htcxone wrote:valjda i ovo spada u ova iskustva
bila je ekskurzija, mi zzavrsavali 4. srednje, sa nama u hotel na nekoj ekskurziji bile njemicee 2. srednje zavrsile![]()
Posto su u nas u srednjoj većinom cure bile slabe voljea i ono nekako , gledaš ih 4 godine, nas nekoliko se bacilo u proganjanje švabica mada nismo znali ni riječi njemačkog.
posto su bile u prizemlju, prizor prvi, stoji nas 10 zagorjelih kod prozora i one se namjerno pocnu presvlaciti :O
navecer uzađemo i meni se svidjela ova jedna, ja oko nje al ona nistakad sam popio malo vise postao sam naporan pa mi je rekla nesto na njemačkom
sto nisam razumio al nije bilo bas lijepo
![]()
to su vidjele ove moje budale iz razreda![]()
bila nedjelja navečera u ponedjeljak njemice idu kuću ujutro u pola 7 , mi tek u srijedu, mi se opet ubili alkoholom, i ujutro oko 4 idu mi trojica jarana i kazu da su sad vidjeli onu njemicu sto mi se sviđala i da je zamolila da izađem za pola sata pred hotel da je čekam da me poljubi prije nego ode
TREBA LI REĆI DA SAM ODMAH SIŠAO I PREKO 2 I POL SATA SJEDIO NA ZIDU ISPRED HOTELA ČEKAJUĆI DA SE ISTA POJAVI, A KAD SU POČELI IZLAZITI IZ HOTELA NIJE SE NI OKRENULA![]()
![]()
naravnooni su stajali na balkonu i plakali od smjeha
![]()
Ovako slicno su mog jarana naguzili, on je cekao na parkingu u autu drugog jarana koji je sa autom trebao dovuci dvije trebe, onda bi ovaj nakon blicanja farovima dao znak ovoj jednoj da predje u njegovo auto.
Ne trebam reci da je lik citavu noc proveo blicajuci na parkingu, usput je potrosio akumulator