Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3051 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

JThomas wrote:realno frajer je namjestio sve od ono malo pravih akcija što smo imali. velemajstor. ali se mora uozbiljiti sebe radi, on je dvije godine u komadu u katastrofalnoj fizičkoj formi. u našoj PL ima igrača koji mogu više trčati koliko ti duša hoće.
ali se ne mogu oteti dojmu da se Miske ponaša kao uvrijeđena mlada :roll:

ALI, ni ja ne bih stavio Ibričića prije njega... :-) ni Štilića, koji ima potez viška... i još jedan...

ali dobro se sve završilo... kad mogu Talijani ovako, možemo i mi :oops:
veljaca

#3052 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

Bravo Reprezentacijo Drzave Bosne i Hercegovine :bih:
Selektor se kockao i na njegovu ( a Bogami i nasu ) srecu pobijedismo .....
Bravo za sudiju - pomogao nam je da dodjemo do pobjede ....
Ne svidja mi se psovanje Misketa prema klupi i njegova izjava na kraju o selektoru ( mada mislim da je on MORAO igrati od pocetka ) ....
Odbrana nije primila gol - i polozila je ispit ( mada nije bilo ni tesko protiv ekipe sa 9 igraca ) ....
MORA ovo puno bolje ...
febo_acm

#3053 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by febo_acm »

zalizani wrote:Ova izjava Misketa ostavlja prostora za dalju raspravu tj. da se doceka utakmica protiv Luksemburga na pravi nacin, onako kako to najbolje znamo.
Pojavice se pojedinac ili vise njih koji ce do sljedece utakmice reprezentacije vodit rovovsku borbu da li je ova izjava opravdana ili ne. :D
Ako je ono bilo upućeno Papetu, sumnjam da će više igrati za A tim. Sad Pape je ono rekao jer je Šuko rekao da je Miske ljut na Papeta... Ionako se Pjanić vraća, nadam se i Ibišević jer nama treba još jedan napadač. Ibričić nije kriv što je igrao na poziciji koja nije njegova.
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#3054 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

mikogoago wrote:
komeba wrote:
zoom66 wrote:zashto miske nije kapiten? :?

Moguće zbog suca iz Engleske, ipak Džeko uživa kakav-takav ugled tamo, a i zna jezik.
Meni se ne svidja nikako Atkinson govno englesko,kako nam je hinjski davao karto ne protiv Portugala u Portugalu i sjeckao nam igru svaki puta kada smo mogli nesto uraditi.Jebati ga nasi samo moraju biti disciplinovani i bez prigovarqanja i previse ostrih startova jer ono govno ce jedva docekati da se hvata za djep i karton :oops:
atkinson se sazalio na sve ono sto nam je pocinio u portugalu. izgleda da bez njega o onih crvenih kartona ne bi ni dali gola
FreeSol

#3055 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by FreeSol »

Better Man wrote:E da smo dobili Albaniju umjesto remija, dovoljno bi nam bila pobjeda protiv Luxemburga i remi sa Francuzima za diretan plasman,. Pustite Zvjezdana na miru! Onaj koga intersuje sta je rekao nakon gola, rijec je o klasicnoj psovki Fucck You. E sad kome je upucena ne znam i ne zanima me, bitna je pobjeda i 3 boda. 1:0 asvim dovoljno.
Englez, razumjeli smo i mi to, ali ovdje se radi o komentaru poslije utakmice :lol: :skoljka:
derion

#3056 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by derion »

Evo trenutnog stanja na tabeli:

Image
JThomas

#3057 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JThomas »

Chmoljo wrote:
JThomas wrote:realno frajer je namjestio sve od ono malo pravih akcija što smo imali. velemajstor. ali se mora uozbiljiti sebe radi, on je dvije godine u komadu u katastrofalnoj fizičkoj formi. u našoj PL ima igrača koji mogu više trčati koliko ti duša hoće.
ali se ne mogu oteti dojmu da se Miske ponaša kao uvrijeđena mlada :roll:

ALI, ni ja ne bih stavio Ibričića prije njega... :-) ni Štilića, koji ima potez viška... i još jedan...

