Jedva cekam da vidim i to cudo.Loo wrote:Drzi se provjerenog recepta od skusst i nema da fulasSaraFina wrote: trenutno planiram baklavu
To će biti pokus!![]()
Na grah..bujrum !!
Bice to baklava za pamcenje.
Moderator: anex
Jedva cekam da vidim i to cudo.Loo wrote:Drzi se provjerenog recepta od skusst i nema da fulasSaraFina wrote: trenutno planiram baklavu
To će biti pokus!![]()
Na grah..bujrum !!
Loo wrote:A sto zajebavate sarafinu?
Cura ok kuha..cak sto vise
Samo su joj postavke na kameri mob bile u klincu
Ma @fudara najgori od sve djece uvijek bio i ostaoLoo wrote:A sto zajebavate sarafinu?
Cura ok kuha..cak sto vise
Samo su joj postavke na kameri mob bile u klincu
alibaba_i_30_godina wrote:Daj mi sve vrste sira, smrdljivi, ovakav, onakav i meni dovoljno. Pored malo mesa, jel'.insomnia78 wrote:Imam sira jedno pet vrsta razlicitih. Ako ista ima u Fr ima sira i vinaalibaba_i_30_godina wrote:Još kakav dobar sir i možda sudžuka i good to go za vikend insomnija.![]()
Ima i sudzuke
Jes' samo što trigliceridi polude, al' jednom se živi.
Fudo387 wrote:Dobro, upravu si.
Sarafina, oprosti.
+1mO k3 wrote:@moonca imaš kućnu pomoćnicu ??
NeJma saMse. Ko ce im biti modni guru onda?SaraFina wrote:Fudo387 wrote:Dobro, upravu si.
Sarafina, oprosti.
Prvo ću s Celjom ti srediti ban u "utočištu". Pa onda te ovdje isprovocirati
Meksikance na crno zapošljavaš ??moonca wrote:-sta vama je --
Vi’s kad joj to sve pokipi, i svekrva je namara.Loo wrote:Skuhati je par min u vodi. Samo da baci kljucsadie_forever wrote:Pravila sam 2 puta sutliju ni jednom nije ispalo kako spada.Prvi put previse rize ,to moj muz ne voli,drugi put je ostala zitka isto kao da sam izmjesala mlijeko i rizu i onako samo posecerila.kako dobiti onu gustu sutliju sa malo rize ali opet sve gusto i sjedinjeno?
Pa procjediti i staviti u posecereno mlijeko koje vri..pomjesati..smanjiti na najmanje ili ti ga kec.ostaviti da lagano vri..
Kad upije mlijeko..nabubri..to je to
Onda dodati mlijeka koliko je jos potrebno da dobijes gustocu koju zelis..na kraju cimet ako volis
Ostace kremasto..pudingasto..ali ne i raskuhano. Bljutavo
.. Nedavno pojedoh sutliju u kojoj je na kraju ubacen vanilija puding
Nimalo lose
Ima onaj jedan najmanji sto je na obuci, zaduzen samo da kapa ulje po tanjurima...insomnia78 wrote:Nije jednu. Citavu koloniju Meksikanaca. Moonca ima svoj biznismO k3 wrote:SaraFina wrote:@Fudara, hranu neku. Jesi u USA? Kuha li se tamo? Dabome! Ameri svi debeli! Od brze hrane:P
Zato ti šta bosansko!a sto ga driblaš
![]()
Nije fudo debel
@moonca imaš kućnu pomoćnicu ??
..hahaha... ako su na biciklima - najvjerivatnije da su ilegalci- to i policija zna i niko ih ne zaustavlja...mO k3 wrote:Meksikance na crno zapošljavaš ??moonca wrote:-sta vama je --
Baklava je jednostavnija od prebranca...bar za meneSaraFina wrote:
To će biti pokus!
graskolinoinsomnia78 wrote:Grasak
mean machineinsomnia78 wrote:Ma ne skodi meni nista. Masina