novog Grada odnosno Novog Sarajeva.
Podsjećamo, Kovačević je osvojio 6.445 glasova, a Tanović 5.134 glasa.
Moguće je da pojedini članovi više neće biti u Predsjedništvu ove stranke.
Je li ovo zbog otvorene saradnje sa SDA izbačen iz članstva Predsjedništva DF-s i stranke bivši načelnik Općine Centar Sarajevo Dževad Bečirević?
Zbog broja osvojenih glasova na izborima Kovačević i Tanović ulaze u Predsjedništvo DF?
Predsjedništvo DF-a
Na višesatnoj sjednici Predsjedništva Demokratske fronte danas su analizirani izborni rezultati te je kako saznajemo bilo i povišenih tonova, piše bh. novinska agencija Patria.
Demokratska fronta ostvarila je zavidan uspjeh u Kantonu Sarajevo, ali je prema broju osvojenih glasova peta u FBiH. Tim rezultatom ipak nisu zadovoljni.
Kako saznajemo uskoro bi moglo doći i do promjene u sastavu Predsjedništva DF-a u koje bi trebalo da uđu Goran Kovačević i Hasan Tanović zbog ostvarenih rezultata na lokalnim izborima u utrci za načelnike Novog Grada odnosno Novog Sarajeva.
Podsjećamo, Kovačević je osvojio 6.445 glasova, a Tanović 5.134 glasa.
Moguće je da pojedini članovi više neće biti u Predsjedništvu ove stranke.
Je li ovo zbog otvorene saradnje sa SDA izbačen iz članstva Predsjedništva DF-s i stranke bivši načelnik Općine Centar Sarajevo Dževad Bečirević?
- nemampojma0
#30723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako cujem, Becirevic iskljucen iz Predsjednistva DF i brisan iz clanstva, a pored njega jos 4 clana Predsjednistva nisu vise clanovi istog. Ako je vjerovati..
-
putokaz1
#30724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A gdje su Stojnići'nemampojma0 wrote:Kako cujem, Becirevic iskljucen iz Predsjednistva DF i brisan iz clanstva, a pored njega jos 4 clana Predsjednistva nisu vise clanovi istog. Ako je vjerovati..
- nemampojma0
#30725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Obilaze ti oko kuceputokaz1 wrote:A gdje su Stojnići'nemampojma0 wrote:Kako cujem, Becirevic iskljucen iz Predsjednistva DF i brisan iz clanstva, a pored njega jos 4 clana Predsjednistva nisu vise clanovi istog. Ako je vjerovati..