...rece seljak i hraknu.Trebam te wrote:koji primitivac!![]()
Ajmo, setnja
SDA-All about
- seln
#3051 Re: SDA-All about
-
Hodidid
#3052 Re: SDA-All about
Kad vidim "snagu Bosne" na ovim slikama znam da smo skroz nahebali.
- novi.dan.nova.nafaka
#3053 Re: SDA-All about
Trebam te wrote:seln wrote:Sanjam li ja ovo??SDA prica o GRADJANSKOJ svijesti?Trebam te wrote:Sta ako si pismen a nemas gradjanske svijesti ili ti je na margini?Seln, dosadan si,..da ti nisi malo anti-musli??Odkud sam ja sad SDA!???![]()
Ako ste je vi SDP-ovce imali, onda kako ste se dali prevariti tako jeftinoSlaba vam japija i bjaziIdi bona kuci pa vici bjazi.
I ne lafinaj nikoga, sevdah se ne moze sakriti, a tvoje srce pjeva za SDA ko mlad horoz za pilicom.
Smeta ti arapski, kahva, tevla dzezva, sevdah, himber itd...mislim ne razumijem te! Ti kao europljanin i intelektualac SDP-ovaca skole ne bi trebao sebi tako nesto dozvoliti, ako nista ne bas javno! Sve sto je sinonim muslimana bosnaskog ti to kacis za primitivizam i SDA...koji primitivac!![]()
Ajmo, setnja
- novi.dan.nova.nafaka
-
Trebam te
#3055 Re: SDA-All about
Kako nemamo a SDP ulaze u programe skolovanja, samo takocetmi wrote:Imat ce najvise opstina, ali po broju glasova suvereno ostaju na drugom mjestu.madner wrote:Ovo sto se desi u oktobru je samo uvertira za 2014. Pogotovo ako Veliki Vozd ostane na celu SK, pardon SDP-a. Kada se samo sjetim euforicnih pristalica Tornjaka i SDP-a kada su prije samo koji mjesec najavljivali krah SDA, odlazak u historiju, raspad stranke. A SDA se vrati ekspresno, vjerovatno ce na lokalnim izborima ponovo biti najjaca stranka u BiH, sasvim sigurno ce ponovo postati najveca stranka u FBiH. E amateri moji...madner wrote:Razmisljate kratkorocno, 500 000 ljudi ce dobiti ogroman razlog da vas skine 2014.
I moglo bi se desiti da izgube sve Sarajevske opstine.
Na koga si mislio kada govoriš o suverenom prvom mjestu?Ali zato ce formirat jednu stabilnu i jaku vladu u KS koja ce biti motor za FBiH.SDP nema teorije da bude. Jednostavno u ovoj zemlji nema toliko akademski obrazovanih glasača.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/252 ... omiju.html
- Čovjek
#3056 Re: SDA-All about
Bamboocha...hepekcina wrote: zato za Pana i satire...kad je dernek nek i hala gori

-
Innovation
#3057 Re: SDA-All about
Stalno se sprdate, sa ovim momcima iz Banovica, a nemate veze sta pjevaju.hepekcina wrote:slika
"Hop cup poskocicu, SDP-u doskocicu, doskocicu njima znaj, bas me briga haj, haj....
-
Trebam te
#3058 Re: SDA-All about
madner wrote:Nije problem i mekteb, pogotovo ako je pismen, problem je kada se to postavi kao domet.
Sta ti znaci ovo "pogotovo ako je pismen"? I ti anti-musli aaa?
Kad nemate sta reci onda pljujete! Sramota
- seln
#3059 Re: SDA-All about
Postoji sitna razlika..ovaj SDA-ovski bal vampira nije montaza.Čovjek wrote:
Bamboocha...![]()
-
Trebam te
#3060 Re: SDA-All about
Ali na veliku zalost i sramotu ovo doel na photoshopu je ISTINAnafreevs wrote:Na veliku žalost i sramotu ovo gore sa skupa SDA nije photoshopČovjek wrote:Bamboocha...hepekcina wrote: zato za Pana i satire...kad je dernek nek i hala gori
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
#3061 Re: SDA-All about
Daj, prestani vise...Trebam te wrote:madner wrote:Nije problem i mekteb, pogotovo ako je pismen, problem je kada se to postavi kao domet.
