Ima ih mamicu imAmagon wrote:neću da ti kažem za ljubavna skrovišta, možda si voajer
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3051 Re: Zeničani
- Not My Idea
#3052 Re: Zeničani
joj bato, kako mi ta tvoja prica lici na nekog, samo ne mogu da skontam na koga 
- kamen spoticanja
#3053 Re: Zeničani
Pricao mi jedan familijarni da se jedanput nasao s tetom (sad mu je supruga) na janjickoj adi...kaze kisha lije,vani pravo zivopisno kad u pola frke poce mlada da vristi...kaze lik kad sr okrenuo na prozoru iza njega lice nako bleji sta rade_BataZiv_0809 wrote:Ima ih mamicu imAmagon wrote:neću da ti kažem za ljubavna skrovišta, možda si voajerOcam' usro sam se ko grlica jedne prilike kad sam primijetio facu koja me posmatra iz sumarka. Doduse na vrijeme sam ga opazio, pa nije nista vidio
Ali propade mi noc
I to jaro nekakav hinjski osmijeh mu na njusci. Ccccc
Isao je opet al sad s punim golfom klosara da ga nadju ali nije ga bilo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3054 Re: Zeničani
Golf pun klošara, al' se ismijah
Fakat ima tih manijaka. Ja sam jedne jedine prilike na Prašnicama skužio upaljen kombi, ali ugašenih farova. A taman krenuo na zadnje sjedište
Nikad više Prašnice
Not my Idea-možda se ba znamo, a ti se kofrčiš. Nećeš da kažeš kojih si godina i generacija u gimnaziji.
Ako ništa odgovori na ovu moju temu: đe si pila sa rajom, đe si išla u mrak

Not my Idea-možda se ba znamo, a ti se kofrčiš. Nećeš da kažeš kojih si godina i generacija u gimnaziji.
Ako ništa odgovori na ovu moju temu: đe si pila sa rajom, đe si išla u mrak
-
dert
#3055 Re: Zeničani
NMI je fino celjade
nemojte da je barcete , bit ce belaja 
-
Eborg
#3056 Re: Zeničani
Bio je onaj jedan klošar u gradu, poznat kao drkadžija kod tih ljubavnih susreta. Fino se pristavi uz auto gdje se odvija akcija i zada svoj posao.
- Not My Idea
#3057 Re: Zeničani
Nekad prije na Kamberovicu, na djecijem igralistu 1 i 2, il pored Bosne. il kod onog turskog spomenika ispod Verdija_BataZiv_0809 wrote: Ako ništa odgovori na ovu moju temu: đe si pila sa rajom, đe si išla u mrak![]()
nekad u onom parku kod Tena. (to je stvarno davno bilo
a nekad u parku kod Gatta.
nikad u zivotu nisam pila na Pojilu
a vise se ne pije po parkovima, sad se u kuci sta popije i haj napolje...
et
de, ko da mi smiju stadert wrote:NMI je fino celjadenemojte da je barcete , bit ce belaja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3058 Re: Zeničani
Joj zaboravio sam spomenuti onaj parking iza skole na Bilimiscu
I tu se fino cugalo, muzika se pustala, a vala bilo je i ljubavne akcije. Jednom me je tu pretresala rijamu
Došli sa onim crnim Puch džipom, izveli me iz auta, sve iz dzepova na krov, a ja gledam ima li kamere sa slucajeva X

-
Eborg
#3059 Re: Zeničani
Pa zar je toliko teško izdvojiti cvaju za motelčić? To jebavanje po autu mi nikad nije bilo jasno. 
-
Djubre_
#3060 Re: Zeničani
Pojilo je imalo vazda dobru raju. Ono bez seljaka koji se raznesu i pjevaju sinana.. nije mnogo aktuelno bilo dok nas murija nije pocela tjerati i upadati..
Na kamberovicu ko se nije igrao.. pa odrastao.. i propio propusio napusio.. ljubio mazio.. nije zenicanin
Park kod tena.. itd..
Meni najbolje momacko to neko odnosno mlad sam bio.. vrijeme.. kada je radio sen i milenium (tapas). Ono pola folk pola rock.. ajjj pilo se do besvijesti pa onda gore paradiso tocene pive...
