Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Sto se tice Pjanica, kakvi su odzvuci tamosnjih simpatizera Skenderija, kako imaju misljenje, bi l' ispratili pozitivno ukoliko bi doslo do realizacije transfera?
Vec ga guraju umjesto Xavija
He can play CM just fine -- in fact, it's listed as his main position. Excellent player. Busi - Iniesta - Pjanic would be great. Xavi is past it, we need a midfielder to provide some diversity. Pjanic is very talented and could create danger anytime. He is a versatile player, could even play double pivot, in a 4-2-3-1.
Elche vise od pet mjeseci nije dozivio poraz kuci. U 2014 imaju 4 pobijede i 5 nerijesenih. U 18 utakmica koje su igrali kuci primili su 12 golova, samo A.Madrid ima bolju odbranu kada igraju kuci (9 primljenih).
faraon_s_krilima wrote:Elche vise od pet mjeseci nije dozivio poraz kuci. U 2014 imaju 4 pobijede i 5 nerijesenih. U 18 utakmica koje su igrali kuci primili su 12 golova, samo A.Madrid ima bolju odbranu kada igraju kuci (9 primljenih).
HB_BHF wrote:Pjanić produžio ugovor sa Romom do 2018.
Sam odlucio. Ako je sretan u Rimu , postujem.Jedino ako nije kao kad je Falcao produzio sa Atleticom dva mjeseca prije transfera. U principu deal je bio: Ti produzi, uzecemo vise para a tebi dio od transfera.
Za koliko je tad Radamel produzio ugovor??? Imalo bi smisla da je Miralem produzio za godinu-dvije, ali 4!!! Duduk je isp'o pravi. Onako poznavajuci njega, koliko je fino dijete, ne bi me iznenadilo da su ga bas ono nasamarili, a njemu ofirno bilo da odbije.
BHF_Manijak wrote:Za koliko je tad Radamel produzio ugovor??? Imalo bi smisla da je Miralem produzio za godinu-dvije, ali 4!!! Duduk je isp'o pravi. Onako poznavajuci njega, koliko je fino dijete, ne bi me iznenadilo da su ga bas ono nasamarili, a njemu ofirno bilo da odbije.
2 godine, ali se znalo da je produzenje komercijalnog tipa.
Ko zna, mozda su mu obecali dobar tim , borbu za vrh, liga sampiona svake godine...
Ima igraca koji ne gledaju samo sportski dio. Rim je sjajan grad za zivot, sad i dijete...
Mene je iznenadio ali samo nedostatkom ambicije. Ipak treba i druge stvari uzeti pa izvagati