Demokratska fronta Željko Komšić

clanstranke

#30526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by clanstranke »

VjecitiStudent wrote:Stranka Tope i braće Stojnić ... :run:
Ali i stranka Josipa Šimića.

http://balkanbreakingnews.com/2016/09/0 ... ra-mafija/
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#30527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Koje smece od clanka. Koja gomila izmisljotina, gluposti i.maste. Dosla sam do «Ismet Dahic, ugledni policajac» i prestala.... :-) :-) :-)
homar

#30528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by homar »

Banksy wrote:
mario001 wrote:
EKSKLUZIVNO: Samo za marketing DF dao 1 milion KM?!?

Za razliku od Njemačke gdje, prema relevantnim pokazateljima, ljevica se bavi socijalnom pravdom, u Bosni i Hercegovini, stranke koje sebe vole nazivati ljevičarskim, doživljavaju potpuno suprotan trend. U nedavnoj analizi politički ekspert Srećko Latal za SDP i DF predviđa čak totalnu izbornu propast!

Jedan od razloga za tako nešto može se kriti i u činjenici da se navedene stranke, kako se to počesto moglo čuti u javnosti, više smatraju lažnim ljevičarima, nego partijama koje baštinu istinsku socijaldemokratiju.

Dokumentacija do koje je uspio doći naš portal, a tiče se planiranih sredstava za marketinšku kampanju DF-a na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 2. oktobar, otkriva zaprepaštujuće podatke o ogromnom novcu kojeg je navedena stranka, s predsjednikom Željkom Komšićem na čelu, potrošila na ovim izborima.

Treba naglasiti da su navedeni podaci stigli na e-mail naše redakcije, a u njima je decidno navedeno da je Komšićev DF samo za kampanju na medije potrošio skoro pola miliona KM. Tačnije na TV medijske kuće otišlo je 321.000 KM, na radio emitere 47.000 KM, na internet portale 77.000 KM, te na novinkse kuće dodatnih 51.000 KM!

Tu se priča o rasipništvu, međutim, ne završava, s obzirom na činjenicu da ovoj cifri treba dodati minimalno 350.000 KM koliko je potrebno platiti na reklamiranje stranke putem bilborda, a što su nam potvrdili iz vodećih marketinških agencija. A oni su, samo u glavnom gradu BiH, zaista prekobrojni. Prema toj računici DF je osigurao novac za kampanju u iznosu od skoro milion KM!

Najvažnija pitanja koje bh. javnost s pravom može postaviti jeste odakle DF-u milion maraka za medije u ovogodišnjoj kampanji, te kako to da ova stranka uvijek nekako ima najviše novca za kampanje. Ovo pitanje se opravdano može postaviti zbog činjenice što je DF i tokom prošle kampanje prednjačio u trošenju novca, pa tako ovoj stranci padaju u vodu svi argumenti o socijalnoj osjetljivosti, i o svemu onome što baštini socijaldemokratija, koja je u prethodnom mandatu bila u koaliciji sa HSP-om koji u svojim prostorijama na zidu čuvaju sliku Ante Pavelića.

Podaci koje objavljujemo, a koji će nesumnjivo izazvati mnogo reakcija u javnosti, u potpuno drugo svjetlo stavljaju Komšića, inače osnivača DF-a koji se godinama predstavlja kao čovjek iz naroda, kao skroman i netipičan političar. Da se, međutim, nijedan od ovih epiteta ne odnosi na njega, o tome svjedoče milioni koji se daju u izbornim kampanjama njegove stranke, a sve to dok se država i narod nalaze u teškoj socijalnoj i ekonomskoj situaciji.

