Sirija

Locked
zrakomlat

#30501 Re: Sirija

Post by zrakomlat »

Ima li kakvih planova o formiranju Isisa, zaštitnika muslimana, u Burmi? Zna li iko šta se tamo dešava?
Klavikula

#30502 Re: Sirija

Post by Klavikula »

a jbt, ovome je normalno da se danas glave rezu jer je to njegov uzor radio prije hiljadu godina. fakat previse budala se nakupilo na ovoj temi. idi se lijeci covjece.
________
japin_mutapi wrote:
Klavikula wrote:inace se na forumu ne podrzava al qaida. savox, cool, japincek, pravdaja i ostali ni u snu ne bi podrzali njihove akcije, ma nema sanse :oops:
meni je samo drago kada asadovi pacovi budu uništeni i kada se sirijski gradovi i sela oslobode i deratiziraju

a isil i asadov režim si ti u pet deka
o tome ti ja pricam, vama je normalno podrzavati teroristicku organizaciju Nusra Front (dakle, ogranak Al Kaide za Siriju) samo zbog toga sto se bore protiv SAA. usput receno, SAA je armija medjunarodno priznate drzave.

takvi danas govore o moralu i ljudskim vrijednostima....
Last edited by Klavikula on 09/11/2014 17:44, edited 1 time in total.
Bodkin

#30503 Re: Sirija

Post by Bodkin »

PerryFred wrote:@AcaLukas

Allahov Poslanik, sallallahu alejhi we sellem, je, na dan Bitke na Uhudu, podigao sablju i upitao prisutne ashabe: „Ko će ovo uzeti od mene?“ Ashabi počeše pružati svoje ruke prema sablji, i svako od njih je govorio: „Ja ću je uzeti.“ A Allahov Poslanik, s. a. v. s., upita: „A ko će je uzeti i dostojno je upotrijebiti?“ Ljudi se suzdržaše i, jedan po jedan, spustiše ruke.
U tom se začu glas jednoga među njima koji odvažno, odlučnim glasom, reče: „Ja ću je uzeti i dostojno ću je upotrijebiti.“ I zaista, on je tom sabljom nevjernicima glave odsijecao:
Ashab koji je na dan Bitke na Uhudu od Poslanika, s. a. v. s., uzeo sablju bio je Ebu Dudžana, čije je pravo ime Semmak ibn Harša, r. a.
Iz fetvi i predavanja šejha Muhammeda ibn Saliha el-Usejmina

Halid ibn Velid je obezglavio 70.000 persijskih ratnih zarobljenika nakon bitke kod Uleisa.
e ako je on obezglavio prije 1000 godina onda trebaju i ovi danas. kakva bolesna i nazadna logika
Bilki

#30504 Re: Sirija

Post by Bilki »

zrakomlat wrote:Ima li kakvih planova o formiranju Isisa, zaštitnika muslimana, u Burmi? Zna li iko šta se tamo dešava?
:D :D :D :D :D
zrakomlat

#30505 Re: Sirija

Post by zrakomlat »

Bilki wrote:
zrakomlat wrote:Ima li kakvih planova o formiranju Isisa, zaštitnika muslimana, u Burmi? Zna li iko šta se tamo dešava?
Pretpostavljam da znaš u kakvom su položaju tamo muslimani, i čime su sve izloženi. I to ne od šiita, alavita i čega ti već ja znam, nego pravih ćafira, što kravi salutiraju kad je sretnu, mole se kipovima. Al jok, veći su nemuslimani ahmed i nedžad iz irana ili hodža što je na strani međunarodno priznate sirijske vlade. Da se otvori tema Ronghya muslimani u Burmi, ove halifatlije nebi navraćale nikako.
Bilki

#30506 Re: Sirija

Post by Bilki »

zrakomlat wrote:
Bilki wrote:
Pretpostavljam da znaš u kakvom su položaju tamo muslimani, i čime su sve izloženi. I to ne od šiita, alavita i čega ti već ja znam, nego pravih ćafira, što kravi salutiraju kad je sretnu, mole se kipovima. Al jok, veći su nemuslimani ahmed i nedžad iz irana ili hodža što je na strani međunarodno priznate sirijske vlade. Da se otvori tema Ronghya muslimani u Burmi, ove halifatlije nebi navraćale nikako.
to je najbolji dokaz da je nesto truhlo u toj drzavi danskoj
zrakomlat

#30507 Re: Sirija

Post by zrakomlat »

Naravno. Čak ni mediji ne izvještavaju o tome. Valjda ovi naši prepisuju samo od stranaca. A ko hebe Burmu, i muslimane u njoj. Nema nafte, nema plina, nije strateško područje, nije nikome interesantna.
5 0 5

#30508 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

zrakomlat wrote:
Bilki wrote:
iz kojeg si ti vijeka? :lol: :lol:
zrakomlat

#30509 Re: Sirija

Post by zrakomlat »

5 0 5 wrote: iz kojeg si ti vijeka? :lol: :lol:
Ne kontam šta je smiješno.
TT987

#30510 Re: Sirija

Post by TT987 »

5 0 5 wrote:
Laprdan wrote:Muslimani nikad prvi ne počinju. Ali kada ih neko već napadne treba da budu žestoki u branjenju. Afganistan, Palestina, Egipat, Sirija... milioni ubijenih nevinih muslimana.