Sta ti znaci ovo "pogotovo ako je pismen"? I ti anti-musli aaa?![]()
ne znam sta je odvratnije: tvoje optuzivanje svega i svakoga za islamofobiju ili tvoja laz da nisi za SDA.
-
Hodidid
#3062 Re: SDA-All about
Jes. A i sa SDA cemo prosperirati samo tako. Ko i do sad sto smo u ovih 20 godina.
-
Trebam te
#3063 Re: SDA-All about
Slobodna Bosna:)
OBRAT NA POLITIČKOJ SCENI : „PETORKA“ UMJESTO „ŠESTORKE“
BEĆIROVIĆ RAZRIJEŠEN, NEKA SE PRIPREMI LAGUMDŽIJA!
idemo dalje 
- madner
#3064 Re: SDA-All about
Pa da ti objasnim, kada bi ti nekom nesto predavala ta osoba ne bi imala nista od toga, jer sama nemas neki nivo koji je plus. Tako je i sa mektebom, ako predaje neko ko ne zna dvije sastaviti efekat je minimalan.Trebam te wrote:madner wrote:Nije problem i mekteb, pogotovo ako je pismen, problem je kada se to postavi kao domet.
- jazzer
#3065 Re: SDA-All about
Al dobar pokusaj da se bude duhovit...na zalost ostalo je samo na pokusajuseln wrote:Postoji sitna razlika..ovaj SDA-ovski bal vampira nije montaza.Čovjek wrote:
Bamboocha...![]()
- seln
#3066 Re: SDA-All about
Leba ti?Trebam te wrote:Slobodna Bosna:)
idemo dalje
- hepekcina
#3067 Re: SDA-All about
ne imputiraj mi što nisam napisaoAkibh wrote:Ovo je odvratno, ostavi mekteb i vjeru na miru.hepekcina wrote:
PS
auuu hebote nisam ni razmišljao da ovi i ne znaju šta je Pan...ne uči se to u mektebu
Onaj ko je isao u mekteb ne zna nista, a onaj ko nije isao je intelektualac, visa rasa.
Papcino bolesna
nego haj reci šta je Pan (da pomognem nije piva) al brez guglanja
-
Bosnjak333
#3068 Re: SDA-All about
Ja njima stado ovaca ne bi ponudio.Imaju SDP nek pate za njima!novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa onda, idemo naprijed!![]()
![]()
![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-ponu ... /120925090
-
Trebam te
#3069 Re: SDA-All about
seln wrote:Daj, prestani vise...Trebam te wrote:madner wrote:Nije problem i mekteb, pogotovo ako je pismen, problem je kada se to postavi kao domet.
ne znam sta je odvratnije: tvoje optuzivanje svega i svakoga za islamofobiju ili tvoja laz da nisi za SDA.
Pogedaj zadnjih 10 svojih postova i iskreno priznaj!
Nisam ja iz SDA a niti iz SDP (doduse glasala za sdp zadnje izbore) ali kao gradjanin nemogu podnijeti toliko pljuvanje na SDA, samo zato sto su iskoristili priliku i skinuli SDP sa kantonalne vlasti. Po mom misljenju vratili im ono sto su ovi njima skoro uradili.
Sta primjetim da se toliko pljuje i veze za primitivizam sve sto nosi prefix ili je dio tradicije muslimana konkretno u ovom slucaju bosanskih!
