postoji li mogućnost da ovaj balon eksplodira
ili da se porezom na stanove
ko više kupuje te stanove
Black swan wrote:nek se samo gradi
postoji li mogućnost da ovaj balon eksplodira![]()
ili da se porezom na stanovepojavi njihov višak na tržištu pa sve krahira...
ko više kupuje te stanove
Znači nikad nije ni bilo šanse da se napravi nešto korisnije.mario001 wrote: Prodao je ono Damir davno, Robot nema love da pravi nista pa zbog toga je cekalo godinam...sve je ono prodato davno
Logovan wrote:Znači nikad nije ni bilo šanse da se napravi nešto korisnije.mario001 wrote: Prodao je ono Damir davno, Robot nema love da pravi nista pa zbog toga je cekalo godinam...sve je ono prodato davno
, nije bilo sanse.S obzirom da se radi o privatnom vlasništvu
U to ne ulazim.bumerangss wrote:Nema više sexa u onim grmovima!U svako doba dana i noci moglo se naci i muskih i ženskih kurviP308 wrote:Cemu iznenadjenje. Vec godinama na tom mjestu najavljuju projekte, bilo je samo pitanje vremena kada ce poceti izgradnja.
Gdje Unigradnja pravi zgradu jeste, Tibra je kupila neku fabriku ili sta vec, oni su dosli tu za vrijeme EfendicaThe BEN10 wrote:I ono zemljište ispod Kumrovca je otišlo u Hadžićevom mandatu, jel tako bješe?mario001 wrote:Prodao je ono Damir davno, Robot nema love da pravi nista pa zbog toga je cekalo godinam...sve je ono prodato davno
Krenut će na park kod Druge gimnazije i na park ispred BBI centra.mk ultra wrote:Jos je ostala livada kod RTV doma i energoinvesta, popunili su sve od bascarsije do ilidze uz cestu
Sta ce onda?
Nije ni ona ostala///ide tu Kongresni centar..mk ultra wrote:Jos je ostala livada kod RTV doma i energoinvesta, popunili su sve od bascarsije do ilidze uz cestu
Sta ce onda?
Da, sjetio sam se toga...mario001 wrote:Nije ni ona ostala///ide tu Kongresni centar..mk ultra wrote:Jos je ostala livada kod RTV doma i energoinvesta, popunili su sve od bascarsije do ilidze uz cestu
Sta ce onda?
I mene interesuje isto. Čini mi se prema njihovim prikazima na stranici da je ogroman dio stanova planuo....imim wrote:Ima li ko da je kupio stan u Novoj Otoci, Tibra? Kakva su iskustva do sad?
Prva zgrada prodata davno, i ova druga dobrim dijelom mada su digli cijenu kvadrataamar36 wrote:I mene interesuje isto. Čini mi se prema njihovim prikazima na stranici da je ogroman dio stanova planuo....imim wrote:Ima li ko da je kupio stan u Novoj Otoci, Tibra? Kakva su iskustva do sad?
i druga je 99% otisla, a mi uspjeli rezervisati posljednji stan koji nam se svidio prosle sedmice za trecu zgradu (objekat B) koja ce biti gotova u junu 2017.mario001 wrote:Prva zgrada prodata davno, i ova druga dobrim dijelom mada su digli cijenu kvadrataamar36 wrote:I mene interesuje isto. Čini mi se prema njihovim prikazima na stranici da je ogroman dio stanova planuo....imim wrote:Ima li ko da je kupio stan u Novoj Otoci, Tibra? Kakva su iskustva do sad?
Samo po vanjskom izgledu, unutra je haman sve isto !P308 wrote:Nevjerovatno koliki napredak u odnosu na Tibru 1 i 2.
Da, "Nova Otoka" je zapravo TibraMOSALJOZE wrote:Ovaj link koji sam postavio to je tibra?
Kad čitam temu,ne kontam uopšte o kojim zgradama diskutujete.
Po slikama bih rekao da se koristio dosta kvalitetniji materijal u kupatilima, a ostatak je cini mi se isti kao i ranije ali vanjski izgled....OGROMAN napredak, zaista. I pohvale za staklene ograde na balkonima, bas lijep detalj koji cini zgradu mnogo ljepsom nego sa standardnom ogradom.yasaq wrote:
Samo po vanjskom izgledu, unutra je haman sve isto !
I taj napredak na vanjskom izgledu neće dugo trajati, jer su sve pripremili da cijelom visinom zgrade na bočne fasade okače reklame..P308 wrote:Da, "Nova Otoka" je zapravo TibraMOSALJOZE wrote:Ovaj link koji sam postavio to je tibra?
Kad čitam temu,ne kontam uopšte o kojim zgradama diskutujete.
Po slikama bih rekao da se koristio dosta kvalitetniji materijal u kupatilima, a ostatak je cini mi se isti kao i ranije ali vanjski izgled....OGROMAN napredak, zaista. I pohvale za staklene ograde na balkonima, bas lijep detalj koji cini zgradu mnogo ljepsom nego sa standardnom ogradom.yasaq wrote:
Samo po vanjskom izgledu, unutra je haman sve isto !
Ako dobiju saglasnost etaznih vlasnika i dozvolu od opcine.neki wrote: I taj napredak na vanjskom izgledu neće dugo trajati, jer su sve pripremili da cijelom visinom zgrade na bočne fasade okače reklame..
MOSALJOZE wrote:http://www.olx.ba/artikal/22070514/dvos ... -lamela-c/
I ja malo "razgledam"
Onako na prvu sam ovo zapazio.
Moram iščitati temu od početka
Ova lokacija me baš privlači
Još ja ni kučeta ni mačetaBlack swan wrote:MOSALJOZE wrote:http://www.olx.ba/artikal/22070514/dvos ... -lamela-c/
I ja malo "razgledam"
Onako na prvu sam ovo zapazio.
Moram iščitati temu od početka
Ova lokacija me baš privlači![]()
![]()
ovo izgleda fenomenalno
nemam zamjerke
stan od 46 idealan raspored..