Zvace i Cidicka, ali svoje stranacke kolege, samo sto ih ne guta nego ih ispljune.GandalfSivi wrote:Nemoj molim te vise, evo nakvo suho meso zvanjam, zamalo se ne udavih...Capsicum wrote:a nisam ni u jednoj stranci
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- GeeTnT
#30501 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- GandalfSivi
#30502 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Iskreno, nisam nju jos do sada posebno upratio, mislim da nije bila previse relevantna, ali izgleda da postaje, morat cu malo to protabiriti...GeeTnT wrote:Zvace i Cidicka, ali svoje stranacke kolege, samo sto ih ne guta nego ih ispljune.GandalfSivi wrote:Nemoj molim te vise, evo nakvo suho meso zvanjam, zamalo se ne udavih...Capsicum wrote:a nisam ni u jednoj stranci
-
criticos
#30503 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prema podacima zadnjih istraživanja u kojim sam učestvovao, BPK će ostati kakav jeste, a ZDK je trenutno varljiv za bilo kakve pokazatelje i projeciranja. KS, TK i USK je izvjesno da će u opoziciju SDA, s tim da je iznenađujuće kako dobro stoje za FBiH i PSBiH.putokaz1 wrote:
Postoji velika vjerovatnoća da ćemo dobiti bitku ''Izbori 2018'' protiv SDA
Postoji velika vjeravotnoća da će SDA izgubiti
-Predsjedništvo
-TK
-ZDK
-BPK
-USK
pa čak i KS
- GandalfSivi
#30504 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
criticos wrote:Prema podacima zadnjih istraživanja u kojim sam učestvovao, BPK će ostati kakav jeste, a ZDK je trenutno varljiv za bilo kakve pokazatelje i projeciranja. KS, TK i USK je izvjesno da će u opoziciju SDA, s tim da je iznenađujuće kako dobro stoje za FBiH i PSBiH.putokaz1 wrote:
Postoji velika vjerovatnoća da ćemo dobiti bitku ''Izbori 2018'' protiv SDA
Postoji velika vjeravotnoća da će SDA izgubiti
-Predsjedništvo
-TK
-ZDK
-BPK
-USK
pa čak i KS
Ima li ba iko ta istrazivanja, ubih se trazeci nesto relevantno. Znam da putokaz to onako iz glave (njemu nije zamjeriti, trudi se), ali fakat ima li sta zvanicno?
- Capsicum
#30505 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo stalo mi je do tebe i tvog mišljenja i da li mi vjeruješ ko o fauni AngoleGandalfSivi wrote:Nemoj molim te vise, evo nakvo suho meso zvanjam, zamalo se ne udavih...Capsicum wrote:a nisam ni u jednoj stranci
- Capsicum
#30506 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Inače evo poslušah taj famozni intervju. Čovića tek ovlaš spomenula, a Komšića ne vadi iz usta. Kao što sam i pretpostavio. Očekivano.
-
mrgreen
#30507 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima li link ?Capsicum wrote:Inače evo poslušah taj famozni intervju. Čovića tek ovlaš spomenula, a Komšića ne vadi iz usta. Kao što sam i pretpostavio. Očekivano.
O Čoviću već sve znamo, dok se ovaj uhljeb pokušava opet prodati za spasitelja države, tako da vrijedi truda u razotkrivanju šarene laze, kome dosad nije jasno a da nije stranački bot.
- Capsicum
#30508 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bilo na N1 web stranici, ali nije više na prvoj stranici, mrsko mi tražit.mrgreen wrote:Ima li link ?Capsicum wrote:Inače evo poslušah taj famozni intervju. Čovića tek ovlaš spomenula, a Komšića ne vadi iz usta. Kao što sam i pretpostavio. Očekivano.
O Čoviću već sve znamo, dok se ovaj uhljeb pokušava opet prodati za spasitelja države, tako da vrijedi truda u razotkrivanju šarene laze, kome dosad nije jasno a da nije stranački bot.
