BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Sasvim_Obican

#3051 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Koje, da prostite, medijsko pre*eravanje sa Cristianom faking Ronaldom. Ne zanima me šta jede, šta pije, kako mu se sviđa BiH, gdje spava i navija li za Tursku ili Hrvatsku. Žestoko me zaboli za tim napuhanim mediokritetom i njegovim samodopadnim debilizmom. Zašto pravite zvijezdu tamo gdje je nema ?! Tretirajte ga kao svakog nogometaša Portugala, a ne kao ličnog božijeg izaslanika za nogomet i sportska pitanja koji je božijom voljom odlučio započeti svoja putešestija po Bosni...

Ako već nema ništa novo iz tabora naših, ne vidim razlog za medijsko "uzdizanje" firauna... :-? :roll:
Pokerboy11

#3052 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pokerboy11 »

Ulazem 200 km na BIH vrijeme je da se i ja osladim :D HAHHAAH ;) :bih: :bih:
LSD

#3053 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Sasvim_Obican wrote:Koje, da prostite, medijsko pre*eravanje sa Cristianom faking Ronaldom. Ne zanima me šta jede, šta pije, kako mu se sviđa BiH, gdje spava i navija li za Tursku ili Hrvatsku. Žestoko me zaboli za tim napuhanim mediokritetom i njegovim samodopadnim debilizmom. Zašto pravite zvijezdu tamo gdje je nema ?! Tretirajte ga kao svakog nogometaša Portugala, a ne kao ličnog božijeg izaslanika za nogomet i sportska pitanja koji je božijom voljom odlučio započeti svoja putešestija po Bosni...

Ako već nema ništa novo iz tabora naših, ne vidim razlog za medijsko "uzdizanje" firauna... :-? :roll:
Sa svakom zvijezdom je to tako, samo što je tebi (a i meni) sad odjednom zasmetao Ronaldo jer je doveden u kontekst sa BiH jer igramo protiv Portugala....nisu nam smetali tim novinarski medijski natpisi o njemu dok je taj isto Ronaldo taslacio Kim Kardashian ili dok je Tiger Woods derao sve redom godinama, a žena mu uplakana....time nas nemilosrdno naši mediji (koji samo prenose svejtske žute medije) bombarduju iz dana u dana...Messi se kupao se yebenim delfinima, i slika priložena uz to - et informacije vrlo bitne....sami hocemo da trpamo te gluposti u svoje glave koje samo zauzimaju memoriju HD, a novinari samo plasiraju tu hranu....štancaju dok god ima levata koji citaje te splacine....nebi oni pisali o tim sportskim "polubožanstvima" ( i opcenito o celebrity licnostima) kad bi znali da to nikoga ne zanima.
Last edited by LSD on 09/11/2011 18:24, edited 1 time in total.
burek_in_space

#3054 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

LSD wrote: Sa svakom zvijezdom je to tako, samo što je tebi (a i meni) sad odjednom zasmetao Ronaldo jer je doveden u kontekst sa BiH jer igramo protiv Portugala....nisu nam smetali tim novinarski medijski natpisi o njemu dok je taj isto Ronaldo taslacio Kim Kardashian ili
Jel je fakat taslachio?! :shock: :mrgreen:
LSD

#3055 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: Sa svakom zvijezdom je to tako, samo što je tebi (a i meni) sad odjednom zasmetao Ronaldo jer je doveden u kontekst sa BiH jer igramo protiv Portugala....nisu nam smetali tim novinarski medijski natpisi o njemu dok je taj isto Ronaldo taslacio Kim Kardashian ili
Jok, igrao šaha sa njom po jahtama ;-) :-)
star(i)mo

#3056 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

burek_in_space wrote:
:shock: :shock: :shock:
Ma daj, ne mogu da vjerujem... :lol:
:-) :-) :-) :lol:
k3ngur

#3057 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by k3ngur »

Evo pjesme za petak
"U boj, u boj, u boj
u boj za narod svoj" :D ...

Ma 'ta ce Ronaldo i Nani. ma to su seljaci ono bascarsije nije vidjelo... :D
burek_in_space

#3058 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

LSD wrote: Jok, igrao šaha sa njom po jahtama ;-) :-)
Ja fakat nisam znao da je on bio s njom. :-)

No, jebat je/ga.