Poznato je, naime, da je upravo skromnost, a neka javnost ocijeni da li je lažna, jedan od glavnih Komšićevih aduta u njegovim istupima u javnosti, a to se posebno odnosi na njegovo isticanje više nego skromnog života u stanu od 58 kvadrata u sarajevskom naselju Hrasno.
http://www.narod.ba/politika/ekskluzivn ... -milion-km
+ kreativa nekoliko stoja...
Sigurno jesu dali toliko, najmanje, ubijaju s kampanjom, ravnopravni s SDA.
DF-u niko više ne može pomoći, oni su bivša stranka, odnosno "DF-vojvode Poplašena".
putokaz1

#30529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Jedino ih Rešidat može izvuć .......
VjecitiStudent

#30530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

clanstranke wrote:

One kriminalne glavuše na vašim plakatima su i jasna poruka i izuzetna glupost - to čak ni Fahro nije tako radio.
Banksy

#30531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
clanstranke wrote:

One kriminalne glavuše na vašim plakatima su i jasna poruka i izuzetna glupost - to čak ni Fahro nije tako radio.
Topa, Stojnić, Alispahić, Rešidat, nastavi niz...

edit: sad gledam kako je počelo,
dr Mehmedbašić, dr Dizdar, Damir Marjanović, Savo Vlaški, Boris Tihi, koliko se pristojnog i pametnog svijeta tu bilo skupilo, na kakav ološ je spalo.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Os ... ica/187315
JThomas

#30532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

nebo i zemlja, ali baš.
Banksy

#30533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Baš.
Dok je Lagumdžijatrgovao, krao i prodavao ispotiha i uz spin, i svi ostali, generalno, koji nam prodaju m. za b, ovaj je to učinio tako lopovski, đilkoški, bezobrazno i brutalno, kao okorjeli džeparoš koji u tramvaju izbunari nepokretnog penzionera, eto, to mi na to liči...
Alfons Kauders

#30534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

A jest simpa gledati nekadasnje SDP-ovce, koji su postali najljuci protivnici SDP-a, :D kako sada blate i DF, mada je vecina upravo tamo poletila prije dvije godine (sjecate se, ono kad ste meni jebavali mater sto sam govorio da nam ne treba jos jedna stranka na rascjepkanoj ljevici). Sad ni DF, naravno, ne valja. :D Nego, de se malo preispitajte, jer vise ne znam gdje pljuvanje pocinje i prestaje - recite da li uopste postoji stranka, ili barem pojedinac, koji ce zadovoljiti vase izrazito visoke standarde? :D Mozda Reuf? :D

Npr:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/izadji-b ... /160926117

Evo sad ne valjaju vam ni ova dvojica, sudeci prema komentarima? Fakat mi nije jasno koji vam je kurac, ali ovo je vec patologija na nivou "jo Hamo vid mu glave"... Ljudi na svom mjestu, strahota uspjesni, odricu se pausala (jer za dan posla zarade jebeni mjesecni pausal), i pored svojih obaveza, odvajaju svoje vrijeme da se aktiviraju u svojoj opstini, sram ih bilo!

I opet Vama i Vasim Visokim standardima nisu po volji? Radi NAP i Alispahica, jer su kao svi u DF njegove sluge? Pa jeste li vi ljudi normalni, ozbiljno pitam?!? Jest eto, Alispahic ce "kontrolisati" ljude koji svojim rukama i mozgom zaradjuju stotine hiljada i zaposljavaju ljude, bezbeli ce ih Alispahic kupiti za pet stoja mjesecno? Neko je ovdje ocito za psihijatrije, ili ja, ili vi.

Dakle, ja bih u Centru glasao za Niksica :thumbup: , a u NG bi vala rahat za ove iz DF-a :thumbup: Ali eto, ja sam haman lud, pa daj vi navedite neke bolje likove, nakon sto se pogledate u ogledalo:

putokaz1

#30535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Nedirajte mi Frontu-vode na anketi kod mene
VjecitiStudent

#30536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Ja da sam u SG, glasao bi za braću Stojnić ... :D
Alfons Kauders

#30537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

putokaz1 wrote:Nedirajte mi Frontu-vode na anketi kod mene
Nisu moja opcija zato jer ce radi idiota iz DF i SDP, odnosno njihovih licnih interesa (DF) i bolesnog egoizma (SDP), Tuzla ove godine dobiti SDA-SBB-HDZ nacelnika, prvi put u 26 godina.

Kako bilo, opet mi se gadi kako ljudi pricaju o njima, kao da je DF vece zlo od SDA i SBB. Valjda to i jeste cilj ovih forumskih ko-fol-ljevicara kojim niko ne valja - da se glasa za SDA i SBB. :D
putokaz1

#30538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Alfons Kauders wrote:
Nisu moja opcija zato jer ce radi idiota iz DF i SDP, odnosno njihovih licnih interesa (DF) i bolesnog egoizma (SDP), Tuzla ove godine dobiti SDA-SBB-HDZ nacelnika, prvi put u 26 godina.