Čuj o Čoviću sve znamo, pa ćemo zato njega preskočiti, idemo pričat samo o Komšiću. To vrlo precizno ilustruje namjere i strategiju NS, odnosno koga smatraju najvećim neprijateljem. Pošto lično ne vjerujem da se NS rukovodi isključivo emocijama i sujetom, skloniji sam vjerovanju da odrađuju posao za HDZ što će kasnije naplatiti poslije izbora. Naravno ako odrade zadatak s uspjehom.
- GandalfSivi
#30509 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Decko, ti si se malo zbunio ovdje. Ne pisem ja za tebe, nemam ni vremena ni zivaca gubiti vrijeme na stranacke poslusnike koji do podne misle jedno, pa od podne kako im je naredjeno (da ne bude licno, nisi jedini ovdje, ali jesi skolski primjer). Ja, kao i vecina nas ovdje, pisem onima koji citaju, koji se raspravljaju argumentima, koji su spremni i priznati greske, pa cak i onima koji su tu samo da pokupe informaciju ili dvije, da se informisu.Capsicum wrote:Evo stalo mi je do tebe i tvog mišljenja i da li mi vjeruješ ko o fauni AngoleGandalfSivi wrote:Nemoj molim te vise, evo nakvo suho meso zvanjam, zamalo se ne udavih...Capsicum wrote:a nisam ni u jednoj stranci
Jebiga, volim ukazati na nelogicnosti (zamalo ne rekoh nebuloze) na forumu, nije mi mrsko ni licemjerje prozvati, zato valjda i postoji forum. Nemoj se previse furati da si mi licno dovoljno bitan tebi da pisem...
-
mrgreen
#30510 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Fala, evo link:
http://ba.n1info.com/a265276/Video/Cudi ... o-BiH.html
NS gubi sve bilo kakvom asocijacijom sa HDZ-om, tako da ta priča kao i mnoge nema logike.
I ovo demoniziranje Sabine je stvarno nevjerojatno.
NS gubi sve bilo kakvom asocijacijom sa HDZ-om, tako da ta priča kao i mnoge nema logike.
I ovo demoniziranje Sabine je stvarno nevjerojatno.
- Capsicum
#30511 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gandalfe dragi, tvoje mišljenje o meni ili bilo čemu na političkoj ili drugoj bh sceni ne zanima ko snijeg u Vašingtonu. Znaš zašto? Zato što ti o tome raspravljaš iz hobija ili dosade, a nama ovdje je to život i nije nam do šprdancije sa sudbinom naše djece. Zato te molim da mi oprostiš što više neću gubiti vrijeme da odgovaram na tvoje konstantne provokacije. Budi mi pozdravljen.
- GandalfSivi
#30512 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hajde, barem si priznao da zivis (ili se nadas da ces) od toga... Sve okay, ti svoje, ja cu nastaviti pricati svoje price kada vidim nelogicnost...Capsicum wrote:Gandalfe dragi, tvoje mišljenje o meni ili bilo čemu na političkoj ili drugoj bh sceni ne zanima ko snijeg u Vašingtonu. Znaš zašto? Zato što ti o tome raspravljaš iz hobija ili dosade, a nama ovdje je to život i nije nam do šprdancije sa sudbinom naše djece. Zato te molim da mi oprostiš što više neću gubiti vrijeme da odgovaram na tvoje konstantne provokacije. Budi mi pozdravljen.
