svi smo MI braĆa...topla

eve ga i skandinavija je tudeMohamad Sissoko wrote:Znaci forumska verzija dvorske lude voli srpsku kobaju.Fudo387 wrote:
To ne mogu, zovi tog gore haaaretaaa aka stevana, vidis da ti se upucava.
Cherry-Cherry wrote: To je prosječan Bošnjak, glasač SDA sa dva zuba u kockastoj glOvi, koji jede na podu na ceradi, pije sok na mućenje, ima vanjski wc, sluša lokalnog hodžu dok na podu čopa pitu, vjeruje u sadaku i nafaku, za sve mu kriva Amerika i naravno jevreji, arapi su mu braća, Alija vrhovna pamet(kaže onakav čovjek se rodi jednom u sto godina - jest vala baš
), ne zna dvije čiste sastaviti, gleda Hayat, ubjeđen da će ga vlah zaklat ako ne glasa za SDA...
Postby Cherry-Cherry » 26/04/2013 06:25
mene samo interesuje ko su ljudi koji pišu idiotske postove po forumima... gdje žive, šta rade, šta jedu...
Postby Cherry-Cherry » 24/08/2013 21:27
cijelo vrijeme trola i pokušava da Bošnjake predstavi kao idiote i glupane.

Nije uredu ovo psovanje, samo pokazuje da uistinu SDA vole samo grješnici-kjafiri.Uljudbeni_Nositelj wrote:Duvajte ga crvene srbaliye.
Ja sam Bošnjak, ako Allah milostivi samilosni da Nikšić će sa SDP-om skinuti ove lopove i kjafire sa vlasti i konačno pošteno predstavljati najbrojniji narod u jedinoj nam Bosni i HercegoviniMatzan wrote:E neće vala smrad Nikšić i Co predstavljati Bošnjake.
Uzalud vam trud svirači...
Da.Pa da nam dodju pravi muslimani iz SDP-asarajevo999999 wrote:Ja sam Bošnjak, ako Allah milostivi samilosni da Nikšić će sa SDP-om skinuti ove lopove i kjafire sa vlasti i konačno pošteno predstavljati najbrojniji narod u jedinoj nam Bosni i HercegoviniMatzan wrote:E neće vala smrad Nikšić i Co predstavljati Bošnjake.
Uzalud vam trud svirači...
Jest.Allah i Tito im isto.sarajevo999999 wrote:Veci muslimani su u SDP nego u SDA
Jedan je bar postojao... za drugog se ne zna.Mohamad Sissoko wrote:Jest.Allah i Tito im isto.sarajevo999999 wrote:Veci muslimani su u SDP nego u SDA
Allaha dz. s. i Tita covjeka moze usporediti neuzubilahi samo otpadnik od vjere i gadni kjafir. Vidi se da si sa SDA otpadnicima od naroda i vjereMohamad Sissoko wrote:Jest.Allah i Tito im isto.sarajevo999999 wrote:Veci muslimani su u SDP nego u SDA
90% SDP-a to radi a ti govoris da su tamo veci muslimani.Kjafiresarajevo999999 wrote:
Allaha dz. s. i Tita covjeka moze usporediti neuzubilahi samo otpadnik od vjere i gadni kjafir. Vidi se da si sa SDA otpadnicima od naroda i vjereMohamad Sissoko wrote:Jest.Allah i Tito im isto.sarajevo999999 wrote:Veci muslimani su u SDP nego u SDA
Posto volis SDP evo jedna za tebe kao velikog muslimana da zapjevate kad se budete vracali iz dzamije.sarajevo999999 wrote:Narod je shvatio da je SDP jedini koji konacno moze ako Bog da skinuti SDA lopove koji kradu muslimane i prodaju muslimansku zemlju.

Preveslali narod, dobili izbore na racun toga sto je na vlasti najkriminalnija stranka u Evropi i sta ucine, budu isti kao i oni, udruze se sa tim istim Alijinim kriminalcima umjesto da ih hapse.Matzan wrote:SDP je stranka svih naroda i narodnosti.
Ali, jedino su Bošnjake u dva navrata prevarili da im daju glasove.
Nadam se da se narod opametio i da SDP demagogija više neće proći.