SDP

miop

#30601 Re: SDP

Post by miop »

VjecitiStudent wrote:Još samo 13 najtežih mjeseci, izdržimo ...
Image
Lakat Jebić

#30602 Re: SDP

Post by Lakat Jebić »

miop wrote:
Image
serete da mu se sin zove salko-zlatko :lol: :lol: :lol:
julisiz es grant

#30603 Re: SDP

Post by julisiz es grant »

Lakat Jebić wrote:
miop wrote:
Image
serete da mu se sin zove salko-zlatko :lol: :lol: :lol:
Jes' ozbiljno. Dao mu ime svog babe i svoje :-)
I onda kažu da nije narcis :D
jon_jovi

#30604 Re: SDP

Post by jon_jovi »

A ona iz prethodnog braka
Innovation

#30605 Re: SDP

Post by Innovation »

Oženjen je suprugom Aminom i imaju kćerke Dinu i Asju Zaru i sina Zlatka Salku.
Kcerke su iz prvog braka /bivsa supruga Dijana/.
Innovation

#30606 Re: SDP

Post by Innovation »

Skijaš wrote:
jon_jovi wrote:Tema je SDP. SDP ima Zlaju. Zlaja lud za vlašću.
Nema SDP Zlaju nego Zlaja ima SDP. Njihov izbor, ko ih jebe.
Lider propuštene prilike
Niko, čini se, nije imao takvu šansu, no danas se umjesto po ambicioznim iskoracima od sedam milja puno češće pominje kao omča o vratu stranke na čijem je čelu. Za samo dvije godine uspio je vlastitom arogancijom isprovocirati rat sa glasačima, frustriranost čak i među onim Bošnjacima koji nisu nacionalisti, prokockati priliku da politički dotuče domaće fašiste i nacionaliste i razuvjeri naivne koji vjeruju da je normalna, prosperitetna Bosna ipak moguća sa dominacijom nacionalnih stranaka. Jedno je sigurno: kada bi ga bilo moguće cijeniti samo po kvalitetima, ne bi mu bilo ravnog na Balkanu
racionalista

#30607 Re: SDP

Post by racionalista »

jel istina da mu je prva supruga sa kćerkom svo vrijeme rata boravila u Beogradu?

U slučaju da jeste kako to da mu se dopustilo da bude u blizini Predsjedništva i da obnaša bilo kakvu funkciju za vrijeme rata. Najlakše je uticati na čovjeka ako ga ucijeniš sa "sigurnošću" njegovog djeteta. Možda je Zlaja KOS-ovac???
DiplomataSaSela

#30608 Re: SDP

Post by DiplomataSaSela »

racionalista wrote:jel istina da mu je prva supruga sa kćerkom svo vrijeme rata boravila u Beogradu?

U slučaju da jeste kako to da mu se dopustilo da bude u blizini Predsjedništva i da obnaša bilo kakvu funkciju za vrijeme rata. Najlakše je uticati na čovjeka ako ga ucijeniš sa "sigurnošću" njegovog djeteta. Možda je Zlaja KOS-ovac???
Pa zive i sada...nisu se ni vracali nikad...
DiplomataSaSela

#30609 Re: SDP

The BEN10 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/mimo-sah ... /130822137
Mimo Šahinpašić: Ministar Damir Hadžić me verbalno napao u centru Sarajeva
Mimo Šahinpašić, novinar i urednik emisije Vox Populi na OBN-u, tvrdi da ga je Damir Hadžić, ministar komunikacija i prometa BiH verbalno napao u centru Sarajeva...
Crveni su nervozni izgleda...
Veceras na OBN-u prijeti Mimi hordama zla...nisam mogo vjerovat sta slusam..
racionalista

#30610 Re: SDP

Post by racionalista »

DiplomataSaSela wrote:
racionalista wrote:jel istina da mu je prva supruga sa kćerkom svo vrijeme rata boravila u Beogradu?

Onda je Zlaja trebao biti predmet državne bezbijednosti
Danguba

#30611 Re: SDP

Post by Danguba »

racionalista wrote:
DiplomataSaSela wrote:

Onda je Zlaja trebao biti predmet državne bezbijednosti
Bit ce on predmet naroda jer je poltrona sve manje u stranci.
Banksy

#30612 Re: SDP

Post by Banksy »

NERMIN NIKŠIĆ, PREMIJER FBIH: Radimo da spasimo Federaciju BiH od kolapsa!
Utorak | 03.09.2013.