-
putokaz1
#30513 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prema podacima zadnjih istraživanja u kojim sam učestvovao, BPK će ostati kakav jeste, a ZDK je trenutno varljiv za bilo kakve pokazatelje i projeciranja. KS, TK i USK je izvjesno da će u opoziciju SDA, s tim da je iznenađujuće kako dobro stoje za FBiH i PSBiH.[/quote]
Ima li ba iko ta istrazivanja, ubih se trazeci nesto relevantno. Znam da putokaz to onako iz glave (njemu nije zamjeriti, trudi se), ali fakat ima li sta zvanicno?[/quote]
Nema zvanično,više moja volja,NADAM se daće SDA u Opoziciju i da će i NS pomoći u tome bar KS
Ima li ba iko ta istrazivanja, ubih se trazeci nesto relevantno. Znam da putokaz to onako iz glave (njemu nije zamjeriti, trudi se), ali fakat ima li sta zvanicno?[/quote]
Nema zvanično,više moja volja,NADAM se daće SDA u Opoziciju i da će i NS pomoći u tome bar KS
- GandalfSivi
#30514 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa za tebe i rekoh, barem ne krijes da su to tvoja nadanja. Svi drugi izbacuju brojeve, a nigdje ankete...putokaz1 wrote: Nema zvanično,više moja volja,NADAM se daće SDA u Opoziciju i da će i NS pomoći u tome bar KS
Nego, odgledah Cudicku, sasvim fer interview, prvo svaka cast na inicijativi, a drugo, posteno je rekla i za Komsica, a vala i za Becirevica (za kojeg ja navijam, ali ono, wtf, kakvi ba dorati, ode svijet u digitalnu stvarnost, mi se ganjamo 500 godina starim pricama)...
- kmirsad
#30515 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo odgledah Čudićku i ja...
...
Stvarno su mi smiješni ovi pokušaji satanizaranja ove sjajne žene... meni to liči na pljuvanje, ščućurenih i do kostiju prepadnutih "gazija"... preko zida forumske anonimnosti... na mrskog neprijatelja... od kojeg im se tresu gače...
Zaskakivanje boljih od sebe... onih kojima u životu ne smiju gledati u oči... iz mraka neosvjetljenih haustora...
Iskompleksiranih "muškaraca" koji se, u stvari generalno... boje jakih žena... i u životu i u politici... ma u svim sferama života... a posebno ovakvih pametnih, modernih, hrabrih, obrazovanih, briljantnih, bez dlake na jeziku...
" muškarčina" koji ovakve žene mogu da imaju samo u snovima... žena o kojima su čitav svoju mladost sanjarili... sanjarili da imaju muda da joj na igranci priđu i zamole za ples... a nikada se nisu usudili da to urade... iz straha da će u prvoj komunikaciji...ispasti nedorasli, nedostojni i inelektualno i na svaki drugi način izdominirani i katastrofalno prizemljeni na pripadajuče, dosta nisko mjesto, a kojeg su... suprotno svojoj neosnovano izgrađenom visokom mišljenju o sebi... u svojoj podsvijesti surovo... svijesni...
Moškaraca koji umiru od straha da će biti prisiljeni da se suoče sa istinom svoje poražavajuče i ponižavajuče pozicije na merdevinama... muškosti, intligencije, obrazovanja, hrabrosti...
"Muškaraca" svijesnih da takvim ženama nisu ni do koljena... i da one pripadaju, ne njima... nego samo "odlikašima"
Balaš je pjevao o takvim muškarcima... ono... pozvonim...pa zbrišem...
Smislite bolji fazon...
... ili nastavite sanjariti...
Djordje Balasevic
Baby blue
Kad ljubim glavu gubim
kad ljubim stvarno ljubim
i zato kad te spazim
ja besomucno trubim
I fuckam kao klipan
crvenim k'o tulipan
jer ti si jedno cudo
baby Blue
Prosao sam sve to
sito and reseto
moj dosije
to je rat i mir
Al' sad nemam takta
sve ostavljam ad acta
prolece je krivo svemu
to imam tremu
I sanjarim o tebi
sve ljubim te u sebi
i patim, kako ne bi
jer volim te, my baby
Pratim te k'o udba
jer ti si moja sudba
ma ti si jedno cudo
baby Blue
Dajem sve za zeton
okrenem telefon
u, pa se smrznem
kad ti cujem glas
O, slusalicu spustim
zbogom snovi pusti
smislicu do sutra nesto
tesim se vesto
I sanjarim o tebi...
O, kako da ti pridjem
popnem se pa sidjem
iza tvojih vrata svira jazz
Ne znam sta bi vise
zazvonim pa zbrisem
sirok mi je dijapazon
smislicu bolji fazon
Sanjarim o tebi...
Stvarno su mi smiješni ovi pokušaji satanizaranja ove sjajne žene... meni to liči na pljuvanje, ščućurenih i do kostiju prepadnutih "gazija"... preko zida forumske anonimnosti... na mrskog neprijatelja... od kojeg im se tresu gače...