Samo ovi ovdje srbi (AcaLukas, Novak20-djokovic, Chelindžer...) i čifuti mogu biti toliko licemjerni da sada osuđuju muslimane zato što brane svoje živote. Svjedoci smo dugogodišnjeg ubijanja muslimana u skorije vrijeme i sada kada su muslimani konačno počeli da pružaju otpor i da se brane - oni kao naglašavaju zlodjela muslimana.
koje su religije direktno upetljane u sirijskom ratu? znaci, muslimanska vojska protiv... koje?
Siitske,alevitske,kurdske..Sto,da nisu ovi navedeni braca,da nisu ehli-sunnet?Oni,koji obozavaju Aliju r.a.,pored Allaha,koji za majku svih muslimana,Aisu r.a. govore najruznije stvari(necu da ponavljam takve idiotluke),koji pravedne halife nazivaju teroristima!Ili ova manjina sto vlada Sirijom,a ne vjeruju u Allaha,Njegove objave i sl.Ili Kurdi komunjare,koji su teska ciganija i nevjernici.Niko od navedenih,sa svojim krivim stavovima o Islamu,ne pripada nasoj grupi,rasclanite to jednom za vazda!
5 0 5

#30511 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

zrakomlat wrote:
nisam znao da u 12. vijeku imate internet.
Lincoln-Burrows

#30512 Re: Sirija

Post by Lincoln-Burrows »

TT987 wrote:
5 0 5 wrote:
Laprdan wrote:Muslimani nikad prvi ne počinju. Ali kada ih neko već napadne treba da budu žestoki u branjenju. Afganistan, Palestina, Egipat, Sirija... milioni ubijenih nevinih muslimana.

Samo ovi ovdje srbi (AcaLukas, Novak20-djokovic, Chelindžer...) i čifuti mogu biti toliko licemjerni da sada osuđuju muslimane zato što brane svoje živote. Svjedoci smo dugogodišnjeg ubijanja muslimana u skorije vrijeme i sada kada su muslimani konačno počeli da pružaju otpor i da se brane - oni kao naglašavaju zlodjela muslimana.
koje su religije direktno upetljane u sirijskom ratu? znaci, muslimanska vojska protiv... koje?
Siitske,alevitske,kurdske..Sto,da nisu ovi navedeni braca,da nisu ehli-sunnet?Oni,koji obozavaju Aliju r.a.,pored Allaha,koji za majku svih muslimana,Aisu r.a. govore najruznije stvari(necu da ponavljam takve idiotluke),koji pravedne halife nazivaju teroristima!Ili ova manjina sto vlada Sirijom,a ne vjeruju u Allaha,Njegove objave i sl.Ili Kurdi komunjare,koji su teska ciganija i nevjernici.Niko od navedenih,sa svojim krivim stavovima o Islamu,ne pripada nasoj grupi,rasclanite to jednom za vazda!
Znači potrebno je likvidirati sve što ne upada u šablonu.
5 0 5

#30513 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

TT987 wrote:
5 0 5 wrote:

znaci, muslmane za koje ti ne priznajes da su muslimani. :lol: :lol: :lol: a eto, neka su ovi sto otikidaju glave i porobljavaju djecu i zene muslimani. bjelosvjetski sljam.
zrakomlat

#30514 Re: Sirija

Post by zrakomlat »

5 0 5 wrote:
zrakomlat wrote:
nisam znao da u 12. vijeku imate internet.
Ko smo mi? U koju me to skupinu stavljaš?I kakve veze ovo što pišeš ima sa onim što sam ja napisao?
AcaLukas

#30515 Re: Sirija

Post by AcaLukas »

PerryFred wrote:@AcaLukas

Allahov Poslanik, sallallahu alejhi we sellem, je, na dan Bitke na Uhudu, podigao sablju i upitao prisutne ashabe: „Ko će ovo uzeti od mene?“ Ashabi počeše pružati svoje ruke prema sablji, i svako od njih je govorio: „Ja ću je uzeti.“ A Allahov Poslanik, s. a. v. s., upita: „A ko će je uzeti i dostojno je upotrijebiti?“ Ljudi se suzdržaše i, jedan po jedan, spustiše ruke.
U tom se začu glas jednoga među njima koji odvažno, odlučnim glasom, reče: „Ja ću je uzeti i dostojno ću je upotrijebiti.“ I zaista, on je tom sabljom nevjernicima glave odsijecao:
Ashab koji je na dan Bitke na Uhudu od Poslanika, s. a. v. s., uzeo sablju bio je Ebu Dudžana, čije je pravo ime Semmak ibn Harša, r. a.
Iz fetvi i predavanja šejha Muhammeda ibn Saliha el-Usejmina