Moja prognoza 2:2 u Zenici, do Portugala nisam josh dobacio.
Kinaski

#3059 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Kinaski »

Ako budemo igrali kao protiv Francuza , nema briga :)
Corola

#3060 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

LSD wrote:
Sasvim_Obican wrote:Koje, da prostite, medijsko pre*eravanje sa Cristianom faking Ronaldom. Ne zanima me šta jede, šta pije, kako mu se sviđa BiH, gdje spava i navija li za Tursku ili Hrvatsku. Žestoko me zaboli za tim napuhanim mediokritetom i njegovim samodopadnim debilizmom. Zašto pravite zvijezdu tamo gdje je nema ?! Tretirajte ga kao svakog nogometaša Portugala, a ne kao ličnog božijeg izaslanika za nogomet i sportska pitanja koji je božijom voljom odlučio započeti svoja putešestija po Bosni...

Sa svakom zvijezdom je to tako, samo što je tebi (a i meni) sad odjednom zasmetao Ronaldo jer je doveden u kontekst sa BiH jer igramo protiv Portugala....nisu nam smetali tim novinarski medijski natpisi o njemu dok je taj isto Ronaldo taslacio Kim Kardashian ili dok je Tiger Woods derao sve redom godinama, a žena mu uplakana....time nas nemilosrdno naši mediji (koji samo prenose svejtske žute medije) bombarduju iz dana u dana...Messi se kupao se yebenim delfinima, i slika priložena uz to - et informacije vrlo bitne....sami hocemo da trpamo te gluposti u svoje glave koje samo zauzimaju memoriju HD, a novinari samo plasiraju tu hranu....štancaju dok levata koji citaje te splacine....nebi oni pisali o tim sportskim "polubožanstvima" ( i opcenito o celebrity licnostima) kad bi znali da to nikoga ne zanima.
Eno ima i Dzeko kaje da voli chips parika chips ili mozda Begovica sa njegovim aksamlucenjem na twitonji.
Nisu svi ko Ibro Dirka nas posto je popularan ali nije raju ipak zaboravio''kako rece onomad yebem i tebe i navijace''. :D
Dr. Octagon

#3061 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

burek_in_space wrote:
cryjoe wrote:Ja idem danas uplatiti 1000kn na portugal. Da se i ja osladim hehe
09 nov 2011, 17:56 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Ban dobrodoshlice”
» cryjoe

:sax:
Čuj ban dobrodošlice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovo ko ona nagradna oduzimanja......... :sax:
Corola

#3062 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

modrica-MA wrote:
clarKKent wrote:
just principe wrote: Image
kako ga Sale gleda :lol:
Garant neko "iz mase" pustio goluba a Sale haman sumnja na Dzeku jer mu se sve cini da vjetar ste strane dolazi :x
A krivac je ocigledno Miske,sav se preznojio da ga puhne kraj mehke stolice.
Pokerboy11

#3063 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pokerboy11 »

burek_in_space wrote:
LSD wrote: Jok, igrao šaha sa njom po jahtama ;-) :-)
Ja fakat nisam znao da je on bio s njom. :-)

No, jebat je/ga.

Moja prognoza 2:2 u Zenici, do Portugala nisam josh dobacio.
Ipak sigurnije 1x a ? :D
shalla

#3064 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

burek_in_space wrote:
shalla wrote: Da ti i ja udružimo pare protiv ovih što misle da ćemo početi sa jednim :mrgreen:
:lol:

Izrado :oops:

Inache, danas sretoh u gradu Misketa i Muslimovica i neki treci momak kojeg ne znam (nije reprezentativac uopshte)., opushtena shetnja, lagana pricha...ni traga nervozi i srkletu :thumbup:
Ja maloprije malo pričao sa par njih, totalno su opušteni, smireni, to me jako raduje :thumbup:
horion_bosona

#3065 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by horion_bosona »

ubi nas ovo taktiziranje... :-D ne bih volio nikako biti u Papetovoj koži, gotovo bezizlazna situacija sa zadnjom linijom, kako je skrpiti... :-) ko će ga znati, možda sve na dobro izađe...

mislim i dalje da ne bi smjeli mijenjati dobitnu formaciju iz Minska i Pariza 4-2-3-1... u krajnjem slučaju igranje s dva špica protiv ekipe koja ima onakva krila ravno je samoubistvu... igra se dvije utakmice, ne treba srljati...

meni je predosjećaj bitno različit od onog pred prošli baraž i utakmicu s Francuzima, nadam se da će i ovaj put biti pogrešan... :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3066 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Duboko sam uvjeren da ih trebamo napasti.

