Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MickeyMouse wrote:ma ja to tako razumijem drugcije nikako hahahahahaha, cuj bez obaveza i slobodu al nije samo sex.....kako se onda to zove
to je kad neko KULTURNO i OFIRNO pokušava nekoga da pita za sex bez obaveze a ujedno i da ima s kim na kafu da ode kad mu je dosadno...
ono ustaneš ujutro, odeš na posao, dođeš s posla, jedeš, nemaš raje da izađeš taj dan, zoveš osobu x, izađeš sa njom, izjadaš se, onda odvedes u stan, sex, odvezes je kuci i legnes spavati, iduci 5 dana ne zove te, ne zoves je, izlazis s rajom, onda ti opet dođe 5 do 12 i ista procedura .... to je to
Boldirano vec zadire u moju slobodu i finansije ....posle sexa treba da se istusira ukoliko nije skupa struja ince neka se kupa kuci
Neznam koliko ima godina osoba koja je stavila oglas?..........mislim da je imao/la u vidu povremeni sex i druzenje ako je njemu/njoj u dani moment do toga.......nista na ovom svijetu nije bez obaveza
@spreca
haahah dobro, nisam toliko detaljisao
ako ćemo tako ja više volim da se prije toga istušir, poslije i onako ide kći..il ja idem kući
a sto se finansija tiče, sad je skupa struja zato u zoru
Neznam koliko ima godina osoba koja je stavila oglas?..........mislim da je imao/la u vidu povremeni sex i druzenje ako je njemu/njoj u dani moment do toga...
ah to, e pa nebih ulazio izmedju dvije vatre neide mi sport,
ja reko neki tvoj personalni trener aerobika i fitnesa hahahaha...
stvar je samo kome sta treba i hemije, neigra ulogu niti sprecava vise ni brak ni zabavljanje ni koji slican klinac, samo se stvari drugcije zovu i to je to, a kome netreba i nije do sexa za koji ce mu onda i zivot....to je naravno samo moje musko blijedo misljenje
znaci naocit tip cim je u zrelim godinama ko trener aerobika napucan hahahahaha,
ma nije obaveza u sustini nista, moze ti rec ok necu a radit svoje zar ne.....
MickeyMouse wrote:
ja reko neki tvoj personalni trener aerobika i fitnesa hahahaha...
mozda bi i bio da je drzo jezik za zubima
ako se zabavljate s nekim, i zenska vam kaze "sve sto trazim, zelim je da se ne vidjas sa drugim zenama dok si sa mnom" jel to automatski obaveza? prevelik zahtjev?