Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The Realist wrote:
Aha, pa morat će nešto skontati, jer između dva recievera mi je baš velika udaljenost i ne bih da još jedan kabl moram stavljati (a i gdje ću nabaviti 10-15m LAN kabla ), dok mi je do routera metar udaljenost.
Da ponovim, Pickbox ide preko recievera, ili je princim Netflixa gdje je potrebno imati aplikaciju na TV-u, ili preko računara spajati TV?
Pickbox će biti dostupan putem resivera, ali vjerovatno i putem smart aplikacije i browser internet pristupa sa korisničkim podacima sa Moj Telemach portala.
Jer u MAX TV-u u Hrvatskoj korisnicima taj servis funkcioniše na način da ga imaju putem resivera, ali mogu da se loguju na njega putem smart aplikacije i browser pristupa sa MAX TV korisničkim podacima.
crnivrag wrote:Pickbox će biti dostupan putem resivera, ali vjerovatno i putem smart aplikacije i browser internet pristupa sa korisničkim podacima sa Moj Telemach portala.
Jer u MAX TV-u u Hrvatskoj korisnicima taj servis funkcioniše na način da ga imaju putem resivera, ali mogu da se loguju na njega putem smart aplikacije i browser pristupa sa MAX TV korisničkim podacima.
Super ako bude tako, jer meni bi odgovaralo da preko recievera ide .
Evo samo da dodam, da se ponuda VOD-a na SBB-u može vidjeti ovdje: http://sbb.rs/televizija/video-klub (na dnu stranice se vrte najnoviji filmski naslovi koji su dostupni u Klub Zoni), tako da bi te iste naslove mogli očekivati i u ponudi VOD-a putem Telemach-a BiH, jer već su nekoliko puta isticali da se sadržaji kupuju na nivou grupacije, a iste se sadržaje "vrte" i na stranici Telemach-a SI.
Sta je sa unifon app,prije 7 dana mi radnica u telemachu pokazuje da je ima ,i ovde neki kako vidim,a menj nece danima da prodje.jel to selektivno nesto bez ikwkvih pravila pa kako kome prodje ili ima povlastenih ovde??!
Kako je dobar ovaj fiber trio grande family: 5,60KM više mjesečno u odnosu na "obični cable" trio family (ispravite me ako griješim) ali dobiješ još SK HD, Pickbox i što je najvažnije - dodata 4mbps UL-a, znači ukupno 8mbps UL! "Best buy" paket definitivno!
Maharadza wrote:Kako je dobar ovaj fiber trio grande family: 5,60KM više mjesečno u odnosu na "obični cable" trio family (ispravite me ako griješim) ali dobiješ još SK HD, Pickbox i što je najvažnije - dodata 4mbps UL-a, znači ukupno 8mbps UL! "Best buy" paket definitivno!
I ja to kontam, ako bude tehničkih mogućnosti idem na taj paket definitivno, svakako mi je istekao ugovor
A nije sve u hostanju, upload valja i za stream a kada se više uređaja nakači na istu konekciju da ne tuši vala
Maharadza wrote:Kako je dobar ovaj fiber trio grande family: 5,60KM više mjesečno u odnosu na "obični cable" trio family (ispravite me ako griješim) ali dobiješ još SK HD, Pickbox i što je najvažnije - dodata 4mbps UL-a, znači ukupno 8mbps UL! "Best buy" paket definitivno!
I ja to kontam, ako bude tehničkih mogućnosti idem na taj paket definitivno, svakako mi je istekao ugovor A nije sve u hostanju, upload valja i za stream a kada se više uređaja nakači na istu konekciju da ne tuši vala
Ma ne trudi se objašnjavati jaro, bitno je da mi znamo za šta nam' treba i da su ljudi iz TM-a to prepoznali pa napravili adekvatnu ponudu!
A nadam se da će uskoro izaći i sa kakvom "mapom pokrivenosti" što se tiče optike ili listom ulica/naselja?!
Last edited by Maharadza on 03/05/2016 16:35, edited 1 time in total.