Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
505sCrtom wrote:na kraju ce biti, ls atleticu, liga barceloni a madrid ce zavrsiti samo sa copom.
upravo mi ta situacija prolazi kroz glavu...real odavno nije bio bolji a barca gora i opet barca moze bolje zavrsiti sezonu.
Al dvije pobijede zaredom trenutno su za barcu naucna fantastika...vidjet cemo
almir1977 wrote:A jest vam se namjestilo ni krivim, ni dužnim da titulu osvojite.
cuj ni krivim ni duznim,skupili 85 boba nako na nafaku
nevjerovatno je da je barcelona primila manje golova od madrida ove sezone. pored sve price o barcinoj supljoj odbrani, manjku igraca, povredama... izgleda da su neki zaboravili prvu polovinu sezone.
almir1977 wrote:A jest vam se namjestilo ni krivim, ni dužnim da titulu osvojite.
cuj ni krivim ni duznim,skupili 85 boba nako na nafaku
nevjerovatno je da je barcelona primila manje golova od madrida ove sezone. pored sve price o barcinoj supljoj odbrani, manjku igraca, povredama... izgleda da su neki zaboravili prvu polovinu sezone.
istina da je barca bila nesto bolja u prvom dijelu sezone ali nemoj zaboraviti ni Valdesa. To je njegova mozda i najbolja polusezona...i tad je puhalo na sve strane samo sto je Valdes cesto spasavao.
faraon_s_krilima wrote:
istina da je barca bila nesto bolja u prvom dijelu sezone ali nemoj zaboraviti ni Valdesa. To je njegova mozda i najbolja polusezona...i tad je puhalo na sve strane samo sto je Valdes cesto spasavao.
ali je i madrid volio primit'. prosulo se puno bodova. barcelona je imala nekoliko kikseva u zadnje vrijeme. kad vec spominjes valdesa, mozda bi sve bilo drugacije da covjek igra. no, sezona se igra od avgusta prosle godine. svasta se nesto izdesavalo od tad.
@skenderija: istina, ali sam si rekao prije par dana:
"barcelona - dvije pobjede i da madrid ne pobijedi sve tri". a ja sam rekao: "ovaj poklonjeni "lifeline" mozda ih motivise da odigraju bar svoje kako treba."
jedno od ova tri tvoja uslova se desio. sada je sve u barcinim nogama.
skenderija04 wrote:Pa bas zato sto je sve u Barsinim nogama sumnjam u titulu. Bolje receno, sumnjam u da mogu dobiti Ekche
6 bodova za titulu. vec su prokockali dvije, ove sezone. ako ih ne mogu zaraditi, i ne zasluzuju je. mada sam siguran da ni njima nije jasno u kakvu su situaciju zapali.
Ductus Holedocus wrote:Ako neko moze da mi postavi Erikov profil.Pretrazih sto sam mogla i nisam uspjela naci nijedan njegov post
i halalite sto ovako"upadam" na temu