Kako bilo, opet mi se gadi kako ljudi pricaju o njima, kao da je DF vece zlo od SDA i SBB. Valjda to i jeste cilj ovih forumskih ko-fol-ljevicara kojim niko ne valja - da se glasa za SDA i SBB. :D
Kod mene ipak ljevičari biraju ili sdp ili df te manje NS,jednostavno:nemam za koga glasat podržat cu Komšićevu listu,tako razmišljaju,bar u gradu
Alfons Kauders

#30539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

putokaz1 wrote:
Alfons Kauders wrote:

Kod mene ipak ljevičari biraju ili sdp ili df te manje NS,jednostavno:nemam za koga glasat podržat cu Komšićevu listu,tako razmišljaju,bar u gradu
Ja ove godine ne glasam, a vec sam djelimicno objasnio zasto - kada nisu mogli sjesti i dogovoriti zajednickog kandidata, a desnica je mogla, e onda vala nisu vrijedni mog glasa i vremena, tj. nek se jebu i neka uzivaju u novom nacelniku SBB-SDA-HDZ.
JThomas

#30540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

dogovorili su se oni, ali sa SDA.
putokaz1

#30541 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Zar ,osim u Gornjoj Tuzli,SBB postoji?
VjecitiStudent

#30542 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Alfons Kauders wrote:...

Kome je ovaj lopov i DF-ovac bio (naj)načelnik, ni Ajnadžić mu više nije tako crn,tj zelen. :D

Image
Alfons Kauders

#30543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

JThomas wrote:dogovorili su se oni, ali sa SDA.
Upravo tako. DF se u Tuzli dogovorio sa SDA, kako bi zajedno ucerali SDP-u.

Toliko o konsolidaciji ljevice, i toliko o mom ucescu na ovim izborima (ne pada mi na pamet).
Alfons Kauders

#30544 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

putokaz1 wrote:Zar ,osim u Gornjoj Tuzli,SBB postoji?
Drugi covjek SBB-a je iz Tuzle (Djonlagic).
JThomas

#30545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

Alfons Kauders wrote:

Toliko o konsolidaciji ljevice, i toliko o mom ucescu na ovim izborima (ne pada mi na pamet).
pa šta ih onda braniš? :mrgreen:
Banksy

#30546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:Ja da sam u SG, glasao bi za braću Stojnić ... :D
:lol:

Ja, u Centru, za Rešidata... :lol: :lol:
VjecitiStudent

#30547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:

Šteta što im je izmakao Reufov kandidat u NS Samir Arnautović - to bi bio 'dream team', pokrili bi sve vidove kriminala :D
Alfons Kauders

#30548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

JThomas wrote:
Alfons Kauders wrote:

pa šta ih onda braniš? :mrgreen:
Branim par pozitivnih likova u drugoj opstini i to je sve.

To sto je DF u Tuzli napravi kretenski potez je drugi par opanaka...

E sad, u Tuzli poznajem i likove koji su u vrhu lokalnog DF-a, kao i kandidata SBB za nacelnika, te mogu reci da ni jednim ni drugim ne bih dao dvije nacrtane ovce da cuvaju, uz duzno postovanje. SDP-u bi mozda i dao te dvije ovce, znajuci da ce jednu priklati radi pola kile mesa, ali ne dam Imamovicu glas. Ne dam i tacka, 16 godina jebem ti zivot, kad je on postao nacelnik ja sam bio u trecoj deceniji zivota :D Ne dam, a komunjarama savjetujem da sto prije shvate da ideja dozivotnog lidera koji vedri i oblaci nije tako dobra.

Pitajte Lagumdziju.
Budjav_lebac

#30549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Budjav_lebac »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:

Šteta što im je izmakao Reufov kandidat u NS Samir Arnautović - to bi bio 'dream team', pokrili bi sve vidove kriminala :D
U kojoj opcini je kandidat Bake, ali Alispahic ? :mrgreen:
Banksy

#30550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:

Nije prošao visoke kriterije DF povjerenstva za moral, red i zakon .... :lol:
Post Reply