Ismijavanje SDA fb, ismijavanje grupe mladica, pazi podvalcim slicni onima koji su odbranili BH od cetnicke agresije, i istu odbranjenu drzavu predali u ruke urbanim intelektualcima i akademicima koji su je razvalili samo tako da ovakvi sa slike nadnice za komad hljeba!!! Koje vrlo lako ubijedimo da zaokruze inteligenicju za 50KM jer moraju! Ah da oni pripadaju SDA i jos su primtivni, odvratni, jer nemaju skole, nemaju najnovije patike marke te i te...ma znas oni su sljam vidi ih sviruckaju hahaha!! Koji cinizam od strane vas? Kritikuj stranacke progarme ali ne ismijavaj ljude!
A sta ste vi uradili? Jedno veliko nista i nikom se ne trebate smijati!
SDP je imala sansu da vodi drzavu, nemogu jer nisu ljudi od karaktera, malo bolje pricati znaju ali rezultati jedno veliko nula...Niti i jedno socijalno-ekonomsko pitanje niste bili u stanju rijesiti, skolstvo nula, (izvedi 5 studenata i daj im 5 minuta da se predstave vjerujem da ce mozda samo jedan imati ideju sta reci o sebi), privreda fakticki ne postoji, demokratija nula bodova sve je politicki podobno podredjeno, inostrana politika-ambasade to je toliko lose da se uopste nezna za nas, policija i zakonodavstvo (policija samo iskace i hvata vozace da uzmu pare a drzava se gusi u kriminalu), trgovina - kina sve preplavila i sverc, zdravstvo haos - smoa kod nas mozes imati privatnu praksu i raditi u drzavnoj bolnici!
Eh sad vi intelektualci zapitajte se: A gdje smo? stvarno sta se ovdje desava, cija je greska, jesu li oni toliko losi ili smo mi losiji da nemozemo im uzeti vlast i napraviti drzavu kako treba!
Znaci vi ste losiji
- Chisum
#3070 Re: SDA-All about
Trebam te wrote: Nisam ja iz SDA a niti iz SDP (doduse glasala za sdp zadnje izbore) ali kao gradjanin nemogu podnijeti toliko pljuvanje na SDA
Ova baca bombe bolje i dalje i od one Katarine Kosace.
Satro razocarani glasac SDP-a koji se ubi batrgajuci se i nozicama i rucicama ne bi li oprao SDA i proslavio povratak u vlast...
- Čovjek
#3071 Re: SDA-All about
Što nisi rekao da će u objektu koji se izgradi na toj lokaciji biti zaposleno 250 Konjičana?BLUE MAGIC wrote:Kandidat za načelnika Konjica Emir Bubalo presudom Općinskog suda u Konjicu iz 2010. godine osuđen je na uvjetnu kaznu od godinu dana za prevaru u službi. Na teret mu je stavljeno da je privatnoj firmi Oblokomerc dao koncesiju na zemljište, bez saglasnosti Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona.
Bubalo će sigurno biti novi stari načelnik.
Taj slučaj mu je napakovao SDP Konjic, koji je jedinu nadu u pobjedu u Općini Konjic vidio u sprječavanju kandidature Načelnika Bubala.
Na žalost po SDP, a vidim i SBB slučaj vezan za Bubala je bio toliko težak, da se to ni u jednom momentu nije odrazilo na mogućnost kandidature na izborima.
Interesantno da je kandidat za načelnika Općine Konjic ispred SBB-a čovjek koji se preziva Džajić, a Džajići su u Konjicu poznati po "Poštenju". Veliki SBB-ov Bilbord u Konjicu poručuje: "KONAČNO POŠTEN NAČELNIK!" A Građani su to protumačili, onako kako samo hercegovačka raja zna prosuti nekog ko sam za sebe kaže da je pošten...dakle SBB-ova parola među Građanima Konjica glasi: "KONAČNO POŠTEN DŽAJIĆ".
-
Trebam te
#3072 Re: SDA-All about
Izborna kampanja bi trebala imati nekakv okvir i prvilnik sta okvirno moze stajati na plakatama, velicine, i kako i ko moze ucestvovati na izborima.