Polupresing,ostro i borbeno. mislim da od taktiziranja i nadmudrivanja nema nista ,i da sa tim nacinom i pristupom nema sanse da prodjemo dalje u ove dvije utakmice
horion_bosona

#3067 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by horion_bosona »

lako ćemo za napad, one prečke i stativa će se vratiti... prvih 15 minuta ih treba sabiti u šesnaest, a poslije pametno... Džeki treba 1-2 dobre situacije, Lulić će se stalno ubacivati gore, Pjanić i Misimović a bogami i Medunjanin mogu iz ničeg kreirati šansu lucidnim zadnjim pasom ili šutom s distance...

ključno je pitanje kako minimizirati učinak Ronalda i Nanija, moramo imati igrače koji će pomoći bekovima u udvajanju, a da opet ne ostane šupljine na sredini ili da ovi ne prave višak na drugoj strani... konstantno 8-9 igrača iza lopte kad se branimo... nema nam druge...
solo2

#3068 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by solo2 »

-LIBERO- wrote:Duboko sam uvjeren da ih trebamo napasti.

Polupresing,ostro i borbeno. mislim da od taktiziranja i nadmudrivanja nema nista ,i da sa tim nacinom i pristupom nema sanse da prodjemo dalje u ove dvije utakmice
:thumbup:
Frankyee

#3069 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Frankyee »

horion_bosona wrote:ubi nas ovo taktiziranje... :-D ne bih volio nikako biti u Papetovoj koži, gotovo bezizlazna situacija sa zadnjom linijom, kako je skrpiti... :-) ko će ga znati, možda sve na dobro izađe...

mislim i dalje da ne bi smjeli mijenjati dobitnu formaciju iz Minska i Pariza 4-2-3-1... u krajnjem slučaju igranje s dva špica protiv ekipe koja ima onakva krila ravno je samoubistvu... igra se dvije utakmice, ne treba srljati...

meni je predosjećaj bitno različit od onog pred prošli baraž i utakmicu s Francuzima, nadam se da će i ovaj put biti pogrešan... :bih:

tacno, treba poceti sa jednim spicem
Koshpa

#3070 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Koshpa »

portugalci su trenutno nad italiom 50% sanse da slete u Sarajevo :D
just principe

#3071 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

Na prošlom gostovanju Portugalaca glavna zvijezda bio je Nani, koji je 17. novembra u hotelu proslavio i svoj rođendan. Ove godine Portugalci su još zatvoreniji i traže da niko od medija ne bude u hotelu kada večeras budu dolazili igrači i da se ne dozvoli prilazak fanova.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Frankyee

#3072 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Frankyee »

Koshpa wrote:portugalci su trenutno nad italiom 50% sanse da slete u Sarajevo :D
Da li postoje informacije o tome kakvu taktiku ce Portugal poslozitiprotiv nas.
Rotring *.*

#3073 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

just principe wrote:
Na prošlom gostovanju Portugalaca glavna zvijezda bio je Nani, koji je 17. novembra u hotelu proslavio i svoj rođendan. Ove godine Portugalci su još zatvoreniji i traže da niko od medija ne bude u hotelu kada večeras budu dolazili igrači i da se ne dozvoli prilazak fanova.
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
al' opet, vjeruj da ima onih koji bi došli da vide Ronalda samo.. :x
al' je*at ih tam' :D
horion_bosona

#3074 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by horion_bosona »

Koshpa wrote:portugalci su trenutno nad italiom 50% sanse da slete u Sarajevo :D
šta drugo poželjeti Cristini i ostalim portugalskim pičićima, nego cijelovečernje kruženje oko aerodroma i turbulentno slijetanje... :mrgreen:
5 0 5

#3075 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 5 0 5 »

Frankyee wrote: Da li postoje informacije o tome kakvu taktiku ce Portugal poslozitiprotiv nas.
Postiga: :bih:

“From the reports I’ve heard from the other players who were there two years ago, we know it’s going to be difficult. We have to be prepared. We have to prepare ourselves at every level. We are expecting a little bit of everything to happen. From what I’ve heard the atmosphere will be hostile, but we have to be focused.
“We have to improve. We were having an excellent campaign, but the last game did not go well for us. We have to be optimistic and believe we will qualify.”
Last edited by 5 0 5 on 09/11/2011 20:28, edited 1 time in total.
Locked