Sjeca li se ko hamburgera iz jumba? 1 km kada su bili.. popijes i krenes kuci navece radio svu noc.. cuvar pravio.. uzmes 2-3 i kuci..
U zadnjih par god, lindapek i oni masni bureci... uzmes dva i jogurt popijes pojedes i kuci.. ujutro sve izbacis iz sebe hehe.. ali je cejf bio..
Lasko pivo crne limenke.. pa staklene flase 0.33.. pa visko vino mostarsko itd.. 3 km.. walter plavi 1.50 km..
Romantik, gaudeamus, gimnazija..
Milenium, sen, paradiso..
Pojilo, park kod tena, pa u ten.. collegium..
Je li ko isao na partije u zeljezaru u halu?
Reactor 1,2,3 itd.. ojjj ludareeee
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Na kamberovicu ko se nije igrao.. pa odrastao.. i propio propusio napusio.. ljubio mazio.. nije zenicanin
Park kod tena.. itd..
Meni najbolje momacko to neko odnosno mlad sam bio.. vrijeme.. kada je radio sen i milenium (tapas). Ono pola folk pola rock.. ajjj pilo se do besvijesti pa onda gore paradiso tocene pive...
Sjeca li se ko hamburgera iz jumba? 1 km kada su bili.. popijes i krenes kuci navece radio svu noc.. cuvar pravio.. uzmes 2-3 i kuci..
U zadnjih par god, lindapek i oni masni bureci... uzmes dva i jogurt popijes pojedes i kuci.. ujutro sve izbacis iz sebe hehe.. ali je cejf bio..
Lasko pivo crne limenke.. pa staklene flase 0.33.. pa visko vino mostarsko itd.. 3 km.. walter plavi 1.50 km..
-
Djubre_
#3061 Re: Zenica - NOVA GODINA, gdje, sta, kako?
Pa jbte ne mogu popiti 100 piva.. mogu 10-15 mali za noc.. 7-8 velikih.. nikad se ne ubijem.. imam granicu.. pricam o nabavnoj.. a u kafani mogu i stoju popit..
Hrana.. ne volim jest i pit.. pijem vise na prazan stomak.. uzmem malo samo nesto.. pomezetim haha
Hrana.. ne volim jest i pit.. pijem vise na prazan stomak.. uzmem malo samo nesto.. pomezetim haha
-
Eborg
#3062 Re: Zeničani
Pa ima i sad hamburgera i chickenburgera u Evropi ali kod zapadne tribine "Bilinog polja".
A burek smrdo iz Lindapeka i danas ubije masnoćom kad se pregoni u dernečenju.
A burek smrdo iz Lindapeka i danas ubije masnoćom kad se pregoni u dernečenju.
-
Djubre_
#3063 Re: Zeničani
Fakat, sto je dobro pojesti kada ides kuci pijan.. gladan... alkohol sapere covjeka.. i gdje uzeti navece..
Edit: i da zaboravio sam spomenuti nekada prije par godina.. sendvici u romantiku.. suho meso fazoni..
Krenuli u beograd na utakmicu srbija - bih, kupili ja i jaran po 6 sendvica i u ruksak.. vratili se sa po dva ko opanak presovan..
Pojedemo ih u romantiku, caj i kuci spavati ehhh
Edit: i da zaboravio sam spomenuti nekada prije par godina.. sendvici u romantiku.. suho meso fazoni..
Krenuli u beograd na utakmicu srbija - bih, kupili ja i jaran po 6 sendvica i u ruksak.. vratili se sa po dva ko opanak presovan..
Pojedemo ih u romantiku, caj i kuci spavati ehhh
Last edited by Djubre_ on 19/12/2013 11:32, edited 1 time in total.
- zedo_m
#3064 Re: Zeničani
Il sredit gajbu za te stvariEborg wrote:Pa zar je toliko teško izdvojiti cvaju za motelčić? To jebavanje po autu mi nikad nije bilo jasno.
