evo en znam majke miBloo wrote: umrlo je dijete u njima
sve mislim da bi i kakvog tiranina smekšo lijepo film
Moderator: _BataZiv_0809
evo en znam majke miBloo wrote: umrlo je dijete u njima
Ima, al' je serija. Zove se Mr. Robot.Kataklinger wrote:Gledo sva tri, tačnije gledo većinu poznatijih mindfuckova. Ima li šta relativno novije, veća mogućnost da sam takve propusto?RoastedPumpkin wrote:Donnie Darko (2001)Kataklinger wrote:Preporuka za neki jak mindfuck?
The Machinist (2004)
Triangle (2009)
http://www.tasteofcinema.com/2015/the-3 ... e-history/Tito_i_Partija wrote:Gledo sva tri, tačnije gledo većinu poznatijih mindfuckova. Ima li šta relativno novije, veća mogućnost da sam takve propusto?RoastedPumpkin wrote:Donnie Darko (2001)Kataklinger wrote:Preporuka za neki jak mindfuck?
The Machinist (2004)
Triangle (2009)
Ima, al' je serija. Zove se Mr. Robot.
Frailty (2001)Kataklinger wrote:
Gledo sva tri, tačnije gledo većinu poznatijih mindfuckova. Ima li šta relativno novije, veća mogućnost da sam takve propusto?
The Usual suspectsannoy wrote:Frailty (2001)Kataklinger wrote:
Gledo sva tri, tačnije gledo većinu poznatijih mindfuckova. Ima li šta relativno novije, veća mogućnost da sam takve propusto?
Nije baš neki intenzivni mindfuck, ali ima dobrih momenata
Nije noviji al možda nisi gledao
uhaux wrote:http://www.imdb.com/title/tt0154506/?ref_=nm_flmg_wr_11
Evo i od mene jedan,prvijenac Christopera Nolana...
Zašto je ovaj "Biti Džon Malkovič" mindfuck?markioni wrote:The Usual suspectsannoy wrote:Frailty (2001)Kataklinger wrote:
Nije baš neki intenzivni mindfuck, ali ima dobrih momenata
Nije noviji al možda nisi gledao
Being John Malcovich
The Machinist
Moon
i jos bar 10 betona.
U ovom kontekstu jest. Sjebe ti um sama pomisao da neko može napisat da je Being John Malkovich mindfuckSnake Eyes wrote: Zašto je ovaj "Biti Džon Malkovič" mindfuck?
Odličanaux wrote:http://www.imdb.com/title/tt0154506/?ref_=nm_flmg_wr_11
Evo i od mene jedan,prvijenac Christopera Nolana...
jer su ga u filmu mind fuckirali..višestruko..on, ona, oni..Snake Eyes wrote:Zašto je ovaj "Biti Džon Malkovič" mindfuck?

cisto sranje od filmajohnnykola wrote:Vrlo dobar Fincherov večeras
u 21.00 na B92:
sasma je okej, ne laprdaj.:pppKB9 wrote:cisto sranje od filmajohnnykola wrote:Vrlo dobar Fincherov večeras
u 21.00 na B92:
btw. ant-man je vani za sve ljubitelje marvela
hvalaKB9 wrote:
btw. ant-man je vani za sve ljubitelje marvela
Doslovni mindfuckEggsy wrote:jer su ga u filmu mind fuckirali..višestruko..on, ona, oni..Snake Eyes wrote:Zašto je ovaj "Biti Džon Malkovič" mindfuck?
U određenom kontekstu to može značiti da je boljiKB9 wrote:mejz raner dvojka gori od keca
hajmo mu cigare i Mjesecara poslat !ferratilis wrote:Jeste li čuli da je YIFY pristao na vansudsku nagodbu, smanjenje kazne u zamjenu za informacije - što znači da će uskoro nestati još par uploadera
Koji idioti, samo još više provociraju s ovim, ne mogu nikad zaustaviti pirateriju, uhvati jednog, pojaviće se dvojica novih. Samo što mi krajnji korisnici moramo čekati