Fallen Angels wrote:Btw Snake me podsjeti sad, ko nije gledao V for Vendetta nek gleda obavezno![]()
Sad ce se Guy F. opet slavit za koji dan.
Priceless!
Moderator: _BataZiv_0809
Fallen Angels wrote:Btw Snake me podsjeti sad, ko nije gledao V for Vendetta nek gleda obavezno![]()
Sad ce se Guy F. opet slavit za koji dan.
Snake Eyes wrote:Fallen Angels wrote:Btw Snake me podsjeti sad, ko nije gledao V for Vendetta nek gleda obavezno![]()
Sad ce se Guy F. opet slavit za koji dan.![]()
Priceless!
Evo:taureg71 wrote:Daleko najbolji film prethodnog SFF-a.johnnykola wrote:pirmin wrote:Je li gledao ko "The Lobster"?
Imao sam namjeru ali rasprodane karte.
Prica obecava.
a mozes li link staviti sa IMBD ???
Nema na čemu.taureg71 wrote: sta reci nego HVALA
Pa đe si eggsy
Snake Eyes wrote: Pa đe si eggsy, bio sam se prepao da ti se nije šta desilo.

Snake Eyes wrote:Preporuka:
Once Were Warriors (1994)
http://www.imdb.com/title/tt0110729/?ref_=rvi_tt
Pojavio se titl na titlovi.comBlackSnake wrote:Slažem se ..Artest wrote:BlackSnake wrote:
PS. Kada nema ništa novije ponovio sam "Eyes Wide shut" ... čisto da se obnovi gradivo.Lektira.
Film koji ce lijepo ostarit i postati kultni; ako vec nije.![]()
Nego zna li neko gdje skinuti subtitl za ovaj novi The Gift. Ubih se tražeći ali ništa
oooo pa dze si Eggsy

Saian wrote: oooo pa dze si Eggsy, mjesec dana poslije
Hvala za info iako malo kasno stiže jer sam već odgledao filmtaureg71 wrote:Pojavio se titl na titlovi.comBlackSnake wrote: Nego zna li neko gdje skinuti subtitl za ovaj novi The Gift. Ubih se tražeći ali ništa
pih, zvuci kao nesto sto se mora probatEggsy wrote:Saian wrote: oooo pa dze si Eggsy, mjesec dana poslije
![]()
pila, tukla, drogirala se, zbog sekte u koju odoh...sad ok, samo se prostituisem..
![]()

Kako mi je promakao ovako dobar film.Snake Eyes wrote:Fallen Angels wrote:Btw Snake me podsjeti sad, ko nije gledao V for Vendetta nek gleda obavezno![]()
Sad ce se Guy F. opet slavit za koji dan.![]()
Priceless!