-
Djubre_
#3065 Re: Zeničani
Imas ti djevojaka, nece ni u kakav stan ili motelcic.. jednostavno hoce malo da se pofata.. hehe.. cejf je i u autu.. kamenolom! Cugaj na haubi, pusi, pipaj, u auto vodi, zatvori.. i kuci vozi
-
Eborg
#3066 Re: Zeničani
Znam za slučaj kada se proces vanbračnog šuškanja odvijao na krovu auta pa ti vidi.
Osim egzibicionizma, ne vidim nikakav užitak u tome. Mlada legne i raširi noge a ti se Muzafere kupaj. Pa onda vidiš da ti se hrđa uhvatila ispod lajsne, auta dakako.
-
dezurni_ucenik
#3067 Re: Zeničani
Djubre_ wrote:Pojilo je imalo vazda dobru raju. Ono bez seljaka koji se raznesu i pjevaju sinana.. nije mnogo aktuelno bilo dok nas murija nije pocela tjerati i upadati..
Na kamberovicu ko se nije igrao.. pa odrastao.. i propio propusio napusio.. ljubio mazio.. nije zenicanin![]()
Park kod tena.. itd..
Romantik - skladiste putera.Kako su ga vec zvali u periodu sa pocetka 2000tih.
-
Djubre_
#3068 Re: Zeničani
Hahaha zvao se SEVDI. siptar ga neki drzao.. jeo redovno tu nisam isao u skolu jedem pa kafe ispijao..
Mislio sam na milenium kod pozorista dole starog kod biss tours benziske gdje je sad tapas.. jasar lepina i ostali bili obezbjedjenje..
Da u jumbu je radila fina djevojka.. dzacki!
Mislio sam na milenium kod pozorista dole starog kod biss tours benziske gdje je sad tapas.. jasar lepina i ostali bili obezbjedjenje..
-
dezurni_ucenik
#3069 Re: Zeničani
Djubre_ wrote:Hahaha zvao se SEVDI. siptar ga neki drzao.. jeo redovno tu nisam isao u skolu jedem pa kafe ispijao..
Jest Sevdi.U sendvic ti stavi 2 kolutica salame,3 kapi kecapa,i 10 kila kupusa,valjda da dobije na tezini.Hamburger-ko da si havu jeo,nikakvog ukusa i mirisa nije imao.A sendvici u Romantiku - bas zbog sudzuka imali speicifan miris.Al dobri su bili i u Gaudeamusu.ž
Ne treba zaboraviti Gatto-skroo svakog vikenda neko poznat svirao,Edo Majka,Damir Urban,Adi Lukovac,Protest ,Galerija petkom -Ofingeri svirali-
Cim se sjecas takvih mjesta,onda imas oko ili preko 30 godina .
-
Djubre_
#3070 Re: Zeničani
Nemam jos 30. 28 ipo
rano sam poceo hodati.. cugati.. do 22ge se zasitio derneka parkova stanova vikendica itd.. i prestao.. od tada ozbiljnost.. djevojke.. zene.. posao.. jbg.. tu je to..
- Warashii
#3072 Re: Zeničani
Metropolis
, koliko se sjecam i tamo je hrana bila poprilicno dobra .
Meni je iz tog vakta nekako ostao drag Belfast iako sam najvise vremena, mozda nekih 3-4 godine, proveo u Kabareu .
Meni je iz tog vakta nekako ostao drag Belfast iako sam najvise vremena, mozda nekih 3-4 godine, proveo u Kabareu .
-
Djubre_
#3073 Re: Zeničani
Ooo da... belfast - fenix.. kako sam njih zab..
-
dezurni_ucenik
#3074 Re: Zeničani
Djubre_ wrote:Nemam jos 30. 28 iporano sam poceo hodati.. cugati.. do 22ge se zasitio derneka parkova stanova vikendica itd.. i prestao.. od tada ozbiljnost.. djevojke.. zene.. posao.. jbg.. tu je to..
Tu smo negdje onda generacijski.
-
Mustang1
#3075 Re: Zenica - NOVA GODINA, gdje, sta, kako?
A dobro nabavna
Ja navikao po kafanskim cijenama .. Tako kad sam prvi put otisao u neku diskoteku u Vitezu kad sam vidio cijene kupovao po flasu nisam po casu i opet manje potrosio nego da sam u Zenici po casu