jooj ovaj krompir je ukusniji nego bilo šta drugo ... pojedi paprike daj mi krompir okolo. još vidim fino se ispeko.cendlerbing wrote:
u tanjir još dodati pavlake/vrhnja i mljac!!
Moderator: anex
jooj ovaj krompir je ukusniji nego bilo šta drugo ... pojedi paprike daj mi krompir okolo. još vidim fino se ispeko.cendlerbing wrote:
Ma to sam ja samo da bi ti mogla primijetitimoonca wrote:Mozes SE samo nadati..spreca wrote:dje masocendlerbing wrote:![]()
....izgleda dobro...a nadam se i ukusno
![]()
Paprika u sredini, na desnoj strani je pogredno okrenuta..simetrija narusena
Kao i na lijevoj strani, donja paprika.
I ja najviše volim jesti krompir oko paprikealibaba_i_30_godina wrote:jooj ovaj krompir je ukusniji nego bilo šta drugo ... pojedi paprike daj mi krompir okolo. još vidim fino se ispeko.cendlerbing wrote:
u tanjir još dodati pavlake/vrhnja i mljac!!
cendlerbing wrote:
Ma to sam ja samo da bi ti mogla primijetiti
Probaj, pa javi utiske.moonca wrote:cendlerbing wrote:
Ma to sam ja samo da bi ti mogla primijetiti
...![]()
.hm ..nisi mi dobro 'shuknula'![]()
..nikada nisam probala krompir na ovaj nacin ...no, ne moze biti neukusno...
..nedavno sam postala kako ja pravim brzinski i za mene naj-ukusniji krompir ..sa dodatkom samo malo b. luka-- ne mijesm sa ostalim povrcem...cendlerbing wrote: Probaj, pa javi utiske.
Zašto redovno očekuješ da ti moram šuknuti?
javi sljedeći put kada budeš opet pravila.cendlerbing wrote:
I ja najviše volim jesti krompir oko paprike
Mogu li javiti kad pojedemalibaba_i_30_godina wrote:javi sljedeći put kada budeš opet pravila.cendlerbing wrote:
cendlerbing wrote:Mogu li javiti kad pojedemalibaba_i_30_godina wrote:javi sljedeći put kada budeš opet pravila.cendlerbing wrote:
supica je uvijek dobrodoslamoonca wrote:Dok SE hladi...supa: ostatci od vecera:
Piletina& sushi riza& svjeze spinat& kuvana mrkva& cream
to je bilo prije a gdje je slika poslije?GandalfSivi wrote:Piletina prije odlaska u rernu...
Ovo su leftovers u restoranu.moonca wrote:Dok SE hladi...supa: ostatci od vecera:
Piletina& sushi riza& svjeze spinat& kuvana mrkva& cream
grashina je pravavazi wrote:Mi se pocastili
cendlerbing wrote:
samsonsam wrote:to je bilo prije a gdje je slika poslije?GandalfSivi wrote:Piletina prije odlaska u rernu...
![]()
Sto je fino paprike poredala.cendlerbing wrote:
moonci se lafo nije svidjelo.Fudo387 wrote: Sto je fino paprike poredala.
Ovo je gledala u miljercic kad je kuhala.alibaba_i_30_godina wrote:moonci se lafo nije svidjelo.Fudo387 wrote: Sto je fino paprike poredala.

..lijepo izgledasamsonsam wrote:pulled chicken![]()
pravo socno meso...samo pire ispod i to je to
![]()
mekani kozji sir za salatu u obliku kuglicamoonca wrote:
..lijepo izgleda..sta je bijelo sitno, razbacano..
![]()