Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma nista strasno ,zakacio ga malo protivnicki igrac po ustima .To je bilo u prvom ,a odigrao je I citavo drugo poluvrijeme .I to odlicno ,nekoliko vrlo dobrih uklizavanja .
da nije uklizao bio bi gol mozda.
da ga je udario u noge bio bi crveni i penal.
da je zakasnio....
da nije igrao nikako ne bi dosao u ovu situaciju.
...
ali nije, nego je uradio dobru intervenciju. napravio je dobar potez. uradio je stvar koja odlikuje vrhunske fudbalere. uradio je intervenciju na svom nivou...
tvoj pokusaj omalozavanja je smijesan...
nakon predvidjanja eminentnih nogometnih strucnjaka sa klix foruma:
PriNc_ba wrote:kreten ga zabi...
a cuj ovog preporodio se spaha u bayeru kako da nije ako ostane jos sezonu ovde sve nogom u dupe treba da se udara i da im ljubi dupe sto su ga zadrzali
klasican kreten od igraca i covjeka
PriNc_ba wrote:naravno da se ne zajebavam. otjerat ce ga s noge na nogu na kraju sezone.
sto ga to moram gotiviti zato sto je nas reprezentativac ? ne moram vala
kreten lik i sljam obicni u svakom pogledu
to sto zamazuje oci javnosti sa nekim humanitarnim potezima i sa nekim manguplukom meni nista ne znaci. upoznat sam malo blize s doticnim pa zato i govorim sto govorim. kao igrac jedan od top 5 najodvratnijih igraca za mene u svijetu fudbala... a kao covjek karina obicna
dakine wrote:Aha mangup pravi. Eno ljudi hoce da ga se rijese nakon jedne sezone, pa nek se onda po katru mangupise. Budi mangup na terenu, igraj dobro...ko je dobar dobar igrac, on sebi i moze priustiti mangupisanje kao npr ibra, njemu niko ne moze ni jedne prigovoriti za ponasanje na terenu i van, jer je top, dok je sa spahicem slucaj da lose igra i jos se mangupise...to nigdje ne prolazi.
Romanista 101% wrote:on je ovim potezom sebi najvjerovatnije urucio otpusnicu na kraju sezone, mozda u nekoj drugoj ligi bi i tolerisali ali u Bundesligi ovo ne prolazi nikad, kakav lik jbt. ne moze da spoji 3 sezone u jednom klubu
juventus wrote:Evo izgleda da mu je noga iz Leverkusena na kraju sezone. Kao nije pokazao šta se od njega očekivalo u velikim utakmicama za njih. Eto, gdje god dođe, dobije nogu. Sevilla, Anzhi, Bayer...a treba ga vala i iz repke udaljiti nakon ovih zadnjih dešavanja, pa nek ide svoje seljačke fore negdje drugo prosipati.
Picajzla wrote:
mO k3 wrote:
Picajzla wrote:Spahic nikad nije bio vrhunski igrac, to pokazuju i klubovi za koje je igrai a jos vise vrijeme koje se u njima zadrzavao. Pa nije mogao dvije sezone uvezati u nekom klubu vec je redovno bio nogiran.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Pa zar je napustio Leverkusen??
Ma nogirat' ce ga. Kome treba stari, olinjali kikser ? Hajde da je on mlad pa da ga covjek i strpi vec staro djubre.
gledao sam ovu protiv zenita. bio je fantastican stvarno. u prvom poluvremenu se nije puno isticao, sto je cudno za njega, ali u drugom imao 3-4 fenomenalne intervencije. komentator ga hvalio samo tako.
za divno cudo bez ikakvih grubih startova ili slicno.
Smirio se, poceo igrat, skontao da nema zajebancije kod svaba i krenulo ga. Neka je, drago mi je da je produzio ugovor, i neka, nek se vrati u reprezentaciju u pomogne koliko moze da se plasiramo.