Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dervencanka1939 wrote: ↑04/11/2024 22:12
1952-53 Neidhardtove zgrade u Alipašinoj
Stanovali u ovoj drugoj zgradi na prvom spratu tokom moje prve godine dana zivota..., a onda zbog jedne sobe vise odselili na Grbavicu l.
Tako mi je barem mati pricala...
Dervencanka1939 wrote: ↑04/11/2024 22:12
1952-53 Neidhardtove zgrade u Alipašinoj
Stanovali u ovoj drugoj zgradi na prvom spratu tokom moje prve godine dana zivota..., a onda zbog jedne sobe vise odselili na Grbavicu l.
Tako mi je barem mati pricala...
I danas jedne od najljepsih zgrada u gradu. Steta da se takav obrazac nije primijenio na Cengic Vilu, Grbavicu, pocetkom sezdesetih godina. A, o ovome danas ne vrijedi ni pricati.
Pravo sa mosta preko Miljacke u ulicu Bratstva i Jedinstva,pored ona tri solitera sa leve strane do kraja ulice,u brdo gde su kasnije napravili garaze.Sto je tu bilo sankanja i spustanja niz napravljeni led 60-tih godina.Prelepo detinjstvo
bcupko wrote: ↑09/11/2024 03:43
Pravo sa mosta preko Miljacke u ulicu Bratstva i Jedinstva,pored ona tri solitera sa leve strane do kraja ulice,u brdo gde su kasnije napravili garaze.Sto je tu bilo sankanja i spustanja niz napravljeni led 60-tih godina.Prelepo detinjstvo