Reko' imas ti net na mobu? De da ti pokazem nesto
Hebo ih hrvatski prIjevod
Moderator: anex
Ja sve hocu da pitam, sta im je to?pustopoljina wrote:Ali eto, kod tebe pise bez diacetila...bice da si siguran.

Aroma maslaca u industriji.Fudo387 wrote:Ja sve hocu da pitam, sta im je to?pustopoljina wrote:Ali eto, kod tebe pise bez diacetila...bice da si siguran.
Bićepustopoljina wrote:Nema halve kod mene
Samo ih gledamLoo wrote:Sjooo kad vam dodje dori
boje i ukusimoonca wrote:Dana's..sendvich* avokado & patlidzan & piletina & paradajzic
Super halvaZoya wrote:Ima li halve i kod vas?
Ja na vrijeme sinoć utekoh s foruma ...animals wrote:Jel ovdje neko ima sex veceras ili se niko ne j...vise ni sa kim..
na sto je svijet dosao..pise se o hrani i kokicama ko predskolska djeca..
a petak , dan za m....
Normalno, još dodatno jogurt ili kefir.samsonsam wrote: sarma sa kajmakommy kind of man
![]()
Nemam pekmez ali mogu misliti kako je dobro..vazi wrote:
I kod nas je sinoc bio tanjir halve, zalila je razmucenim jabukovim pekmezom , bas joj da prijatan ukus.
Jest, bas dobro, umanji kalorije i da halvi super vocno kiselkastu notu...Zoya wrote:Nemam pekmez ali mogu misliti kako je dobro..vazi wrote:
I kod nas je sinoc bio tanjir halve, zalila je razmucenim jabukovim pekmezom , bas joj da prijatan ukus.
Znaš šta sam jos dobro probala zimos, ono nesto sa pekmezom od smokavakako je dobro!!!
Jest, sad išla na slike i smokvara jevazi wrote:
Hej, ako se radi o Hercegovini, da nisi slucajno probala smokvaru
Eeeee, ssssmokva, sssmokvicaZoya wrote:Jest, sad išla na slike i smokvara jevazi wrote:
Hej, ako se radi o Hercegovini, da nisi slucajno probala smokvaruNudim teglu nutelle za teglu pekmeza od smokava
Zovi ti kad napravišvazi wrote:Eeeee, ssssmokva, sssmokvicaZoya wrote:Jest, sad išla na slike i smokvara jevazi wrote:
Hej, ako se radi o Hercegovini, da nisi slucajno probala smokvaruNudim teglu nutelle za teglu pekmeza od smokava

Odlicnamoonca wrote:Dok SE hladi...supa: ostatci od vecera:
Piletina& sushi riza& svjeze spinat& kuvana mrkva& cream
..nista mi ne vjerujes..insomnia78 wrote: Odlicna

Nemam pekmeza al smislit cemo vec nesto kad dodesZoya wrote:Zovi ti kad napravišvazi wrote:Eeeee, ssssmokva, sssmokvicaZoya wrote:
Jest, sad išla na slike i smokvara jeNudim teglu nutelle za teglu pekmeza od smokava
Doletit ću ja i do te Francuske