ali dobro se sve završilo... kad mogu Talijani ovako, možemo i mi :oops:
svi genijalci su blentavi :D po meni je mnogo veći problem što dvije godine ne može trčati kako treba...
Baltazar_khan

#3058 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baltazar_khan »

teško da će albanija napraviti nešto više, ostala je bez 2 bitna igrača. po crveni su zaradili bogdani, i agolli večeras. kako god, mi o svojoj sudbini odlučujemo. možemo li pobijediti u parizu? :roll:
mikogoago

#3059 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

Ja znam da cu ja veceras spavati sa blazenim kezom na licu.
Sve ostalo je nebitno.
BASS

#3060 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BASS »

Znaci najmanje baraž.
Mislim da je ubacivanje Zeca bio katastrofalan potez i da nije bilo ovog drugog crvenog - Miske ne bi mogao ugurati onaj gol (koliko god dobar bio-lopta je išla baš po toj novostvorenoj praznini),i mogle su stvari izgledati potpuno drugačije...
Miske,hvala ti za sve,razumjem satisfakciju koju si doživio,ali ću ipak one tvoje rječi uzeti sa rezervom...
Sve u svemu - napokon da i nas sreća (a i sudije) pomaze
motachjointa

#3061 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by motachjointa »

jufka developer wrote:bogami se pape vadi sad, suknu mu ga miske momacki

susic out >
bazdarevic in <
:lol: :lol: :lol:
lider

#3062 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lider »

Stilic i Zec jedno veliko nista

Jeli iko cisti kartone protiv luksemburga :-?
pirmin

#3063 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by pirmin »

Taman da smo novi Grci, svejdeno je.
Pobjede se broje. :bih:
zalizani

#3064 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zalizani »

A, kako kazu historija se ponavlja. Ponovo u centru paznje Misimovic!
Sjetimo se samo utakmice protiv Portugala gdje su se kola lomila na njemu.
Mahalski mentalitet ovakav cin uzima u prvi plan i nece biti tesko ponovo napraviti razdor unutar ekipe.
Nadam se da grijesim i stvarno bespotrebne tenzije u trenutcima kada treba da nasa srca kucaju jos sloznije i jace. :D
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#3065 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

Pismonosa wrote:Ja još uvijek vjerujem u Misketovu genijalnost. Bez obzira na njegovu trenutnu formu, mi ovako lucidnih igrača više nemamo. On bi mogao biti igrač odluke večeras :thumbup:

svaka cast za predosjecaj
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3066 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

Jack Be Nimble wrote:
Ali izmedju Irske i Francuske uvijek ce radije zabiti noz u ledja Francuzima, pa onda Ircima :-).
Image
newklear

#3067 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by newklear »

Da li ste primjetili kako Miske slavi pogodak - da li je bio okrenut prema klupi i Safetu i onako gestikulirao njemu - pucanje i podizanje ruke prema selektoru??
quasar

#3068 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Skandal novinari ce od ovih izjava napraviti cijelu aferu koja nas moze kostati plasmana. Ovo Pape i Miske moraju razrjesiti.
vinnie_jones

#3069 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vinnie_jones »

mosa laganini 8)

Trenutno korisnika/ca: 5okraka, adiiiadiii, ak81, Alen___, alibegoa, AMD, anthraxQ, armin_tz, art vandeley, arzuhal, BadBoy, Baudelaire, BegA_, Better Man, bornheim, breuer, burekodsira, chino, Chmoljo, cls, Corola, Curranphill, Dammme, DaysleepeR, derion, Djidjimilovich, dobar,ti?, donja_crtica, ek, fole13, Frankyee, GandalfSivi, gumifufna, Havarija!, heckler, huxley, Jack Be Nimble, jahjah, jakaSA, jasko88, JEDRILICA, jucer-danas-sutra, kokuz_sa, Kriterion, lajk, law2, ledeni_caj, LFC, Libyano, LunaLati, Magarece_godine, mahalas505, Mali_Vuk, Misirlija, missko, motachjointa, Murat Sabanovic, newklear, nightmare, NIN, north, Odisej, Oligarh, ovo_malo_duse, palermo, Pasha.car.aga, pezzar, samoyu, Sarcom, Sasvim_Obican, Sehro1, sinuhe, Sociolog, stranac2, The Realist, Timotije, torres_el_nino, vaučer, vee-jay, Voovoozela, vox-populi, xXBl0odXx, zeko071, zenny, zlatiborka, zomri, čoksa08 i 441 gostiju.

