Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
glockov kolac
#30576 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Problem je što herceg-bosanci kontaju da je savim ok promovisati nacističke vrijednosti. Njima su to normalne stvari. Kad ukažeš na to, onda si mudžahedin. A ima i onih kao što je kardinal Vinko Puljić, e ti su najgori.
-
hizo ramidovic
#30577 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ма не, бре, већ указивање на чињенице...Humljanin wrote:Pokušaj humora?hizo ramidovic wrote:Тако је, брате по вери.Humljanin wrote:Opet se mudrolije bacaju... Ovo treba skupljati pa izdat knjigu bosanskih bisera sa klixa..
Уместо да се угледају на камењарске и крсташке форуме где култура дијалога, мудрост, интелигенција, толеранција и друге европске вредности напросто прште на све стране....
-
hizo ramidovic
#30578 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Тако је, јужни брате: меко срце, бритка сабља и тврда прангија...Hafis wrote: Hizo se vraća korenima![]()
Doduše, ono lafo satira i ti folovi. al' duboko u duši kuca mehko srce Mehmed paše Sokolovića
-
Škobo Habu
#30579 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bolje naslov "Prilozi političkom konceptu majorizacije Hrvata u BiH - bošnjački crni humor u službi satanizcije progresivnih ideja Čovićeva HDZ - a".Hafis wrote:Ja sam već počeo s prikupljanjem ove doista neobično vrijedne i specifične lokalne povijesno-kulturološke zaostavšine, s ciljem da je sačuvam od zaborava pred ovom neumoljivom globalizacijom i posljedičnim nestajanjem tradicionalnih regionalnih kulturoloških vrijednosti.Humljanin wrote:Opet se mudrolije bacaju... Ovo treba skupljati pa izdat knjigu bosanskih bisera sa klixa..
Zbirka će se zvati ''Biseri iz trokutistana'' i imati će svoje glavne protagoniste koji su nesebično najviše i doprinijeli njenom nastanku.
-
Hafis
#30580 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tako je ikono moja. Nadaleko poznati, od Bihaća do Zvornikahizo ramidovic wrote:Тако је, јужни брате: меко срце, бритка сабља и тврда прангија...Hafis wrote: Hizo se vraća korenima![]()
Doduše, ono lafo satira i ti folovi. al' duboko u duši kuca mehko srce Mehmed paše Sokolovića
-
Hafis
#30581 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To ti je tako kad se koketira s njimaglockov kolac wrote:Problem je što herceg-bosanci kontaju da je savim ok promovisati nacističke vrijednosti. Njima su to normalne stvari. Kad ukažeš na to, onda si mudžahedin.
Vego Koče, dedera nas obasjaj svjetlom orijentalne pragmatičnosti, pa nam pojasni koje se to konkretno nacističke vrijednosti promoviraju...ili si to negdje pročitao na nekom forumu...a meni se čini da jesi. Daklem?
- seln
#30582 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ustaske pesme, zastave sa kukastim krizom, "noz zica Srebrenica", Thompusovi koncerti....Hafis wrote:To ti je tako kad se koketira s njimaglockov kolac wrote:Problem je što herceg-bosanci kontaju da je savim ok promovisati nacističke vrijednosti. Njima su to normalne stvari. Kad ukažeš na to, onda si mudžahedin.![]()
Vego Koče, dedera nas obasjaj svjetlom orijentalne pragmatičnosti, pa nam pojasni koje se to konkretno nacističke vrijednosti promoviraju...ili si to negdje pročitao na nekom forumu...a meni se čini da jesi. Daklem?
-
Hafis
#30583 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zar je ovaj još živ 
- seln
#30584 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uprkos naporima kvislinga.Hafis wrote:Zar je ovaj još živ
Za ne povjerovati.
- vatrogasac
#30585 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
seln wrote:
Ustaske pesme, zastave sa kukastim krizom, "noz zica Srebrenica", Thompusovi koncerti....
Sud u Požegi presudio da je ustaški pozdrav "Za dom spremni" izraz legitimiteta vlasti u Hrvatskoj
-
Hafis
#30586 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne treba ni ići u tu Požegu kad su takvi.vatrogasac wrote:seln wrote:
Ustaske pesme, zastave sa kukastim krizom, "noz zica Srebrenica", Thompusovi koncerti....Sud u Požegi presudio da je ustaški pozdrav "Za dom spremni" izraz legitimiteta vlasti u Hrvatskoj
Srećom u nas toga nema
- seln
#30587 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"U vas", u kamenjaru toga ima itekako.Hafis wrote:Ne treba ni ići u tu Požegu kad su takvi.vatrogasac wrote:seln wrote:
Ustaske pesme, zastave sa kukastim krizom, "noz zica Srebrenica", Thompusovi koncerti....Sud u Požegi presudio da je ustaški pozdrav "Za dom spremni" izraz legitimiteta vlasti u Hrvatskoj
Srećom u nas toga nema
"U nas" toga nema.