Zaskakivanje boljih od sebe... onih kojima u životu ne smiju gledati u oči... iz mraka neosvjetljenih haustora...
Iskompleksiranih "muškaraca" koji se, u stvari generalno... boje jakih žena... i u životu i u politici... ma u svim sferama života... a posebno ovakvih pametnih, modernih, hrabrih, obrazovanih, briljantnih, bez dlake na jeziku...
" muškarčina" koji ovakve žene mogu da imaju samo u snovima... žena o kojima su čitav svoju mladost sanjarili... sanjarili da imaju muda da joj na igranci priđu i zamole za ples... a nikada se nisu usudili da to urade... iz straha da će u prvoj komunikaciji...ispasti nedorasli, nedostojni i inelektualno i na svaki drugi način izdominirani i katastrofalno prizemljeni na pripadajuče, dosta nisko mjesto, a kojeg su... suprotno svojoj neosnovano izgrađenom visokom mišljenju o sebi... u svojoj podsvijesti surovo... svijesni...
Moškaraca koji umiru od straha da će biti prisiljeni da se suoče sa istinom svoje poražavajuče i ponižavajuče pozicije na merdevinama... muškosti, intligencije, obrazovanja, hrabrosti...
"Muškaraca" svijesnih da takvim ženama nisu ni do koljena... i da one pripadaju, ne njima... nego samo "odlikašima"
Balaš je pjevao o takvim muškarcima... ono... pozvonim...pa zbrišem...
Smislite bolji fazon...
... ili nastavite sanjariti...
Djordje Balasevic
Baby blue
Kad ljubim glavu gubim
kad ljubim stvarno ljubim
i zato kad te spazim
ja besomucno trubim
I fuckam kao klipan
crvenim k'o tulipan
jer ti si jedno cudo
baby Blue
Prosao sam sve to
sito and reseto
moj dosije
to je rat i mir
Al' sad nemam takta
sve ostavljam ad acta
prolece je krivo svemu
to imam tremu
I sanjarim o tebi
sve ljubim te u sebi
i patim, kako ne bi
jer volim te, my baby
Pratim te k'o udba
jer ti si moja sudba
ma ti si jedno cudo
baby Blue
Dajem sve za zeton
okrenem telefon
u, pa se smrznem
kad ti cujem glas
O, slusalicu spustim
zbogom snovi pusti
smislicu do sutra nesto
tesim se vesto
I sanjarim o tebi...
O, kako da ti pridjem
popnem se pa sidjem
iza tvojih vrata svira jazz
Ne znam sta bi vise
zazvonim pa zbrisem
sirok mi je dijapazon
smislicu bolji fazon
Sanjarim o tebi...
-
kluz franjo
#30516 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo malo. To je ovaj jučerašnji intervju (ukupnog trajanja od 15 min), u kojem Sabina Čudić na direktno pitanje novinarke u 3 rečenice i ukupno 62 (min 12:51 - 13:53) sekunde komentariše kandidaturu Komšića.mrgreen wrote:Ima li link ?Inače evo poslušah taj famozni intervju. Čovića tek ovlaš spomenula, a Komšića ne vadi iz usta. Kao što sam i pretpostavio. Očekivano.
Pitam se kakva bi bila reakcija da je istu temu komentarisala na način i riječnikom koalicionog partnera DF-a?
(min 16:50)
- Capsicum
#30517 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nikad mi neće biti jasno što ovi Našo strankaši na sve kritike i pitanja odgovaraju pitanjima i kritikama drugima. Čudna sorta.
-
criticos
#30518 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisu još uvijek javnosti dostupna, a mnoga i neće biti. Naručena su od pojedinih ambasada, nevladinih organizacija i stranaka u svrhe predizbornih analiza, razmatranja i planiranja.GandalfSivi wrote:
Ima li ba iko ta istrazivanja, ubih se trazeci nesto relevantno. Znam da putokaz to onako iz glave (njemu nije zamjeriti, trudi se), ali fakat ima li sta zvanicno?