Halid ibn Velid je obezglavio 70.000 persijskih ratnih zarobljenika nakon bitke kod Uleisa.
Mislis ovog lika?
http://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_ibn_al_Uthaymeen

Isti lik koji kroji drzavu s vjernicima koji na jahtama sirom svijeta deru kokain, prostitutke i alkohol?

Vehabizatorska logika :D

Jos jednom: Poserem ti se na kalifu koja u Rolexu naredjuje da se kolju djeca jer nose farmerke.
Laprdan

#30516 Re: Sirija

Post by Laprdan »

Hahaha, 5 0 5 napao svog čovjeka :mrgreen: Eeee ko ovdje sebi uzima za pravo da pametuje. Moj zrakomlat, ne konta on to. Razmisli dobro na čijoj si ti strani - kakvih "intelektnih" individua. :)
Last edited by Laprdan on 09/11/2014 18:58, edited 1 time in total.
T-72

#30517 Re: Sirija

Post by T-72 »

sarajevoxxxx wrote:10 građana poginulo nakon novog masakra kojeg su počinile snage međunarodne koalcije u Deir Zouru!
Iz tvojih usta u Božije,pardon Alahove, uši , ali sumnjam da je istina
AcaLukas

#30518 Re: Sirija

Post by AcaLukas »

PerryFred wrote:Image

Irački kršćani na Twitteru veličaju lik i djelo Ratka Mladića.
Samo naprijed Islamska državo :wink: :!:
Ista govna i jedni i drugi, to odavno govorim. Ratko Mladic je obrijana verzija Rolex-Kalife.
2604570

#30519 Re: Sirija

Post by 2604570 »

Bilki wrote: vjera je samo paravan za ove kozojebe, jel znaci da je ovo ispravno sto su radili iste horde prije hiljadu i kususr godina, kozojeb bio kozojeb ostao
Zar termin kozojeb nije termin koji se koristio za cetnike skrevene godinama u sumama? Pa su se u nedostatku zena nasladjivanli na domacim zivotinjama. Za ISIL-ovce se moze reci svata toga ali da su kozojebi nikako, oni imaju toliko zena da ih i po pijacama prodaju.
5 0 5

#30520 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

Laprdan wrote:Hahaha, 5 0 5 napao svog čovjeka :mrgreen: Eeee ko ovdje sebi uzima za pravo da pametuje. Moj zrakomlat, ne konta on to. Razmisli dobro na čijoj si ti strani - kakvih "intelektnih" individua. :)
svog covjeka. :lol: :lol: :lol: cime se vi bavite. idi kolji ljude. :lol: :lol: :lol:
Laprdan

#30521 Re: Sirija

Post by Laprdan »

Čuj narkomana što hoće da poistovjeti četničkog ratnog zločinca sa čovjekom koji je ujedinio muslimane da se brane od takvih kao što je krvolok Mladić i Assad.
5 0 5

#30522 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

Laprdan wrote:Čuj narkomana što hoće da poistovjeti četničkog ratnog zločinca sa čovjekom koji je ujedinio muslimane da se brane od takvih kao što je krvolok Mladić i Assad.
neko ko podrzava koljace i silvoatelje djece ne moze biti moralna vertikala nikome. stidi se.
dragma
Vozim: Pješe

#30523 Re: Sirija

Post by dragma »

Na karti označen teritiorij koji je SAA izgubila u Daraa provinciji.
Image

Zvanično saopštenje FSA o potpunoj kontroli grada Nawe i vojne baze blizu njega.
5 0 5

#30524 Re: Sirija

Post by 5 0 5 »

PerryFred wrote: El-Vehab je jedno od imena Allaha dž.š. (17. El-Vehhab - Koji mnogo poklanja ).
Gospodaru moj, ponizi i uništi taguta Assada i sve arapske tagute !
eve sad ce. cim rijesi palestinu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Laprdan

#30525 Re: Sirija

Post by Laprdan »

PerryFred wrote: El-Vehab je jedno od imena Allaha dž.š. (17. El-Vehhab - Koji mnogo poklanja ).
Gospodaru moj, ponizi i uništi taguta Assada i sve arapske tagute !
Amin! Ima taj monstrum i previše dugova za džehennema, mora djelić i na ovom svijetu otkačiti. Kipe mu zlodjela na sve strane.
Locked