Egssy, my twin sister
God Bless America (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1912398/?ref_=nv_sr_1
Odličan film sa odličnim soundtrackom:
"everyone is king when there's no one left to pawn"
Moderator: _BataZiv_0809
Egssy, my twin sister

tesko tebi ako ne bude valjoaux wrote:
Ne sjecam se da mi neki film u zadnje vrijeme legao kao The Man from u.n.c.l.e iako sam ocekivao fenomenalan film jer je ipak Guy Richie reziser ipak sam se iznenadio koliko je ovo dobro odradio,sama ta spijunska atmosfera,stara dobra nosnja a o odabiru glumaca da ne govorim,jedina zamjerka mi je sam negativac mislim da je tu moglo mnogo bolje
Potpis kao kucha, kretanje kamere i kadriranje perfekcija, mnogo se toga od ritchija moze naucit sto se toga tice.KB9 wrote:tesko tebi ako ne bude valjoaux wrote:
Ne sjecam se da mi neki film u zadnje vrijeme legao kao The Man from u.n.c.l.e iako sam ocekivao fenomenalan film jer je ipak Guy Richie reziser ipak sam se iznenadio koliko je ovo dobro odradio,sama ta spijunska atmosfera,stara dobra nosnja a o odabiru glumaca da ne govorim,jedina zamjerka mi je sam negativac mislim da je tu moglo mnogo bolje
gledam prvom prilikom al nakon sneča sam prilicno siguran da je svaki njegov film losiji od navedenogNjanjavi wrote:Potpis kao kucha, kretanje kamere i kadriranje perfekcija, mnogo se toga od ritchija moze naucit sto se toga tice.KB9 wrote:tesko tebi ako ne bude valjoaux wrote:
Samo kad che vise the real rocknrolla sunce mu jbem nenormalno
Slažem se apsolutno uz nadu da će biti MNOGO, MNOGO nastavaka!aux wrote:
Maharadza wrote:Slažem se apsolutno uz nadu da će biti MNOGO, MNOGO nastavaka!aux wrote:

kucniljubimac wrote:Koristi li neko Popcorn time za gledanje filmova/serija?
Kako napraviti ovaj VPN, kakvi su utisci generalno?
Može li se dodati prevod/epizoda i sl?
osevapite seee, odgovorite
johnnykola wrote:Sinoc na Fetvi u Velikom ekranu gostovao Kundurica, danaske u Nu2 Bregomir.
Do mene.:pppkakavdanakneiskustvu wrote:johnnykola wrote:Sinoc na Fetvi u Velikom ekranu gostovao Kundurica, danaske u Nu2 Bregomir.
na BHT,ne na fetvi
Ja sam uvijek skidao sa Yify, dajte neku alternativu. Ima li neko na TPB da redovno ripuje filmove?
https://www.yify-torrent.org/ernadr wrote:Ja sam uvijek skidao sa Yify, dajte neku alternativu. Ima li neko na TPB da redovno ripuje filmove?