http://www.youtube.com/watch?v=9Ed2J6huWdA

:mrgreen: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :sax:
mladtrek

#3070 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mladtrek »

AMD wrote:
zalizani wrote:Ova izjava Misketa ostavlja prostora za dalju raspravu tj. da se doceka utakmica protiv Luksemburga na pravi nacin, onako kako to najbolje znamo.
Pojavice se pojedinac ili vise njih koji ce do sljedece utakmice reprezentacije vodit rovovsku borbu da li je ova izjava opravdana ili ne. :D
Ako je ono bilo upućeno Papetu, sumnjam da će više igrati za A tim. Sad Pape je ono rekao jer je Šuko rekao da je Miske ljut na Papeta... Ionako se Pjanić vraća, nadam se i Ibišević jer nama treba još jedan napadač. Ibričić nije kriv što je igrao na poziciji koja nije njegova.
nije pape ćiro ili murinjo
lignja je on - govno ce taj pojest na kasiku
samo ako bude mislio da ce ga neko opet iz govana
vaditi - i pazi sta ti kazem - nema šanse da ne igra miske
(a po meni ako se razbistri ova izjava i ponasanje nakon gola
ne bi trebao igrati makar zbog toga ne isli nigdje
jer tako se gradi ozbiljna ekipa a ne neko ko ce se jednom slucajno ili pracen srecom kvalificirati
negdje i to je to)
Za zivot cijeli

#3071 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Za zivot cijeli »

E da smo siptare gore uzeli,a komotno smo mogli.Vidilo se kad ga je misimovic zabio okreno se prema klupi i kao poceo pucati ono cetnicki :D.I onda je bila njegova faca i nesto je dobacivo Papetu ustilu sta je sad ili neka psovka nisam bas mogo dobro procitat.Sve u svemu drago mi je zbog njega valjda malo zaganja loptu i one kile skine.Onog Rhaimica bi ja mogo bez problema pretrcat,treba zac malo po novog zadnjeg veznog.Zahirovic otkrice godine.
veljaca

#3072 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

quasar wrote:Skandal novinari ce od ovih izjava napraviti cijelu aferu koja nas moze kostati plasmana. Ovo Pape i Miske moraju razrjesiti.
Ne napadaj novinare .... nisu oni krivi sto je doslo do afere .... krivi su: ili Miske ili Selektor .... treceg mogu samo izmisliti oni koji to zele ....
Last edited by veljaca on 06/09/2011 22:48, edited 1 time in total.
mikogoago

#3073 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

:bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by mikogoago on 06/09/2011 22:55, edited 1 time in total.
DaysleepeR

#3074 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by DaysleepeR »

ova reprezentacija u grupi ima isti broj pobjeda kao i prvoplasirana Francuska.

imamo poraz više a to je ona Rumunija nesretna
stranac2

#3075 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by stranac2 »

Nadao sam se u Stilica pravo ! Danas je dobio sansu koju je cekao dugo i odigrao za nulu. I on i Zec mogu slobodno reci nikada nekih igraca od njih. Ibricic me pozitivno iznenadio al i on u najboljem slucaju klupa samo i nekih 15 minuta za popunjavanje prostore.
Misimovic me je opet razocarao svojim nastupom . Jednostavno covjek pun sebe i ima malo iskrivljenu sliku o stvarnosti. On danas nije usao da repka ide dalje nego da on pokaze da je on vrijedan. Fuj , mrzim taj tip igraca koji podrede kolktiv sebi a ne sebe kolektivu. Nijedan postignut gol ne moze nadomjestiti podrivanje atmosfere u timu u kljucnim momentim. A on to evo radi par puta, Jednostavno u ovom stanju kakvom su i on I Ibricic zasluzuju klupu ako hoces hoces ako neces nije moranje ima tko hoce.
Edin Dzeko danas odigrao za 10 , svaka mu cast na borbi i na znanju. Tko je gledao ove Bjeloruse u vise tekmi zna kako su to zilavi igraci u odbrani.
Locked