Sigurno sam rekorder po podnošenju krivičnih prijava, a vjerujem da javnost zna šta sve pokušavamo raditi kako bismo stali ukraj kriminalu u pojedinim firmama poput „Bosnalijeka", „Željeznica FBiH" ili Fabrike duhana Sarajevo i problemima kojima smo zbog toga izloženi - dodao je Nikšić
:lol:

Bestidni kleptomani ... :(
DiplomataSaSela

#30613 Re: SDP

Banksy wrote:

NERMIN NIKŠIĆ, PREMIJER FBIH: Radimo da spasimo Federaciju BiH od kolapsa!
Utorak | 03.09.2013.

Sigurno sam rekorder po podnošenju krivičnih prijava, a vjerujem da javnost zna šta sve pokušavamo raditi kako bismo stali ukraj kriminalu u pojedinim firmama poput „Bosnalijeka", „Željeznica FBiH" ili Fabrike duhana Sarajevo i problemima kojima smo zbog toga izloženi - dodao je Nikšić

Bestidni kleptomani ... :(
...javnost zna sta sve pokusavamo raditi kako bismo se docepali ove tri uspjesne firme pa ih opljackali i prodali rusima...
ultima_palabra

#30614 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Željeznice uspješna firma? :lol:
Alfons Kauders

#30615 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:Željeznice uspješna firma? :lol:
sta ocekujes od covjeka koji je radni vijek proveo u javnom sektoru... :D oni imaju malo sjebano mjerilo uspjesnosti :D
ultima_palabra

#30616 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Alfons Kauders wrote:
sta ocekujes od covjeka koji je radni vijek proveo u javnom sektoru... :D oni imaju malo sjebano mjerilo uspjesnosti :D
Po tom sjebanom mjerilu Bosnalijek i FDS mogu biti uspješne firme... Željeznice ni po kojem :mrgreen:
The BEN10

#30617 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Zamoljen da prokomentira izjavu predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića da je na sceni pljačkanje javnog dobra u FBiH, Nikšić je rekao da se, od kada je imenovan na poziciju premijera, trudi da spriječi i kazni svaki oblik nezakonitog ponašanja koji uoči.
Zakopajte po Elektroprivredi bagro, da vidite kako Dino i nj poltroni izmišljaju tendere i pumpaju im cijene!
Alfons Kauders

#30618 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:
Alfons Kauders wrote:
Po tom sjebanom mjerilu Bosnalijek i FDS mogu biti uspješne firme... Željeznice ni po kojem :mrgreen:
jbg vecini u javnom sektoru jedino mjerilo usjpeha je koliko su skrsili nasih para na svoje "projekte"... :D a zeljeznice tu prednjace :D
motorola01

#30619 Re: SDP

Post by motorola01 »

The BEN10 wrote:
Zamoljen da prokomentira izjavu predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića da je na sceni pljačkanje javnog dobra u FBiH, Nikšić je rekao da se, od kada je imenovan na poziciju premijera, trudi da spriječi i kazni svaki oblik nezakonitog ponašanja koji uoči.
Zakopajte po Elektroprivredi bagro, da vidite kako Dino i nj poltroni izmišljaju tendere i pumpaju im cijene!
Pa nece sam sebi jamu kopat` :-)
wolf07

#30620 Re: SDP

Post by wolf07 »

A kad su valjali one gluposti u predizbornoj kampanji nesto se ne sjecam da je iko od SDP-ovaca govorio o spasavanju Federacije od kolapsa!!! Znaci, prijetnje od kolapsa nije ni bilo dok nije SDP uzeo vlast :D . Pa dugo im je trebalo da nas dovedu do ruba kolapsa.
Samo jos jedna za kraj, nemojte nas vi iz SDP-a spasavati ni od cega i ni od koga... duze cemo zivjet!
jon_jovi

#30621 Re: SDP

Post by jon_jovi »

Šta oni ima da spađavaju? Niko i nigdje od njih nije zahtjevao da bilo šta spašavaju. Njima niko nikakve zahtjeve u pogledu bilo čega nije iznio. Slobodni su da rade što hoće i kako hoće
Better Man

#30622 Re: SDP

Post by Better Man »

