ne znam sta ti sad spominjes nekakvu zamjenu teza, kao da u ovom slucaju postoji nekakav zakon argumentacije... ti si narusio svaki postulat rekavsi covjeku da, citiram "nije dobar" i da mu nije lako, jer se ne slaze s tobom i tvojim ukusom.BlackSnake wrote:Praviš klasičnu zamjenu teza. Zar nisi ti taj koji je film karakterisao kao kriminalan. Ako ništa 15-ak hiljada ljudi na IMDb srećom ne misli ni blizu kao ti. Da želiš čitati, ovaj tvoj komentar kako žestoko branim film bi sam po sebi bio besmislen. Ja sam samo žestoko protiv neosnovanog pljuvanjagnjev wrote:Zasto tako zarko branis ovaj film ? Jel ti mozda neko od porodice statista u istom ? Ili ti je cura rekla prejak film nikad bolji nisam gledala pa sad uvjeravas sebe i sve oko sebe da je tako ??![]()
A to za curu, hvala ti, jer bih ti po godinama vjerovatno mogao biti otac
A onda spominjes godine, pa ako je tako, ako si toliko star da mozes biti neciji otac- pocni se ponasati tako, mozes ti odbranit film i bez vrijedjanja.
u svakom slucaju, zodiak, iako malo losiji od Fincerovih boljih dijela, i ni blizu Se7en, idalje stoji kao odlican film. Jedina mana mu je sto je previse dug, a sve ostalo je odlicno odradjeno.
Inace, kod.Finchera najvise volim atmosferu koju stavi u film. Bas je, sto bi rekli, pipljiva.