Pa se ti nasadi na glavu da dokazes suprotno.
- BHCluster
-
glockov kolac
#30589 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prvo, ne razumije baš najbolje šta pričaš. Ne pričam kombinaciju arhaičnog škutorizma, sarkazma u pokušaju i kvazi hrvatskog humora. Drugo, tvoje pitanje, ako sam ga dobro shvatio, potvrđuje moju tezu, čim ti trebam objasniti.Hafis wrote:To ti je tako kad se koketira s njimaglockov kolac wrote:Problem je što herceg-bosanci kontaju da je savim ok promovisati nacističke vrijednosti. Njima su to normalne stvari. Kad ukažeš na to, onda si mudžahedin.![]()
Vama i Srbima muslimani su gamad koju je poželjno istrijebiti. Dokazali ste to u ratu, poslije njega i još uvijek to dokazujete.
-
Hafis
#30590 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mada je to relativno učestala pojava, ti i očito imaš ipak još malo veći problem s šovinizmom nego što sam se navikao ovdje, i normalno da projiciraš takve zaključke o čitavim narodima u toj svojoj glavi.glockov kolac wrote:[
Vama i Srbima muslimani su gamad koju je poželjno istrijebiti. Dokazali ste to u ratu, poslije njega i još uvijek to dokazujete.
Tako je i Hitler počeo projicirati ideje o Židovima, Romima...o prevarenim i nesretnim Njemcima i mogu ti reći imao je sreće u životu pa je došao na poziciju da je i u stvarnosti mogao testirati te neke svoje hipoteze.
Iskreno se nadam da se tebi neće baš toliko u životu posrećiti da dođeš u situaciju da provjeravaš te svoje hipoteze.
Sestro, ispratite pacijenta i recite ostalima da ću uzeti jednu malu stanku od 15-tak minuta. Prilično me je iznenadio ovaj slučaj
- Kolinda
#30591 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Još jedan od onih koji nije odolio izazovu, dugo je držao u sebi dok nije pukloHafis wrote:Hizo se vraća korenimahizo ramidovic wrote:Тако је, брате по вери.Humljanin wrote:Opet se mudrolije bacaju... Ovo treba skupljati pa izdat knjigu bosanskih bisera sa klixa..
Уместо да се угледају на камењарске и крсташке форуме где култура дијалога, мудрост, интелигенција, толеранција и друге европске вредности напросто прште на све стране....![]()
- BHCluster
#30592 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo i dobosharka je stigla.

-
hizo ramidovic
#30593 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bravo, majstore!Kolinda wrote: Još jedan od onih koji nije odolio izazovu, dugo je držao u sebi dok nije puklo
Uvek je užitak čitati ovako pronicljive komentare.
Upravu si, doduše malo smo zakasnili u odnosu na vas sa povratkom veri pradedovskoj, ali kako ono kažu bolje ikad nego nikad...
Aj ca, odoh tražiti ikonu na tavanu...
-
dječak sa šibicama
#30594 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zrikiju i Suljagicu treba hotel platiti, da se ko ljudi posaketaju u 4 zida, dokle vise ovo 
-
Škobo Habu
#30595 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To opet nešto? Može l' link? Nisam u toku.dječak sa šibicama wrote:Zrikiju i Suljagicu treba hotel platiti, da se ko ljudi posaketaju u 4 zida, dokle vise ovo
-
dječak sa šibicama
#30596 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije novo, staro, prepucavaju se na tri foruma i 4. drustvene mreze, sa sve pratiocima 
- Kolinda
#30597 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svi koji imaju potrebu vratiti se (bilo čemu) nek se vrate....hizo ramidovic wrote:Bravo, majstore!Kolinda wrote: Još jedan od onih koji nije odolio izazovu, dugo je držao u sebi dok nije puklo
Uvek je užitak čitati ovako pronicljive komentare.
Upravu si, doduše malo smo zakasnili u odnosu na vas sa povratkom veri pradedovskoj, ali kako ono kažu bolje ikad nego nikad...
Aj ca, odoh tražiti ikonu na tavanu...
-
Škobo Habu
#30598 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koji su forumi u pitanju?dječak sa šibicama wrote:Nije novo, staro, prepucavaju se na tri foruma i 4. drustvene mreze, sa sve pratiocima
-
dječak sa šibicama
#30599 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma otkud znam, valjda taj poskok, tviter, ne znam dalje
ja to onako pjesnickom slobodom zaokruzio na 7 
-
Škobo Habu
#30600 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema neke velike razlike među njima dvojicom.