Nikšićeva izjava je u vezi izglasanog nepovjerenja Vladi i on uopće ne želi da radi ništa što može donijeti ekonomski napredak, već samo osnovne stvari koje će držati Federaciju stabilnom od propasti, jer on smatra da je ova Vlada u tehničkom mandatu. On još uvijek uglavi mašta o rekonstrukciji Vlade do koje neće nikad doći, jer ni HDZ, a ni SBB ne žele godinu dana pred izbore na brod koji tone. Nikšića treba da bude sramota kad proziva druge za opstrukciju rada Vlade, kad je i on sam opstruirao rad iste izbjegavanjem da saziva sjednice Vlade i da rješava ključna pitanja.
The BEN10

#30623 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Better Man wrote:Nikšića treba da bude sramota kad proziva druge za opstrukciju rada Vlade, kad je i on sam opstruirao rad iste izbjegavanjem da saziva sjednice Vlade i da rješava ključna pitanja.
Upravo.
HM 2011

#30624 Re: SDP

Post by HM 2011 »

Politika u BiH se ne smatra nekim plemenitim zanimanjem gdje dobijaš da rukovodiš da bi izgradio svima.....

KOd nas rukovodiš da bi izgradio sebi...

Kad ćeš izgraditi zavisi od apetita...

Zakoni o opljačkanoj imovini - ubleha....
Pet politika - ispade ubleha - a moglo je biti nešto od toga - ali opet - ubleha....

Ubleha na ublehu....

Politika u BiH se ne smatra nekim plemenitim zanimanjem gdje dobijaš da rukovodiš da bi izgradio svima.....

KOd nas rukovodiš da bi izgradio sebi... i nije ti dosta plata koju primaš.

Kad se to desi društvo je u velikom problemu !
Banksy

#30625 Re: SDP

Post by Banksy »

Hajdarević teško pretučen: Prvi me udario ministar Helez!

09/09/2013, Avaz

BUGOJNO - U ugostiteljskom objektu "Volan" (Motocross club) u Bugojnu sinoć je došlo do masovne tuče u kojoj je teško povrijeđen Benjamin Hajdarević, inače vlasnik ovog lokala.

U tuči je, kako saznaje Avaz, učestvovao i federalni ministar za boračka pitanja Zukan Helez, koji je kako tvrdi Hajdarević, prvi nasrnuo na njega.

Informacija je povrđena u MUP-u Srednjobosanskog kantona (SBK), a glasnogovornik Rusmir Prohan kazao je da su policajci na licu mjesta zatekli Heleza.

- Policijskoj stanici u Bugojnu slučaj je prijavljen u 18.55 sati. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do ovog incidenta. To je sve što mi u MUP-u možemo reći. Ne mogu potvrditi da je bilo ko za sada uhapšen, a istraga će pokazati šta se zaista desilo - rekao je Prohan.

Hajdarević je hospitaliziran zbog težine povreda. Kazao je da ga je napao ministar Helez, koji je bio u društvu još najmanje pet osoba.

- Sjedio sam u kafiću kada su se ispred pojavila dva džipa. Čim su ušli, Helez mi je prišao i udario me prvi šakom u lice. Nakon toga je nastao opći metež u kojem su me tukli i njegovi prijatelji. Gledao sam samo kako da spasim svoju trogodišnju kćerku, koja mi je sjedila u krilu - rekao je Hajdarević.

Tvrdi da je među napadačima prepoznao i Elvisa Tukara, Zukanovog sestrića i vijećnika u Općinskom vijeću u Bugojnu.

Nezvanično Avaz saznaje da su Hajdarević i Helez već ranije imali nesuglasice u jednom bugojanskom kafiću koje nikada nisu riješili. I tada je došlo do naguravanja, ali osim psovki, nije bilo većeg incidenta.

Novinari Avaza su sinoć putem telefona kontaktirali i ministra Zukana Heleza.

Nakon što su se predstavili, rekao je da ih slabo čuje. Ubrzo nakon toga prekinuo je razgovor i više nije odgovorao na pozive.

edit:

Hajdarevića je ministar Helez udario iako mu je u krilu bila trogodišnja kćerka

"Sjedio sam u kafiću kada su se ispred pojavila dva džipa. Čim su ušli, Helez mi je prišao i udario me prvi šakom u lice. Nakon toga je nastao opći metež u kojem su me tukli i njegovi prijatelji. Gledao sam samo kako da spasim svoju trogodišnju kćerku koja mi je sjedila u krilu", ispričao je Hajdarević koji je zbog teških povreda završio u bolnici.
:shock:
Post Reply