- kmirsad
#30519 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U pravu si...u moru korova, ljiljan je zaista čudna, egzotična biljka...Capsicum wrote:Nikad mi neće biti jasno što ovi Našo strankaši na sve kritike i pitanja odgovaraju pitanjima i kritikama drugima. Čudna sorta.
-
kluz franjo
#30520 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Capsicum, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Ima onaj vic. Idu dvojica i prvi se hvali kako je ušao u politiku i to jako uspješno. Pita ga poznanik: "U čemu je fora, koja je tajna tvog uspjeha?". Ovaj političar odgovara: "Ma to ti je jednostavno, malo demagogije, malo populizma, i to..."
"Šta ti je to demagogija i populizam?", pita onaj drugi.
"Kada te pitaju za nezaposlene, malo slažeš, uljepšaš brojeve, kada te pitaju za konkurente, slažeš malo, oblatiš ih..."
"A kada te uhvate u laži, šta onda?", opet će onaj drugi. "Ništa.", odgovara ovaj političar "opet malo slažeš, optužiš ih da mrze i tebe i narod. Slažeš malo, izvlačiš se!"
Na to će ovaj poznanik: "E moj druže! Nisi ti nikakav demagog i populista. Ti si jedan običan lažov!"
Display this post.
Ima onaj vic. Idu dvojica i prvi se hvali kako je ušao u politiku i to jako uspješno. Pita ga poznanik: "U čemu je fora, koja je tajna tvog uspjeha?". Ovaj političar odgovara: "Ma to ti je jednostavno, malo demagogije, malo populizma, i to..."
"Šta ti je to demagogija i populizam?", pita onaj drugi.
"Kada te pitaju za nezaposlene, malo slažeš, uljepšaš brojeve, kada te pitaju za konkurente, slažeš malo, oblatiš ih..."
"A kada te uhvate u laži, šta onda?", opet će onaj drugi. "Ništa.", odgovara ovaj političar "opet malo slažeš, optužiš ih da mrze i tebe i narod. Slažeš malo, izvlačiš se!"
Na to će ovaj poznanik: "E moj druže! Nisi ti nikakav demagog i populista. Ti si jedan običan lažov!"
- Capsicum
#30521 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kluz franjo, whois currently on your Zvonko Vidović's friends list, made this post.
Display this post.
Display this post.
-
Novak20
#30522 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li ovaj Vidović osuđen za zločine ??? Koliko je odležao ???Capsicum wrote:kluz franjo, whois currently on your Zvonko Vidović's friends list, made this post.
Display this post.
- Capsicum
#30523 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A to su inače kod nas svi ratni zločinci već osuđeni? Meni je npr. ovo dovoljno da ne bih nikad progovorio s njim nijedne:Novak20 wrote:Je li ovaj Vidović osuđen za zločine ??? Koliko je odležao ???Capsicum wrote:kluz franjo, whois currently on your Zvonko Vidović's friends list, made this post.
Display this post.

-
pemanapemani
#30524 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jeste.Novak20 wrote:Je li ovaj Vidović osuđen za zločine ??? Koliko je odležao ???Capsicum wrote:kluz franjo, whois currently on your Zvonko Vidović's friends list, made this post.
Display this post.
Komšić i Suljagić urgirali da ga strpaju u prdekanu još za Komšićevog prvog mandata i u vrijeme kada je Emir bio savjetnik Adnana Terzića.
-
pemanapemani
#30525 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
taj dokument se pojavio u javnosti baš u vrijeme kada se Falatar kandidovao za Predsjedništvo.Capsicum wrote:A to su inače kod nas svi ratni zločinci već osuđeni? Meni je npr. ovo dovoljno da ne bih nikad progovorio s njim nijedne:Novak20 wrote:Je li ovaj Vidović osuđen za zločine ??? Koliko je odležao ???Capsicum wrote:kluz franjo, whois currently on your Zvonko Vidović's friends list, made this post.
Display this post.
Da je barem izašao koju godinu prije, pa da ga naš Željko nogama našuta u KPZ Zenica.