Po meni je ludost da kandidat promijeni 3 stranke u 3 mandata kako bi svake 4 godine mogao kandidovati za nacelnika. Isto vazi i za recimo aferu reket (to da se desilo u demokratskim zapadnim zemljama on bi dao ostavku prije nego odzvoni 0 sati) itd isto ko je imao kriminalni prekrsaj, naravno da nemozes biti vise kandidat! Sve navedeno je ne vezano za stranku!
Sve dok nemamo nikakv pravilnik desavat ce se sto se desava
Isto vazi i za medije posebno novine, avaz svaki dan pise namanje 5 teskih bljuvotina i to samo na SDA, ma fujjj
Po meni je ludost da kandidat promijeni 3 stranke u 3 mandata kako bi svake 4 godine mogao kandidovati za nacelnika. Isto vazi i za recimo aferu reket (to da se desilo u demokratskim zapadnim zemljama on bi dao ostavku prije nego odzvoni 0 sati) itd isto ko je imao kriminalni prekrsaj, naravno da nemozes biti vise kandidat! Sve navedeno je ne vezano za stranku!
Sve dok nemamo nikakv pravilnik desavat ce se sto se desava
Isto vazi i za medije posebno novine, avaz svaki dan pise namanje 5 teskih bljuvotina i to samo na SDA, ma fujjj
-
VjecitiStudent
#3073 Re: SDA-All about
Nakon sto vam je pola opstine izgorjelo vi cete opet istog lika izabrati???????????????Čovjek wrote:
Što nisi rekao da će u objektu koji se izgradi na toj lokaciji biti zaposleno 250 Konjičana?
Taj slučaj mu je napakovao SDP Konjic, koji je jedinu nadu u pobjedu u Općini Konjic vidio u sprječavanju kandidature Načelnika Bubala.
Na žalost po SDP, a vidim i SBB slučaj vezan za Bubala je bio toliko težak, da se to ni u jednom momentu nije odrazilo na mogućnost kandidature na izborima.
Interesantno da je kandidat za načelnika Općine Konjic ispred SBB-a čovjek koji se preziva Džajić, a Džajići su u Konjicu poznati po "Poštenju". Veliki SBB-ov Bilbord u Konjicu poručuje: "KONAČNO POŠTEN NAČELNIK!" A Građani su to protumačili, onako kako samo hercegovačka raja zna prosuti nekog ko sam za sebe kaže da je pošten...dakle SBB-ova parola među Građanima Konjica glasi: "KONAČNO POŠTEN DŽAJIĆ".![]()
![]()
Neizmjerna je kolicina mazohizma u nasih naroda ....
- madner
#3074 Re: SDA-All about
Trnovo i Ibrilo.
Kako izjednaci presudjenje ljude i slucaj koji je odbacen prije nego sto je poceo.
Kako izjednaci presudjenje ljude i slucaj koji je odbacen prije nego sto je poceo.
- Čovjek
#3075 Re: SDA-All about
Valjda Seljaci sa sela znaju što. To su ljudi koji jedini mogu reći ko im je najviše pomogao, a oni kažu da je to Emir Bubalo. Koliko god to tebi bilo nejasno i ako ti nije jasno... Otiđi pa ih pitaj, i pazi da te ne protjeraju lopatama, ako kažeš nešto loše o tom čovjeku.VjecitiStudent wrote:Nakon sto vam je pola opstine izgorjelo vi cete opet istog lika izabrati???????????????Čovjek wrote:
Što nisi rekao da će u objektu koji se izgradi na toj lokaciji biti zaposleno 250 Konjičana?
Interesantno da je kandidat za načelnika Općine Konjic ispred SBB-a čovjek koji se preziva Džajić, a Džajići su u Konjicu poznati po "Poštenju". Veliki SBB-ov Bilbord u Konjicu poručuje: "KONAČNO POŠTEN NAČELNIK!" A Građani su to protumačili, onako kako samo hercegovačka raja zna prosuti nekog ko sam za sebe kaže da je pošten...dakle SBB-ova parola među Građanima Konjica glasi: "KONAČNO POŠTEN DŽAJIĆ".![]()
![]()
![]()
Neizmjerna je kolicina mazohizma u nasih naroda ....