Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palermo wrote: ↑09/09/2022 19:27
pa evo, ima utakmica s Crnom gorom, nek se organizuje na način da se pozovu da svi navijači da dođu u bojama Ukrajice, transparenti podrške Ukrajini.....mislim prilika za jedan baš onako vidiljiv i upečatljiv način slanja poruke...
Hoću reći, puno je načina na koji mi možemo poslati poruku
Trebalo se u prvoj tekmi dogovoriti da i mi i Crnogorci istaknemo stotine ukrajinskih zastava ili nekih obiljezja. Evo prilike sad.
Piaty wrote: ↑09/09/2022 20:05
Ako se ovo odigra, pa makar bili igraci iz kantona...ali ako se odigra, moja nova reprzentacija bice Ukrajina, a za BiH reprezentaciju cu navijati samo protiv Turske i Srbije.
A šta ako je odigraju igrači Borca, sa ili bez Tatara , jer nijedan drugi igrač neće?
Piaty wrote: ↑09/09/2022 20:05
Ako se ovo odigra, pa makar bili igraci iz kantona...ali ako se odigra, moja nova reprzentacija bice Ukrajina, a za BiH reprezentaciju cu navijati samo protiv Turske i Srbije.
A šta ako je odigraju igrači Borca, sa ili bez Tatara , jer nijedan drugi igrač neće?
Pa nista, isto ostaje misljenje. Pisace da je igrala BiH i tu se prica zavrsava. Drugim rijecima, utakmica se ne bi smjela nikako odigrati.
"Glasao sam za sport, fudbaleri nisu krivi za agresiju Rusije na Ukrajinu", istakao je Čolpa za SportSport.ba.
Shvatili smo šta govori Čolpa i u neku ruku njegovo objašnjenje može i "piti vode", no piztali smo ga da li mu je bilo čudno to što je Fudbalski savez Rusije poslao ponudu Fudbalskom savezu naše zemlje, a ne recimo fudbalskom savezu Hrvatske, Crne Gore, Srbije ili Sjeverne Makedonije.
"Pa čudno je, ali sam se prilikom glasanja odvojio od politike. A i uslovi za naš Savez su dosta povoljni", zaključio je Čolpa.
Neko je go.v.netu Colpi dao dobru lovu iz “srpskog sveta” za ovaj glas, treba provjeriti njegov imovinski karton 2023! Pola je po obicaju vec dobio, pola kad bi zaigrali s bacuskama.
Last edited by Porodice Foht on 09/09/2022 20:27, edited 1 time in total.
Porodice Foht wrote: ↑09/09/2022 20:26
Neko je go.v.netu Colpi dao dobru lovu iz “srpskog sveta” za ovaj glas, treba provjeriti njegov imovinski karton 2023! Pola je po obicaju vec dobio, pola kad bi zaigrali s bacuskama.
Porodice Foht wrote: ↑09/09/2022 20:26
Imovinski karton mu je pun ko brod i bez ovog
Restoran "Bazeni"
nisam na bazenima bio 15 godina. jel rade ni ne znam. prije bilo mjesto da se ide nakon gradskih kulturnih mjesta. nihad colpa pustao na vratima. onaj novi pliticar, kladionicar. ko mu je on?
Last edited by karanana on 09/09/2022 20:44, edited 1 time in total.
konektovan wrote: ↑09/09/2022 20:13
MoRe li se bar kakva cijena plina ispregovarati?!
To i ja kontam, neka rusi potpišu za BiH 200 KM cijenu plina , pa da odigramo i to, jbga, kokuzi smo moras malo povlađivati jačem...inače, mislim da nema ništa od te tekme, neće htjeti igrači,neće biti publike, podići će se javnost itd .
A đe planiraju da se igra? Da nije BL?
konektovan wrote: ↑09/09/2022 20:13
MoRe li se bar kakva cijena plina ispregovarati?!
To i ja kontam, neka rusi potpišu za BiH 200 KM cijenu plina , pa da odigramo i to, jbga, kokuzi smo moras malo povlađivati jačem...inače, mislim da nema ništa od te tekme, neće htjeti igrači,neće biti publike, podići će se javnost itd .
Zna i on da samo djelo ovdje nanosi štetu bez obzira na izrečenu motivaciju pa eto sada se može pravdati da nije uradio ništa loše. Ovdje nije samo u pitanju Ukrajinu več i napad na BiH, u posljednje vrijeme i direktna agresija je se vodila u pitanje kao potencijalni scenario orkestriran na razini Lavrov-Krmošenko tad kada Ukrajina bude zgažena u roku od 2-3 dana.
To znači da Fuad Čolpa nije samo neka abstraktna moralna fukara nego de facto izdajnik! Baliđubre prodano