Aha, ma nastala zabuna kako je napisao "spaliti"
Bolji su sirovi
Moderator: Benq
jel to zivota ti svaki dan tv i racunar iskljucujes i ukljucujes u strujuTomahawk11 wrote: ↑13/03/2020 09:32Napustanje stana da li zbog odlaska na posao, negdje za vikend, na odmor...podrazumjeva isključivanje svega osim frižidera.aditon wrote: ↑13/03/2020 09:27 ne znam da li ovdje ima osnova da s tuži Sony...
ono što bi svi trebali raditi, a niko to ustvari ne radi, jeste da isključujemo elektronske stvari s napona kada ih ne koristimo..od svih aparata u kući ja to radim s kuhalom i mašinom za veš...ostale uređaje samo ako sam zbog godišnjeg odsutan...sreća nisam nikad imao sličnu situaciju
Nemam desktop.Raigor Stonehoof wrote: ↑13/03/2020 11:42
jel to zivota ti svaki dan tv i racunar iskljucujes i ukljucujes u struju![]()
Za BR je glavno pravilo: Nađi ekipu. Ako sam ja mogao ostati među posljednje tri ekipe (a BAŠ sam preloš), onda može svakoaditon wrote: ↑13/03/2020 12:00 u vezi ovog COD WARZONE, gameplay je dobar, iako je mapa velika, dosta akcije ima...ipak je na mapi 150 igrača...ono što me nervira jeste ovaj zamazani, bluri izgled grafike, kao da je igra iz 2009..isprane boje i mislim da generalno najlošije vizuelno izgleda od svih BR free to play igara. I ovi random likovi s kojima igraš su izgleda kritičniji nego na drugim igrama..ili se to meni samo dešava..jednostavno ljudi vole solirati..nisam niti jednu partiju odigrao timski![]()
I meni se isto desilo...sad jesu li kampirali u kući ili smo se jednostavno slučajno sreli...vjerovano su kampirali jer nisam čuo stope dok sam ulazio u taj objekat...elem, više me nervira ranije opisani problemi..Alles-Tamam wrote: ↑13/03/2020 12:56 U doba Korone, odlična stvar za ostat kući
Posto ja nikad nisam igrao COD nisam ni navikao na kampere u kućama,sinoc igram sa haverima i uletim u kuću, kad tamo 3 lika sa pumparicama čuče u cosku ko debili. Nisam toliko psovo od ofsajda protiv Nigerije
Kasnije mi komsija šalje poruku na WhatsApp Šta ti je hajvanu šta galamis probudi komsiluk
slušaj ove umjetnosti...neki dan na apexu nam se desi da pobjedimo bez ispaljenog metka, a nije takva namjera bila, jednostavno smo se mimoilazili s protivnicima...3 lika u timu, 0 kills, 0 damage, sve nule....championsferratilis wrote: ↑13/03/2020 13:58 BR je najbolji solo, sakrijes se u WC-u ili tavanu i samo cekas da se krug smanji, onda se dosunjas do nove kuce i tako do pobjede. Znalo mi se desit da pobijedim sa samo jednim ili dva killa. To je umjetnost.![]()
quake, unreal tournament...kakvo crno kampiranje, bilo je samo kreći se i budi precizan...Tomahawk11 wrote: ↑13/03/2020 14:06 Na Quakeu se vala nisi mogao nigdje sakriti.
Ako si invalid, crno ti se pisalo![]()
ne znam, pogledat ću postavke, nisam ništa dirao, sve je po defaultu..ali mislim da to nije do postavki već je igra jednostavno takva, da bi bila fluidna i brza, bez nekih fps dropova, pravljena je da je većina mašina može pokrenuti s solidnim performansamaAverus wrote: ↑13/03/2020 12:03Za BR je glavno pravilo: Nađi ekipu. Ako sam ja mogao ostati među posljednje tri ekipe (a BAŠ sam preloš), onda može svakoaditon wrote: ↑13/03/2020 12:00 u vezi ovog COD WARZONE, gameplay je dobar, iako je mapa velika, dosta akcije ima...ipak je na mapi 150 igrača...ono što me nervira jeste ovaj zamazani, bluri izgled grafike, kao da je igra iz 2009..isprane boje i mislim da generalno najlošije vizuelno izgleda od svih BR free to play igara. I ovi random likovi s kojima igraš su izgleda kritičniji nego na drugim igrama..ili se to meni samo dešava..jednostavno ljudi vole solirati..nisam niti jednu partiju odigrao timski![]()
A što se grafike tiče, nisam primjetio te neke vizuelne stvari. Ja inače po defaultu gasim sve moguće blur efekte, pa možda zbog toga.
Ako je to tvoja definicija zabave, samo uzivaj. Ako zelim igrat takvu igru, igracu Quake Champions. Za mene je BR igra prezivljavanja i taktike, nesto kao mjesavina DayZ i Ghost Recon. Mozes mrzit campere koliko zelis, ali to je stil igranja kako god okrenes. Nisam se nikad naljutio kad uletim u kucu i neko me ubije iz coska. Jbg, lik je znao tacno sta radi. Kad na kraju pise "chicken dinner" nije bitno jesi li camper ili agresivanl33t wrote: ↑13/03/2020 15:51 Hajmo malo o ukusima opet i stilu igranja. Nikako mi nije jasno sto je cilj igrati FPS igru i izbjegavati borbe. Evo u codu sletio na storage crates. hot drop pokupio 7 killova to je bas fun. Desi se nekad period kempanja i bjezanja od nekih boljih al lijepo se popucati sa protivnicima.
Ubi me na kraju neki tim, pokupim kill u gulagu i jos jedan poslije respawna total 9. Jbga nije ni top 10 al je fun