Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
530i wrote:Ovu iz Travnika sam viđao na austrijskim tablicama još prije par godina...valjda je čovjek uvezao.
Ja je vidio proslo proljece u Travniku,bile su AUT tablice. Bec.
Prije otprilike 2,5 godine je vidim ispred Fis-a u Vitezu, tad još nije bila na oglasima, kasnije se pojavila...ne vjerujem da je lik toliko promašio da mu ostane neocarinjen auto, ali sve je moguće.
Sa pika još sam upratio srebrenu 156GTA sw koja se prodavala u Kalesiji i 147GTA crnu iz BL. Nadam se da ima još koja uvezena
530i wrote:Ovu iz Travnika sam viđao na austrijskim tablicama još prije par godina...valjda je čovjek uvezao.
Ja je vidio proslo proljece u Travniku,bile su AUT tablice. Bec.
Prije otprilike 2,5 godine je vidim ispred Fis-a u Vitezu, tad još nije bila na oglasima, kasnije se pojavila...ne vjerujem da je lik toliko promašio da mu ostane neocarinjen auto, ali sve je moguće.
Sa pika još sam upratio srebrenu 156GTA sw koja se prodavala u Kalesiji i 147GTA crnu iz BL. Nadam se da ima još koja uvezena
Mozda gore covjek zivi,pa dodje ponekad u Travnik. Ja sam je vidio bas u Travniku u jednoj autopraonici.
Bila je jedna u Kiseljaku 147 GTA se prodavala,plava,ne znam gdje je zavrsila.
Strucnjak u GTV ubacio 2.4 JTD. Ovom promjenom vozna svojstva su otisla do đavola.
Ova Alfa se već godinama vrti po Piku, ne znam da li je isti vlasnik ili je mijenjala vlasnike, ali uglavnom dugo je po Piku. Nisam ni ja neki ljubitelj čađavca u GTV-u.
Alfa definitvno ima lijep dizajn, ako ne i najljepsi od svih auta, ali ipak ti ovdje poredis auto koje je izaslo '93 sa autom iz '97 godine. Isto tako si mogao staviti i w203 koji je predstavljen 2000. i realno ima puno ljepsi dizajn u odnosu na w202.
Ali svakako Alfa i Mercedes nemaju istu ciljnu grupu, tako da se, nama konzervativnijima , vise svidja Mercedes.
corsa wrote:Alfa definitvno ima lijep dizajn, ako ne i najljepsi od svih auta, ali ipak ti ovdje poredis auto koje je izaslo '93 sa autom iz '97 godine. Isto tako si mogao staviti i w203 koji je predstavljen 2000. i realno ima puno ljepsi dizajn u odnosu na w202.
Ali svakako Alfa i Mercedes nemaju istu ciljnu grupu, tako da se, nama konzervativnijima , vise svidja Mercedes.
pa skrivena poenta i jest bila ta sto je Alfa napravila slican SW model konceptualnom jos prije 20g
corsa wrote:Alfa definitvno ima lijep dizajn, ako ne i najljepsi od svih auta, ali ipak ti ovdje poredis auto koje je izaslo '93 sa autom iz '97 godine. Isto tako si mogao staviti i w203 koji je predstavljen 2000. i realno ima puno ljepsi dizajn u odnosu na w202.
Stavio sam šta je tad bilo aktuelno kod Mercedesa, a šta kod Alfe. W203 je još bio daleko, pa ga nisam ni stavio.
A comendatore je pogodio suštinu i poentu.
Mislim da je i Mercedes promijenio svoju ciljnu grupu, a to su sve više mladi ljudi, željni agresivnih sportskih modela poput ovog CLA SB...Davno je prošlo vrijeme konzervative kod Mercedesa i to sa izlaskom prve generacije A klase.
Stavio sam šta je tad bilo aktuelno kod Mercedesa, a šta kod Alfe. W203 je još bio daleko, pa ga nisam ni stavio.
A comendatore je pogodio suštinu i poentu.
Mislim da je i Mercedes promijenio svoju ciljnu grupu, a to su sve više mladi ljudi, željni agresivnih sportskih modela poput ovog CLA SB...Davno je prošlo vrijeme konzervative kod Mercedesa i to sa izlaskom prve generacije A klase.
najvise je konzervativnih fanova u BIH - 98% vlasnika mercedesa voza konzerve od auta isluzene do bola